Elektrische sloten en vergrendeling

Deuren elektronisch vergrendelen

Motorsloten, Elektrische meerpuntssluitingen en meer

Wanneer gecontroleerde ontgendeling of vergrendeling van deuren vereist is bieden elektrische sloten uitkomst. U ziet elektrische sloten vooral in openbare gebouwen, de zorg en ook bij bedrijven. Elektrische sloten zijn gebruiksvriendelijk (ze ontlasten de gebruiker) en geven meer grip op toegang, en zijn dus veiliger.

Lagarde Groep is BORG gecertificeerd en levert diverse elektrische sloten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag meer info aan.

Bekijk elektronische vergrendeling

brinkgrendel 2020

A1 Grendel

De uiterst solide A1-Serie grendels wordt gebruikt in situaties waar veiligheid en duurzaamheid zeer hoge vereisten zijn en waar tegelijkertijd een adequate controle moet plaatsvinden op het verkeer met een toegangscontrole systeem. De A1 grendel wordt ontgrendeld met bijvoorbeeld een drukknop of een kaartlezer, maar ook door codetableaus en biometrie. Vrijwel elk toegangscontrolesysteem is te combineren met deze grendel, die staat voor een hoge mate van veiligheid en kwaliteit.
De bediening van de grendel gebeurt met een uitermate krachtige magneet, die speciaal geprepareerd is voor het best mogelijke evenwicht tussen inschakelstroom en houdstroom. Deze elektromagneet verbruikt weinig energie en wordt amper warm. Bovendien wordt de A1 grendel gekenmerkt door een grote mate van gebruiksvriendelijkheid.

EL serie Abloy

ABLOY elektrische sloten zijn altijd gekend geweest voor hun ongeëvenaarde veiligheid, beveiliging en gebruiksgemak. De Solenoïde sloten van de EL serie Abloy zijn zo ontworpen dat ze voor diverse doeleinden toe te passen zijn. Deze elektrische sloten hebben een krukbesturing aan de buitenzijde van de deur en een mechanische krukbediening aan de binnenkant. Dat maakt ze bij uitstek geschikt voor industriepanden, kantoorgebouwen, appartementen en winkels. Bovendien zijn de Solenoïde sloten van Abloy uitstekend te integreren met toegangscontrolesystemen.

De krukgestuurde sloten van het type EL560 en EL460 zijn geschikt voor enkelzijdige toegangscontrole, terwijl de EL561 en EL461 worden toegepast bij dubbelzijdige toegangscontrole. Daarnaast zijn de sloten ook in een ‘meerpunts’ uitvoering leverbaar onder de naam EL466 en EL566. Deze meerpuntsloten verhogen de inbraakwerendheid van de deur. 

Daarnaast lichten we de ABLOY CERTA-lijn uit. Deze serie voegt naast een strak design ook serieuze engineering toe met  zelfvergrendelende enkelpunt of meerpunt gemotoriseerde slotopties. U profiteert van diverse voordelen:

 • Gebruiksgemak (duw- / trekfunctie).
 • Veiligheid (geen kruk aan buitenzijde).
 • Duurzaamheid (deuren met een hoge gebruikersfrequentie).
 • Deze sloten zijn leverbaar in enkelpunt- en meerpunts uitvoering voor zowel smal- als breedstijloplossingen.

Lagarde Groep is een gecertificeerd partner van de AssaAbloy-groep en kan u uitgebreid informeren over de toepassing van Solenoïde sloten.

assa abloy
Brinkgrendel 2020-2050

BRINK 2020/2050

De Brink 2020/2050 bevindt zich in het topsegment van elektromechanische vergrendeling. Het systeem werkt volgens het ruststroomprincipe met spanningsloze ontgrendeling. Op het moment dat de deur sluit, vergrendelt hij doordat het contact in de grendel en de magneet in de deur tegenover elkaar gepositioneerd worden. De Brink 2020/2050 is echter ook voorzien van bediening met een sleutel, met het doel de grendel eventueel mechanisch te openen.

De Brink 2020/2050 wordt toegepast in hoog-risico-objecten en staat bekend als oerdegelijk en onverwoestbaar. De 2020 serie blijft functioneren bij een zijwaartse druk van 1500 kilogram. Daarnaast zijn er signaleringen geïntegreerd waardoor de beveiliging in hoge mate gewaarborgd blijft. De vergrendeling is verder voorzien van een afgeschuinde schoot, wat hem ook toepasbaar maakt voor doordraaiende deuren die zijn uitgerust met een vloerveer. De C-uitvoering kan bovendien toegepast worden in een kozijn of een bovendorpel.

HVN

De HVN 971E motorsloten zijn snel en krachtig, met een zelfvergrendelend vermogen. Ze kunnen worden aangesloten op vingerafdruklezers of toegangscontrole voor meer veiligheid, maar kunnen ook ‘gewoon’ met een sleutel worden ontgrendeld.

Het grote voordeel van het elektronisch meerpuntsvergrendelingssysteem is dat het altijd vergrendelt zodra de deur gesloten is. Dit betekent dat bewoners/aanwezigen niet kunnen vergeten om de hoofdingang van hun eigen huis te beveiligen, en inbrekers zullen ook nooit gebruik kunnen maken van “flipping”-tactieken”. Extra veilig dus!

 

 

assa abloy

Tevreden klanten van Lagarde Groep

“Lagarde Groep heeft op veel onderdelen kennis in huis en kan onze organisatie goed onderhouden en adviseren.”
De Schutse, Kesteren

“Al jaren klant bij Lagarde. Een buitengewoon vriendelijke medewerkers. Actief in adviseren. Staan altijd meteen voor je klaar. Niets is te veel. Service staat op hoog niveau. Erg tevreden.

Luciver, Wijchen

Klantenvertellen liggend nagebouwd aug 2022

Expertise elektromechanische sloten

Expertise in deurtechnieken, dat is wat Lagarde Groep in huis heeft. Voor elke situatie wordt een concept gemaakt waarvan vooraf duidelijk is aan welke normen het moet voldoen en zo zal het ook worden uitgevoerd door onze eigen montage specialisten. Voor een elektromechanisch slot van hoge kwaliteit bent u bij Lagarde Groep aan het juiste adres.

 • Gecertificeerde engineers
 • Jarenlange ervaring
 • Breed assortiment sloten
 • Landelijke dekking
Monteur-beveiliging

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid