Beveiliging

Beveiliging voor uw organisatie

Beveiliging is in onze ogen een multidisciplinair vraagstuk. De combinatie van hoogwaardige technologie en menselijk inzicht maken beveiliging tot een waardevol domein waarmee u, uw medewerkers, bezoekers en bezittingen beschermd worden tegen externe gevaren.

Een bedrijfspand kwalitatief goed beveiligen vergt 4 belangrijke stappen:

 • Het correct inschatten van het risico- en beveiligingsniveau.
 • Een passend beveiligingsplan met een combinatie van organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen.
 • Het professioneel installeren van de gekozen maatregelen.
 • Het periodiek onderhouden en beheren van de beveiligingssystemen.

Beveiliging in beeld

Benieuwd wat uw mogelijkheden zijn op het gebied van beveiliging? Beelden zeggen meer dan woorden. Bekijk de video’s en ervaar wat professionele beveiliging voor uw bedrijf kan betekenen.
 • Bedrijfsvideo’s
 • Productvideo’s
 • Referentievideo’s
Bekijk ook ons YouTubekanaal.

Portfolio beveiliging

Inbraakbeveiliging

U wilt uw eigendommen beschermen en bewaken, tegelijkertijd moet de beveiliging van uw pand voldoen aan wettelijk verplichte normen. Bij inbraakdetectie komt heel wat kijken. Wij denken graag met u mee voor de juiste oplossing voor uw organisatie.

Lees meer over inbraakdetectie

Brandbeveiliging

Brand. U moet er niet aan denken en u neemt alle preventieve maatregelen. Maar als er nu tóch brand komt, is branddetectie van levensbelang. Met een door Lagarde Groep geïnstalleerde brandmeldinstallatie weet u precies wat er gebeurt en waar het gebeurt.

Lees meer over branddetectie

Camerabeveiliging

Met een camerabewakingssysteem heeft u inzicht in alle activiteiten in en rondom uw bedrijf. Dat is veilig en betrouwbaar. Maar er zijn meerdere opties te realiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Naast losstaande systemen realiseert Lagarde Groep ook geïntegreerde systemen.

Lees meer over camerabewaking

Toegangscontrole

Toegangscontrole is meer dan alleen zorgen dat niet iedereen zomaar naar binnen kan. Ook het registreren wie, wanneer en waar naar binnen kan, bezoekersregistratie, aanwezigheidsregistratie en overzicht van BHV’ers bij calamiteiten, maakt onderdeel uit van een toegangssysteem.

Lees meer over toegangscontrole

Terreinbeveiliging

Van hekwerk en poort tot beweegbare rampalen. Uw terrein is veilig met de oplossingen van Lagarde Groep. Goede beveiliging van uw terrein vindt de juiste balans tussen het ontmoedigen van eventuele inbrekers of ramkrakers en ongehinderde toegang voor bevoegde bezoekers.

Lees meer over terreinbeveiliging

Bouwkundige beveiliging

Bouwkundige beveiliging betreft alle maatregelen om gebouwen of bepaalde ruimten ontoegankelijk te maken. U denkt wellicht meteen aan gevangenissen en bankkluizen, maar wij verzorgen ook bouwkundige beveiliging voor onder meer datacenters, ziekenhuizen, apotheken, musea en productiebedrijven.

Lees meer over bouwkundige beveiliging

/

Security management software

Wilt u in één applicatie uw security-, safety- en gebouwbeheerprocessen beheren? Dan is security management software (ook wel PSIM) dé oplossing! Ongeacht welke systemen u gebruikt, bieden wij een softwarepakket dat ervoor zorgt dat uw brandmeldsysteem, alarmsysteem, toegangscontrole, gebouwbeheer en nog veel meer oplossingen, naadloos geïntegreerd worden en centraal te beheren zijn.

Lees meer over security management software

Onderhoud

Naast de verkoop van diverse beveiligingsinstallaties zetten wij onze kennis ook in om de beveiligingsinstallaties te voorzien van het benodigde onderhoud. Met het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud heeft u continue zekerheid. Daarnaast bent u voorzien van de juiste certificaten.

Lees meer over onderhoud

w

Consultancy

Hoe goed is uw organisatie beveiligd tegen gevaren? Intern en extern? Fysiek en digitaal? Alleen deze vragen geven al aan dat beveiliging de nodige aandacht verdient. Waar te starten? Welke maatregelen te nemen? Hoe uw beveiliging in stand te houden? Hierover informeren we u graag met onze consultancy op het gebied van security

Lees meer over security consultancy

Onze engineers staan voor u klaar

“Het mooiste aan mijn werk is dat ik iedere dag bijdraag aan een veilige werkomgeving.”

Tim Verheij

Engineer Beveiliging

Referenties beveiliging

Logo stichting zorggroep noordwest veluwe
logo voortman groep
logo van lodenstein college
logo van de brug
logo saxenburgh groep
logo nuborgh college
logo maxilia
logo hoornbeeck college
logo axflow
logo adullam
logo pharmaceuticals
logo dvg
Lagarde Groep heeft jarenlange ervaring in de securitybranche. Honderden organisaties hebben alarmsystemen, brandmeldcentrales en toegangscontrolesystemen van Lagarde Groep. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk vaste relaties. Denk hierbij enerzijds aan installateurs die dit werk aan ons uitbesteden. Anderzijds werken wij voor eindgebruikers in de zakelijke en particuliere markt.
“Fijne samenwerking en goed klantcontact. Denken mee en houden rekening met het proces van de klant.”
Dierenpark Amersfoort

“Betrouwbaar, professioneel, klantvriendelijk en altijd op zoek naar besparingen en win-win situaties. Kortom: een geweldig bedrijf om mee samen te werken.”
Stichting Oosterlengte, Winschoten

“Prettige medewerkers en goede deskundigheid.”
Makelaardij van den Brink, Hoevelaken

Bekijk meer reviews van tevreden klanten van Lagarde Groep.

Gecertificeerd beveiligingsbedrijf

Beveiliging is een cruciale zaak. Het belang van goede kennis, ervaring én certificeringen is groot. Onze engineers volgen continue de marktontwikkelingen en worden geregeld getraind bij onze leveranciers en certificeringsinstellingen. Lagarde Groep is één van de weinige erkende bouwkundige beveiligingsbedrijven die projecten mag certificeren volgens de meest actuele normen vanuit CCV BORG. Voor bijzondere opdrachten hanteren we de richtlijnen van Defensie (ABDO). Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van de laatste (technische) ontwikkelingen, heeft Lagarde Groep inmiddels een professionele referentielijst van:
 • particuliere instellingen;
 • bedrijven;
 • scholen;
 • (semi)overheidsgebouwen;
 • bank- en defensiegebouwen.
KIWA technisch beveiligingsbedrijf
KIWA brandmeldinstallatie installateur
KIWA BMI leveren
KIWA gecertificeerd NCP BORG Brandmeldinstallatie onderhoud

Referentie: Rembrandt Tower

Het knipperende lampje bovenop de Amsterdamse Rembrandt Tower is een begrip. Een herkenningspunt, maar vooral ook een punt van veiligheid zo dichtbij Schiphol. Veiligheid; zeer belangrijk voor het 35 verdiepingen tellende gebouw: “toegangscontrole is voor ons geen bijzaak.”
Rembrandt-toren

Referentie beveiliging: SAS Institute

Ongewenst nachtelijk bezoek liet bij SAS de alarmbellen rinkelen. De beveiliging van het monumentale pand en het buitenterrein werd kritisch onder de loep genomen en uitgebreid. “Lagarde Groep dacht goed mee, buiten de standaardoplossingen.”
SAS-institute
handen schudden partnerschap

Beveiliging partnerschappen

Lagarde Groep werkt nauw samen met een aantal betrouwbare fabrikanten van beveiligingssystemen. Door partnerschappen met meerdere fabrikanten en merken, kan er altijd gekozen worden voor een oplossing die past bij uw situatie. Lagarde Groep werkt onder andere met AritechSamsungSony en TKH security.

Logo Samsung
Logo keyprocessor
Logo Sony
Advies

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u met kennis van zaken adviseren. Wij doen dat voor zakelijke opdrachtgevers, overheidsinstellingen en maatschappelijke organisaties, maar ook voor installateurs die graag ontzorgt willen worden. Omdat een goed advies essentieel is, bespreken onze experts vooraf met u de business case. Gezamenlijk komen we tot een plan van aanpak om veiligheidsrisico’s te elimineren.

Arnold Versteeg
Salesmanager beveiliging 
Salesmanager beveiliging
Neem contact met ons op
 • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren