Bouwkundige beveiliging

Meer dan goede sloten

Technische ingrepen voor een veilig gebouw

Bouwkundige beveiliging betreft alle maatregelen om gebouwen of bepaalde ruimten ontoegankelijk te maken. U denkt wellicht meteen aan gevangenissen en bankkluizen, maar wij verzorgen ook bouwkundige beveiliging voor onder meer datacenters, ziekenhuizen, apotheken, musea en productiebedrijven.

Bouwkundige beveiliging
“Bouwkundige beveiliging betreft alle maatregelen om gebouwen of bepaalde ruimten ontoegankelijk te maken.”

Beveiliging in beeld

Benieuwd wat uw mogelijkheden zijn op het gebied van beveiliging? Beelden zeggen meer dan woorden. Bekijk de video’s en ervaar wat professionele beveiliging voor uw bedrijf kan betekenen.

  • Bedrijfsvideo’s
  • Productvideo’s
  • Referentievideo’s

Bekijk ook ons YouTubekanaal.

Bouwkundige beveiliging is méér dan goede sloten

Het gaat om een complex totaal aan maatregelen, rekening houdend met de complete situatie. De kwaliteit van deuren, wanden en plafonds, mechanische en elektronische sloten, deurmagneten, sleutelbeheer… het hoort er allemaal bij. Plus aandacht voor de veiligheid, want bij calamiteiten (brand) moeten er ook weer deuren open kunnen! 

Kees de Kluijver
Productmanager
Sales support beveiliging
Neem contact met ons op

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren