Bouwkundige beveiliging

Meer dan goede sloten

Realiseer een veilige omgeving

Waar denkt u aan bij bouwkundige beveiliging? Waarschijnlijk komt u al snel bij ‘sloten‘ uit. Dat is in onze optiek een zeer belangrijk onderdeel van de beveiliging. En uitgebreid! Denk aan raamsloten, bijzetsloten, oplegsloten en ga zo maar door.

Maar we gaan nog een stapje verder. Hoe is bijvoorbeeld de toegangscontrole bij u geregeld? Wij vinden het belangrijk om deuren te voorzien van goede toegangscontrole, zodat gebruikers worden gecontroleerd en geregistreerd.

En wat dacht u van gevelbeveiliging? We kunnen de zwakke plekken van ieder element in uw gevel onder de loep nemen, en extra beveiligen!

Ontdek samen met ons vrijblijvend uw mogelijkheden op het gebied van bouwkundige beveiliging.

Maatregelen bouwkundige beveiliging

Waarmee kunnen wij u helpen?

MECHANISCHE SLOTEN

Diverse mogelijkheden voor optimale beveiliging.

ELEKTRO-MECHANISCHE SLOTEN

geschikt voor kritische deuren van gebouwen en ruimtes.

Sluitsystemen

Met behulp van intelligente sluitsystemen weet u precies wie u in huis heeft.

DEURAUTOMATEN

een betrouwbare oplossing voor het soepel en geruisloos openen van uw deuren

Deurdrangers

een compleet assortiment drangers voor de meest uiteenlopende situaties

Gevelbeveiliging

Verhoog de beveiliging door elk element in uw gevel deur, raam en glaswerk te beveiligen.

Sluitsystemen als bouwkundige beveiliging

Lagarde Groep levert intelligente sluitsystemen en zorgt bij aanschaf ook voor het beheer en onderhoud. U bepaalt namelijk precies wie, waar en wanneer toegang heeft tot een ruimte. Voor sommige organisaties is een sluitsysteem geen luxe, maar een absolute must om registratie en/of identificatie mogelijk te maken en bij te houden. Kiest u voor een van de systemen van Lagarde Groep dan kiest u voor gebruiksvriendelijke, snelle en doeltreffende bouwkundige beveiliging.

2 beveiligingmonteurs Lagarde Groep

CCV BORG gecertificeerd

Lagarde Groep is beoordeeld door KIWA NCP en voldoet aan de volgende keurmerken:

 • BORG Technisch beveiligingsbedrijf
 • BORG alarminstallatur
 • BORG Bouwkundig Beveiligingsbedrijf
 • Brandmeldinstallatie: Leveren
 • Brandmeldinstallatie: Onderhoud
 • Brandmeldinstallatie: Installeren
2 beveiligingmonteurs Lagarde Groep

Beveiliging in beeld

Benieuwd wat uw mogelijkheden zijn op het gebied van beveiliging? Beelden zeggen meer dan woorden. Bekijk de video’s en ervaar wat professionele beveiliging voor uw bedrijf kan betekenen.

 • Bedrijfsvideo’s
 • Productvideo’s
 • Referentievideo’s

Bekijk ook ons YouTubekanaal.

brinkgrendel 2020

Normeringen voor hang en sluitwerk

Voor hang- en sluitwerk zijn diverse normeringen beschikbaar. De kwaliteit van de oplossingen wordt daarmee gegarandeerd. De normeringen zijn van toepassing op diverse deelgebieden bijvoorbeeld, nooduitgangen beproevingsmethoden brandwerendheid en inbraakwerendheid. We lichten er een aantal uit.

NEN 5089 SKG** / SKG***

Voor het bepalen van de klasse van inbraakwerend hang- en sluitwerk worden eisen gesteld aan de inbraakwerendheid, duurzaamheid, corrosievastheid en, in sommige gevallen, aan de functionaliteit van het hang- en sluitwerk. Dit is een nationale NEN-norm, geldend binnen Nederland.

EN 1634-1 Brandwerendheid

Deze Europese norm beschrijft een methode voor het bepalen van de brandwerendheid van deuren, luiken en te openen ramen ingebouwd in openingen in verticale scheidingselementen.

EN 12209 Mechanische sloten

Deze Europese norm specificeert eisen en beproevingsmethoden voor duurzaamheid, sterkte, veiligheid en functionaliteit van mechanisch bediende sloten, grendels en sluitplaten voor deuren in gebouwen.

EN 14846 Elektromechanische sloten en sluitplaten

Deze Europese norm specificeert eisen en beproevingsmethoden voor kracht, veiligheid, duurzaamheid en functie van elektrische en elektronische componenten voor alle soorten elektromechanisch bediende sloten en sluitplaten toegepast op deuren en ramen in gebouwen.

Bouwkundige beveiliging is méér dan goede sloten

Het gaat om een complex totaal aan maatregelen, rekening houdend met de complete situatie. De kwaliteit van deuren, wanden en plafonds, mechanische en elektronische sloten, deurmagneten, sleutelbeheer… het hoort er allemaal bij. Plus aandacht voor de veiligheid, want bij calamiteiten (brand) moeten er ook weer deuren open kunnen! 

Kees de Kluijver

Accountmanager beveiliging

Sales support beveiliging
Neem contact met ons op
 • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren