Beveiliging

Ontdek hoe we uw organisatie optimaal beveiligen

Beveiliging is misschien wel het belangrijkste onderdeel voor uw organisatie. U wilt toch ook dat uw collega’s werken in een veilige omgeving?  Zoekt u naar manieren om organisatie beter te beveiligen? Beveiliging is in onze ogen een multidisciplinair vraagstuk. En per organisatie verschillend. Want wat zijn de grootste gevaren? Waar dient u zich tegen te beveiligen? En welke maatregelen dient u te treffen? 

Lagarde Groep heeft als gecertificeerd beveiligingsbedrijf al ruim 30 jaar ervaring met fysieke beveiliging en honderden organisaties geholpen met de meest uiteenlopende beveiligingsoplossingen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Op deze pagina vindt u meer informatie over welke oplossingen wij bieden.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?

Deze afbeelding is beter zichtbaar op mobiel wanneer u deze een kwartslag draait (liggend).

Totaal Beveiliging illustratie

Portfolio beveiliging

Inbraakbeveiliging

U wilt uw eigendommen beschermen en bewaken, tegelijkertijd moet de beveiliging van uw pand voldoen aan wettelijk verplichte normen. Bij inbraakdetectie komt heel wat kijken. Wij denken graag met u mee voor de juiste oplossing voor uw organisatie.

Lees meer over inbraakdetectie

Brandbeveiliging

Brand. U moet er niet aan denken en u neemt alle preventieve maatregelen. Maar als er nu tóch brand komt, is branddetectie van levensbelang. Met een door Lagarde Groep geïnstalleerde brandmeldinstallatie weet u precies wat er gebeurt en waar het gebeurt.

Lees meer over branddetectie

Camerabeveiliging

Met een camerabewakingssysteem heeft u inzicht in alle activiteiten in en rondom uw bedrijf. Dat is veilig en betrouwbaar. Maar er zijn meerdere opties te realiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Naast losstaande systemen realiseert Lagarde Groep ook geïntegreerde systemen.

Lees meer over camerabewaking

Toegangscontrole

Toegangscontrole is meer dan alleen zorgen dat niet iedereen zomaar naar binnen kan. Ook het registreren wie, wanneer en waar naar binnen kan, bezoekersregistratie, aanwezigheidsregistratie en overzicht van BHV’ers bij calamiteiten, maakt onderdeel uit van een toegangssysteem.

Lees meer over toegangscontrole

Terreinbeveiliging

Van hekwerk en poort tot beweegbare rampalen. Uw terrein is veilig met de oplossingen van Lagarde Groep. Goede beveiliging van uw terrein vindt de juiste balans tussen het ontmoedigen van eventuele inbrekers of ramkrakers en ongehinderde toegang voor bevoegde bezoekers.

Lees meer over terreinbeveiliging

Hang- en sluitwerk

Hang- en sluitwerk zou wat ons betreft centraal moeten staan in de beveiliging van ieder bedrijf of organisatie. Het is in veel gevallen de eerste verdedigingslinie tegen ongeoorloofd toegang. Het draagt bij aan een veilige werkomgeving en versterktvertrouwen.

Lees meer over hang- en sluitwerk

Security management software

Wilt u in één applicatie uw security-, safety- en gebouwbeheerprocessen beheren? Dan is security management software (ook wel PSIM) dé oplossing! Ongeacht welke systemen u gebruikt, bieden wij een softwarepakket dat ervoor zorgt dat uw brandmeldsysteem, alarmsysteem, toegangscontrole, gebouwbeheer en nog veel meer oplossingen, naadloos geïntegreerd worden en centraal te beheren zijn.

Lees meer over security management software

Domox

Al uw beveiligingssystemen bedienen in één omgeving? Hiervoor biedt Lagarde Groep 365 Domox ®. Een oplossing die ‘over uw beveiligingsoplossingen heen wordt gelegd’ met als uitkomst visualisatie en centrale bediening.

Lees meer over Domox ®

Onderhoud

Naast de verkoop van diverse beveiligingsinstallaties zetten wij onze kennis ook in om de beveiligingsinstallaties te voorzien van het benodigde onderhoud. Met het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud heeft u continue zekerheid. Daarnaast bent u voorzien van de juiste certificaten.

Lees meer over onderhoud

Consultancy

Hoe goed is uw organisatie beveiligd tegen gevaren? Intern en extern? Fysiek en digitaal? Alleen deze vragen geven al aan dat beveiliging de nodige aandacht verdient. Waar te starten? Welke maatregelen te nemen? Hoe uw beveiliging in stand te houden? Hierover informeren we u graag met onze consultancy op het gebied van security.

Lees meer over security consultancy

Beveiliging in beeld

Benieuwd wat uw mogelijkheden zijn op het gebied van beveiliging? Beelden zeggen meer dan woorden. Bekijk de video’s en ervaar wat professionele beveiliging voor uw bedrijf kan betekenen.

