8,6 8 ,6 211 reviews Bekijk reviews
beveiliging-header

Beveiliging


Hoogwaardige technologie en menselijk inzicht

Beveiliging is in onze ogen een multidisciplinair vraagstuk. De combinatie van hoogwaardige technologie en menselijk inzicht maken beveiliging tot een waardevol domein waarmee u, uw medewerkers, bezoekers en bezittingen beschermd worden tegen externe gevaren. 


Een bedrijfspand kwalitatief goed beveiligen vergt 4 belangrijke stappen:

  • Het correct inschatten van het risico- en beveiligingsniveau
  • Een passend beveiligingsplan met een combinatie van organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen.
  • Het professioneel installeren van de gekozen maatregelen
  • Het periodiek onderhouden en beheren van de beveiligingssystemen

Portfolio beveiliging

Lagarde ziet beveiliging als een multidisciplinair vraagstuk. Daarom mag u van ons een breed portfolio verwachten. Op het moment dat meerdere systemen feilloos met elkaar samen werken, heeft u de meest effectieve oplossing. Wij denken graag met u mee.

Toegangscontrole

Toegangscontrole is meer dan alleen zorgen dat niet iedereen zomaar naar binnen kan. Ook het registreren wie, wanneer en waar naar binnen kan, bezoekersregistratie, aanwezigheidsregistratie en overzicht van BHV’ers bij calamiteiten, maakt onderdeel uit van een toegangssysteem.


»  Toegangscontrole

Bouwkundige beveiliging

Bouwkundige beveiliging betreft alle maatregelen om gebouwen of bepaalde ruimten ontoegankelijk te maken. U denkt wellicht meteen aan gevangenissen en bankkluizen, maar wij verzorgen ook bouwkundige beveiliging voor onder meer datacenters, ziekenhuizen, apotheken, musea en productiebedrijven.


»  Bouwkundige beveiliging

Terreinbeveiliging

Van hekwerk en poort tot beweegbare rampalen. Uw terrein veilig met de oplossingen van Lagarde en Blankestijn Beveiliging. Goede beveiliging van uw terrein vindt de juiste balans tussen het ontmoedigen van eventuele inbrekers of ramkrakers en ongehinderde toegang voor bevoegde bezoekers.


»  Terreinbeveiliging

Inbraakbeveiliging

U wilt uw eigendommen beschermen en bewaken, tegelijkertijd moet de beveiliging van uw pand voldoen aan wettelijk verplichte normen. Bij inbraakdetectie komt heel wat kijken. Wij denken graag met u mee voor de juiste oplossing voor uw organisatie.


»  Inbraakdetectie

Brandbeveiliging

Brand. U moet er niet aan denken en u neemt alle preventieve maatregelen. Maar als er nu tóch brand komt, is branddetectie van levensbelang. Met een door Lagarde geïnstalleerde brandmeldinstallatie weet u precies wat er gebeurt en waar het gebeurt.


»  Branddetectie

Camerabeveiliging
Met een camerabewakingssysteem heeft u inzicht in alle activiteiten in en rondom uw bedrijf. Dat is veilig en betrouwbaar. Maar er zijn meerdere opties te realiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Naast losstaande systemen realiseert Lagarde ook geïntegreerde systemen. 


»  Camerabewaking

Referenties beveiliging


Lagarde heeft jarenlange ervaring in de securitybranche. Honderden organisaties hebben alarmsystemen, brandmeldcentrales en toegangscontrolesystemen van Lagarde. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk vaste relaties. Denk hierbij enerzijds aan installateurs die dit werk aan ons uitbesteden. Anderzijds werken wij voor eindgebruikers in de zakelijke en particuliere markt.

"Fijne samenwerking en goed klantcontact. Denken mee en houden rekening met het proces van de klant."

Dierenpark Amersfoort

"Betrouwbaar, professioneel, klantvriendelijk en altijd op zoek naar besparingen en win-win situaties. Kortom: een geweldig bedrijf om mee samen te werken."

Stichting Oosterlengte, Winschoten

"Prettige medewerkers en goede deskundigheid."

Makelaardij van den Brink, Hoevelaken

Beveiliging: security management software

Wilt u in één applicatie uw security-, safety- en gebouwbeheerprocessen beheren? Dan is security management software dé oplossing! Ongeacht welke systemen u gebruikt, bieden wij een softwarepakket dat ervoor zorgt dat uw brandmeldsysteem, alarmsysteem, toegangscontrole, gebouwbeheer en nog veel meer oplossingen, naadloos geïntegreerd worden en centraal te beheren zijn. Security management software wordt ook wel Physical Security Information Management (PSIM) genoemd. 

beveiliging-security-management-software

Gecertificeerd bedrijf in beveiliging

Beveiliging is een cruciale zaak. Het belang van goede kennis, ervaring én certificeringen is groot. Onze engineers volgen continue de marktontwikkelingen en worden geregeld getraind bij onze leveranciers en certificeringsinstellingen. Lagarde is een NCP erkend Technisch Beveiligingsbedrijf en Branddetectiebedrijf.

beveiliging-ncp-borg
beveiliging-ncp-pasje
beveiliging-ncp-branddetectie
rembrandt-toren-referentie-lagarde

Referentie: Rembrandt Tower

Het knipperende lampje bovenop de Amsterdamse Rembrandt Tower is een begrip. Een herkenningspunt, maar vooral ook een punt van veiligheid zo dichtbij Schiphol. Veiligheid; zeer belangrijk voor het 35 verdiepingen tellende gebouw: “toegangscontrole is voor ons geen bijzaak.” 

Referentie: SAS Institute

Ongewenst nachtelijk bezoek liet bij SAS de alarmbellen rinkelen. De beveiliging van het monumentale pand en het buitenterrein werd kritisch onder de loep genomen en uitgebreid. “Lagarde dacht goed mee, buiten de standaardoplossingen.”

beveiliging-referentie-sas

Beveiliging partnerschappen

Lagarde werkt nauw samen met een aantal betrouwbare fabrikanten van beveiligingssystemen. Door partnerschappen met meerdere fabrikanten en merken, kan er altijd gekozen worden voor een oplossing die past bij uw situatie. Lagarde werkt onder andere met Aritech, Samsung, Sony en Keyprocessor.

beveiliging-samsung
beveiliging-keyprocessor
beveiliging-sony
Offerte
direct offerte aanvragen
Contact
direct contactformulier
Storing
een storing melden
0. 00