Bouwkundige beveiliging

Meer dan goede sloten

Realiseer een veilige omgeving

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor bouwkundige beveiliging? Lagarde Groep is met al ruim 30 jaar ervaring beveiligingsspecialist. In deze 30 jaar hebben we vele mooie projecten succesvol afgerond. Denk hierbij aan het plaatsen van:

Lagarde Groep is BORG gecertificeerd en werkt met gecertificeerde werknemers om de beveiligingsoplossingen te realiseren. Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

BORG gecertificeerd

Lagarde Groep is beoordeeld door KIWA NCP en voldoet aan de volgende keurmerken:

 • BORG Technisch beveiligingsbedrijf
 • BORG alarminstallatur
 • BORG Bouwkundig Beveiligingsbedrijf
 • Brandmeldinstallatie: Leveren
 • Brandmeldinstallatie: Onderhoud
 • Brandmeldinstallatie: Installeren
2 beveiligingmonteurs Lagarde Groep

Normeringen voor hang en sluitwerk

Voor hang- en sluitwerk zijn diverse normeringen beschikbaar. De kwaliteit van de oplossingen wordt daarmee gegarandeerd. De normeringen zijn van toepassing op diverse deelgebieden bijvoorbeeld, nooduitgangen beproevingsmethoden brandwerendheid en inbraakwerendheid. We lichten er een aantal uit.

 • NEN 5089 SKG** / SKG***
 • NEN 5087 
 • NEN 5096
 • EN 1634-1 Brandwerendheid
 • EN 12209 Mechanische sloten

Enkele referenties

Benieuwd wat uw mogelijkheden zijn op het gebied van beveiliging? Beelden zeggen meer dan woorden. Bekijk de video’s en ervaar wat professionele beveiliging voor uw bedrijf kan betekenen.

Bekijk ook ons YouTubekanaal.

Bouwkundige beveiliging is méér dan goede sloten

Het gaat bij beveiliging om meerdere maatregelen, rekening houdend met de complete situatie. De kwaliteit van deuren, wanden en plafonds, mechanische en elektronische sloten, deurmagneten, sleutelbeheer… het hoort er allemaal bij. Plus aandacht voor de veiligheid, want bij calamiteiten (brand) moeten er ook weer deuren open kunnen! 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

 

Kees de Kluijver

Accountmanager beveiliging

Sales support beveiliging

Veelgestelde vragen

Wat is bouwkundige beveiliging en waarom is het belangrijk?

Bouwkundige beveiliging verwijst naar fysieke beveiligingsmaatregelen die zijn ontworpen om ongeoorloofde toegang tot een gebouw of ruimte te voorkomen. Het is belangrijk omdat het een van de eerste lijnen van verdediging is tegen inbraak, vandalisme en andere criminele activiteiten.

Welke soorten bouwkundige beveiligingsmaatregelen zijn er?

Enkele veelvoorkomende bouwkundige beveiligingsmaatregelen zijn het gebruik van inbraakbestendige ramen en deuren, beveiligingshekken, rolluiken, veiligheidsglas en versterkte muren. Elk type maatregel biedt unieke voordelen en kan worden afgestemd op de specifieke behoeften van een gebouw of ruimte.

Wat zijn enkele belangrijke overwegingen bij het ontwerpen van bouwkundige beveiliging?

Enkele belangrijke overwegingen bij het ontwerpen van bouwkundige beveiliging zijn de locatie en het type gebouw, de aanwezigheid van potentiële veiligheidsrisico’s, het budget en de beschikbare technologieën. Het is ook belangrijk om rekening te houden met lokale voorschriften en wetgeving op het gebied van beveiliging.

Wat zijn de voordelen van het integreren van bouwkundige beveiligingsmaatregelen met andere beveiligingssystemen, zoals inbraakdetectie en toegangscontrole?

Het integreren van verschillende beveiligingssystemen biedt een meer complete beveiligingsoplossing en kan helpen bij het verminderen van de kans op ongeautoriseerde toegang en criminaliteit. Door bouwkundige beveiligingsmaatregelen te integreren met inbraakdetectie en toegangscontrole, kunnen bedrijven ook hun reactietijd op potentiële noodsituaties verbeteren.

Hoe kan ik mijn bouwkundige beveiligingssysteem het beste onderhouden?

Om uw bouwkundige beveiligingssysteem optimaal te laten functioneren, is het belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren, zoals het vervangen van beschadigde materialen, het controleren van sloten en versterkingen, en het testen van het systeem op regelmatige basis. Het is ook belangrijk om medewerkers te trainen over beveiligingsprocedures en om ervoor te zorgen dat het systeem is geïntegreerd met andere beveiligingssystemen om een volledige beveiligingsoplossing te bieden.

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid