Mechanische sloten

Goede beveiliging begint bij het slot

Inbraakwerend en vluchtveilig

Mechanische sloten zijn mechanisch zelfvergrendeld. Dit betekent dat een deur met mechanisch slot altijd vergrendeld is als deze gesloten is. Door middel van een cilinder is het slot altijd mechanisch te openen.

Aan de binnenkant is de deur altijd te openen bij nood- of panieksituaties. Een perfecte combinatie van inbraakbeveiliging én vluchtveiligheid!

Lagarde Groep is BORG gecertificeerd en levert diverse mechanische sloten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag meer info aan.

Bekijk sloten

Assa Abloy serie

ASSA ABLOY is de grootste wereldwijde leverancier van slimme slot- en beveiligingsoplossingen. De reeks sloten die Assa Abloy heeft een groot aantal mogelijkheden.

Denk hierbij aan mechanische sloten met signaleringen in het slot. Maar ook zelfvergrendelende sloten zodat de deur altijd op slot zit wanneer deze dicht valt.

Assa Abloy serie
Brondool serie

Brondool serie

Een veel voorkomend probleem bij het functioneren van sloten en deuren is dat de nachtschoot klemt, dit zorgt ervoor dat het slot niet optimaal werkt. De oorzaak hiervan is regelmatig een slecht afgehangen deur of foutieve montage van het slot. Om dit probleem te verhelpen heeft Brondool sloten met krukvrijloop in het assortiment. Hierbij is een klemmende nachtschoot verleden tijd. Ontvang meer informatie over verschillende typen sloten van de Brondool Serie.

Fuhr serie

Als specialist in geavanceerde sloten heeft Fuhr voor elke denkbare beveiligingssituatie een oplossing. Hiervoor effectieve en beproefde componenten beschikbaar.

Er is keuze uit een breed scala aan slotvarianten voor montage in aluminium en stalen deuren. De panieksloten zijn gecertificeerd volgends de EN179 en EN1125. Kortom de sloten zijn goed voorbereid op de meeste eisen.

We lichten 2 sloten voor u uit.

Fuhr Multisafe

De Furhr Multisafe 833 is een automatisch slot dat toegepast wordt in tal van situaties. Automatische vergrendeling is in veel gevallen een must. De Fuhr Multisafe staat bekend als de maatstaf in het segment van automatische vergrendeling. Een deur die in het slot valt zodra hij dichtvalt, biedt in veel gevallen uitkomst. Dat geldt niet alleen voor situaties in saferooms, waarbij u geen seconde verloren wilt laten gaan op het moment dat u deze ruimte binnenstapt. Hetzelfde geldt voor geldtel ruimtes of andere waarderuimtes. Ook op plekken waar de vergrendeling van de deur gemakkelijk vergeten wordt, is de Fuhr Multisafe een uitkomst. Veiligheid staat daarbij hoog in het vaandel. U hoeft immers geen extra handelingen te verrichten om de deur te vergrendelen.

Fuhr Multisafe 833 paniekfunctie

Het automatisch slot van de Fuhr Multisafe 833 wordt eveneens uitgevoerd met een paniekfunctie (Multisafe 833P). Mocht u de ruimte weer snel willen verlaten, dan is een eenvoudige klap op de deurkruk afdoende om de deur in een fractie van een seconde te ontgrendelen.

De automatische vergrendeling in de Fuhr Multisafe is veilig en degelijk. Op het moment dat de deur dichtslaat, zijn er drie schoten die hun werk doen, snel en geruisloos. Het sluitsysteem is inbraakwerend en voorkomt bovendien dat deuren kromtrekken, omdat ze altijd op meerdere punten gesloten zijn. Het systeem is overigens toe te passen op houten, kunststoffen en aluminium deuren.
De grendel is gemaakt op een massieve RVS basisplaat met een dikte van 10 millimeter. Deze plaat ondersteunt de vergrendelonderdelen op het moment dat er geweld op wordt uitgeoefend.
De A1 grendel is uiterst intelligent dankzij de microprocessor die zich op de printplaat bevindt. Op deze chip wordt onder meer de doorbrandbeveiliging geprogrammeerd, maar worden ook alle uitgaande contacten ingevoerd.

Lagarde Groep kan u tot in de details informeren over de A1 grendel, die inmiddels toegepast wordt in tal van situaties waarin optimale bescherming een must is.

Fuhr Serie

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van mechanische sloten voor uw organisatie?

Of bent u als opdrachtnemer/installateur op zoek naar een betrouwbare partner voor bouwkundige beveiliging?

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met ons op
  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.