Professionele rolluiken

Hoogstaande gevelbeveiliging
Professionele rolluiken kenmerken zich door een volledige afscherming van de glas,- of gevelopening aan de buitenzijde en vormt de zwaarste vorm van afscherming. Plaatsing van rolluiken staat voor de garantie dat uw glas of gevelopening optimaal beveiligd is tegen vandalisme, inbraken en ook stormschade.

Toepassingen

Rolluiken kunt u plaatsen voor een glas,- of gevelopening, maar ook als gevelopening zelf zoals bij een garage of magazijn. Rolluiken worden veel toegepast in de beveiliging van magazijnen, garages, opslagplaatsen of winkel/showroom panden.

Weerstandsklasse voor garantie

Rolluiken vormen een belangrijk onderdeel van de bouwkundige beveiliging. Lagarde Groep biedt voor garanties op kwaliteit en bescherming rolluiken aan die gekeurd zijn op weerstandklasse 1 t/m 4. Vraagt de verzekeraar hiernaar of wilt u zelf graag het beste uit de markt? Bij Lagarde Groep bent u aan het juiste adres.

Kenmerken van Rolluiken

  • Rolluiken vormen de sterkste vorm van gevelafscherming boven glasfolie
  • In elke afmeting en alle (RAL) kleuren verkrijgbaar
  • Open en gesloten leverbaar
  • Klasse 1 t/m 4
  • Modulair opbouwsysteem
Kenmerken van rolluiken

Rolluiken conform de Verbeterde Risico Klasse Indeling

Het Centrum Criminaliteitspreventie en Veiligheid bepaalt in haar Verbeterde Risico Klasse Indeling (VRKI) dat mechanische middelen als rolluiken en hekwerk een aanvulling kunnen vormen op de bouwkundige en compartimenterende maatregelen.

Door de inzet van rolluiken kan een inbraakvertraagbaarheid van 5 tot 10 minuten gerealiseerd worden. Hierdoor kan voldaan worden aan weerstandsklasse 3 van de NEN 5096 of weerstandsklasse 4 van de ENV 1627 (met KOMO attest).

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies over de inrichting van uw beveiliging. Onze specialisten geven eventueel advies waarmee u kunt voldoen aan de geldende eisen uit het VRKI.

Neem contact met ons op
Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren