8,5 8 ,5 177 reviews Bekijk reviews
beveiliging-header

Beveiliging


Hoogwaardige technologie en menselijk inzicht

Beveiliging is in onze ogen een multidisciplinair vraagstuk. De combinatie van hoogwaardige technologie en menselijk inzicht maken beveiliging tot een waardevol domein waarmee u, uw medewerkers, bezoekers en bezittingen beschermd worden tegen externe gevaren. 


Een bedrijfspand kwalitatief goed beveiligen vergt 4 belangrijke stappen:

 • Het correct inschatten van het risico- en beveiligingsniveau
 • Een passend beveiligingsplan met een combinatie van organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen.
 • Het professioneel installeren van de gekozen maatregelen
 • Het periodiek onderhouden en beheren van de beveiligingssystemen

Portfolio beveiliging

Lagarde ziet beveiliging als een multidisciplinair vraagstuk. Daarom mag u van ons een breed portfolio verwachten. Op het moment dat meerdere systemen feilloos met elkaar samen werken, heeft u de meest effectieve beveiligingsoplossing. Wij denken graag met u mee.



  Ons complete beveiligingsportfolio bestaat uit:

  »  Inbraakdetectie
  »  Toegangscontrole
  »  Branddetectie
  »  Camerabewaking
  »  Bouwkundige beveiliging
  »  Terreinbeveiliging

  Referenties beveiliging


  Lagarde heeft jarenlange ervaring in de beveiligingsbranche. Honderden organisaties hebben alarmsystemen, brandmeldcentrales en toegangscontrolesystemen van Lagarde. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk vaste relaties. Denk hierbij enerzijds aan installateurs die dit werk aan ons uitbesteden. Anderzijds werken wij voor eindgebruikers in de zakelijke en particuliere markt.

  "Fijne samenwerking en goed klantcontact. Denken mee en houden rekening met het proces van de klant."

  Dierenpark Amersfoort

  "Betrouwbaar, professioneel, klantvriendelijk en altijd op zoek naar besparingen en win-win situaties. Kortom: een geweldig bedrijf om mee samen te werken."

  Stichting Oosterlengte, Winschoten

  "Prettige medewerkers en goede deskundigheid."

  Makelaardij van den Brink, Hoevelaken

  Beveiliging: security management software

  Wilt u in één applicatie uw security-, safety- en gebouwbeheerprocessen beheren? Dan is security management software dé oplossing! Ongeacht welke systemen u gebruikt, bieden wij een softwarepakket dat ervoor zorgt dat uw brandmeldsysteem, alarmsysteem, toegangscontrole, gebouwbeheer en nog veel meer oplossingen, naadloos geïntegreerd worden en centraal te beheren zijn. Security management software wordt ook wel Physical Security Information Management (PSIM) genoemd. 

  beveiliging-security-management-software

  Gecertificeerd bedrijf in beveiliging

  Beveiliging is een cruciale zaak. Het belang van goede kennis, ervaring én certificeringen is groot. Onze beveiligingsengineers volgen continue de marktontwikkelingen en worden geregeld getraind bij onze leveranciers en certificeringsinstellingen. Lagarde is een NCP erkend Technisch Beveiligingsbedrijf en Branddetectiebedrijf.

  beveiliging-ncp-borg
  beveiliging-ncp-pasje
  beveiliging-ncp-branddetectie
  beveiliging-referentie-rembrandt-tower

  Referentie: Rembrandt Tower

  Het knipperende lampje bovenop de Amsterdamse Rembrandt Tower is een begrip. Een herkenningspunt, maar vooral ook een punt van veiligheid zo dichtbij Schiphol. Veiligheid; zeer belangrijk voor het 35 verdiepingen tellende gebouw: “toegangscontrole is voor ons geen bijzaak.” 

  Referentie: SAS Institute

  Ongewenst nachtelijk bezoek liet bij SAS de alarmbellen rinkelen. De beveiliging van het monumentale pand en het buitenterrein werd kritisch onder de loep genomen en uitgebreid. “Lagarde dacht goed mee, buiten de standaardoplossingen.”

  beveiliging-referentie-sas

  Beveiliging partnerschappen

  Lagarde werkt nauw samen met een aantal betrouwbare fabrikanten van beveiligingssystemen. Door partnerschappen met meerdere fabrikanten en merken, kan er altijd gekozen worden voor een oplossing die past bij uw situatie. Lagarde werkt onder andere met Aritech, Samsung, Sony en Keyprocessor.

  beveiliging-samsung
  beveiliging-keyprocessor
  beveiliging-sony
  Offerte
  direct offerte aanvragen
  Contact
  direct contactformulier
  Storing
  een storing melden
  0. 00
  ex. btw p/m excl. btw per maand