 • Bedrijfsvideo’s
 • Productvideo’s
 • Referentievideo’s

Bekijk ook ons YouTubekanaal.

Beveiliging bij COOP Supermarkten

Lagarde Groep is al jarenlang verantwoordelijk voor de beveiliging van 2 distributiecentra van COOP. In 2021 is de samenwerking uitgebreid. Lagarde Groep heeft het hoofdkantoor van COOP voorzien van toegangscontrole.

Een succesvolle samenwerking! Zo lichten Ralph (COOP) en Arnold (Lagarde Groep) toe.

 

Onze engineers staan voor u klaar

“Dagelijks installeer ik nieuwe beveiligingsoplossingen bij onze klanten.”

Krijn Termaat

Engineer Beveiliging

Referenties beveiliging

Logo stichting zorggroep noordwest veluwe
logo voortman groep
logo van lodenstein college
logo van de brug
logo saxenburgh groep
logo nuborgh college
logo maxilia
logo hoornbeeck college
logo axflow
logo adullam
logo pharmaceuticals
logo dvg

Lagarde Groep heeft jarenlange ervaring in de securitybranche. Honderden organisaties hebben alarmsystemen, brandmeldcentrales en toegangssystemen van Lagarde Groep. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk vaste relaties. Denk hierbij enerzijds aan installateurs die dit werk aan ons uitbesteden. Anderzijds werken wij voor eindgebruikers in de zakelijke en particuliere markt.

Gecertificeerd beveiligingsbedrijf

Beveiliging is een cruciale zaak. Het belang van goede kennis, ervaring én certificeringen is groot. Onze engineers volgen continue de marktontwikkelingen en worden geregeld getraind bij onze leveranciers en certificeringsinstellingen.

Lagarde Groep is één van de weinige erkende bouwkundige beveiligingsbedrijven die projecten mag certificeren volgens de meest actuele normen vanuit CCV BORG. Voor bijzondere opdrachten hanteren we de richtlijnen van Defensie (ABDO). Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van de laatste (technische) ontwikkelingen, heeft Lagarde Groep inmiddels een professionele referentielijst van:

 • particuliere instellingen;
 • bedrijven;
 • scholen;
 • (semi)overheidsgebouwen;
 • bank- en defensiegebouwen.
KIWA technisch beveiligingsbedrijf
KIWA technisch beveiligingsbedrijf
KIWA brandmeldinstallatie installateur
KIWA BMI leveren
KIWA gecertificeerd NCP BORG Brandmeldinstallatie onderhoud

“Fijne samenwerking en goed klantcontact. Denken mee en houden rekening met het proces van de klant.”

Dierenpark Amersfoort

“Betrouwbaar, professioneel, klantvriendelijk en altijd op zoek naar besparingen en win-win situaties. Kortom: een geweldig bedrijf om mee samen te werken.”
Stichting Oosterlengte, Winschoten

Klantenvertellen liggend nagebouwd aug 2022

Bekijk meer reviews van tevreden klanten van Lagarde Groep.

Referentie: Rembrandt Tower

Het knipperende lampje bovenop de Amsterdamse Rembrandt Tower is een begrip. Een herkenningspunt, maar vooral ook een punt van veiligheid zo dichtbij Schiphol. Veiligheid; zeer belangrijk voor het 35 verdiepingen tellende gebouw: “toegangscontrole is voor ons geen bijzaak.”

Rembrandt-toren

Referentie beveiliging: SAS Institute

Ongewenst nachtelijk bezoek liet bij SAS de alarmbellen rinkelen. De beveiliging van het monumentale pand en het buitenterrein werd kritisch onder de loep genomen en uitgebreid. “Lagarde Groep dacht goed mee, buiten de standaardoplossingen.”

SAS-institute
Advies

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u met kennis van zaken adviseren. Wij doen dat voor zakelijke opdrachtgevers, overheidsinstellingen en maatschappelijke organisaties, maar ook voor installateurs die graag ontzorgt willen worden. Omdat een goed advies essentieel is, bespreken onze experts vooraf met u de business case. Gezamenlijk komen we tot een plan van aanpak om veiligheidsrisico’s te elimineren.

Christiaan Naberman

Accountmanager beveiliging 

Salesmanager beveiliging
handen schudden partnerschap

Beveiliging partnerschappen

Lagarde Groep werkt nauw samen met een aantal betrouwbare fabrikanten van beveiligingssystemen. Door partnerschappen met meerdere fabrikanten en merken, kan er altijd gekozen worden voor een oplossing die past bij uw situatie. Lagarde Groep werkt onder andere met AritechSamsungSony en TKH security.

Logo Aritech
Logo keyprocessor
Logo Hertek
Logo Aritech
Salto
Paxton Logo

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid