Lagarde Groep is jarig!

Viert u het jubileum met ons mee?

Al 30 jaar dé specialist op het gebied van ICT, Communicatie en Beveiliging

Lagarde Groep is op 1 juli 1991 gestart als eenmanszaak en was al snel specialist op het gebied van (mobiele) telefonie. Later kwamen hier fysieke beveiliging en ICT bij. Dat maakt een compleet portfolio waarmee Lagarde Groep klanten volledig ontzorgt.

Jubileumvideo

Wat was voor de collega’s van Lagarde Groep het hoogtepunt de afgelopen jaren? En hoe zien zij de toekomst van de organisatie? 

Bekijk de video, waarin een aantal collega’s hun woordje doen!

 

Profiteer mee!

Jubileum korting

Tot 1 september 2021 korting op onderhouds overeenkomsten, SLA UW SLAG!

Foto wedstrijd

Doe mee aan onze foto wedstrijd (loopt tot 1 september 2021) en maak kans op mooie prijzen.

Kleur wedstrijd

De winnaars van onze kleur wedstrijd zijn bekend! U kunt de kleurplaat nog downloaden :).

Of sponsor één van de goede doelen

In het kader van ons jubileum hebben we onderstaande goede doelen gesponsord. Daarnaast zijn we een crowdfundcampagne gestart. Draagt u ook een steentje bij?

Prinses Maxima centrum

Zorgprofessionals en onderzoekers werken iedere dag hard aan hun missie: alle kinderen met kanker genezen, met zo min mogelijk bijwerkingen tijdens én na de behandeling.
Lees meer over deze actie >>

Noorderkerk Amsterdam

De Noorderkerk zoekt een pionierspredikant die vanuit geloof en gebed met mensen op weg kan gaan, en met hen kan werken aan gemeenschapsvorming.
Lees meer over deze actie >>

Mercy-fonds Jeruzalem

Mercy-fonds helpt de armen en zieken in Jeruzalem en omstreken die geen hulp kunnen krijgen van regeringen of andere instellingen.
Lees meer over deze actie >>

Vacatures binnen Lagarde Groep

We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s die ons team komen versterken! We investeren graag in opleidingen en ontwikkelmogelijkheden. Medewerkers werken in hecht teamverband en door de afwisselende klantsituaties is geen dag hetzelfde. Ontdek jouw mogelijkheden binnen onze organisatie!

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren