Sluitsystemen

Inzicht in wie, waar en wanneer toegang heeft

Met behulp van intelligente sluitsystemen weet u precies wie u in huis heeft. Lagarde Groep levert deze intelligente sluitsystemen en zorgt bij aanschaf ook voor het beheer en onderhoud. Vraagt u zich af waarom u voor een dergelijk elektronisch sluitsysteem zou moeten kiezen? Het vergroot de veiligheid in uw pand aanzienlijk. U bepaalt namelijk precies wie, waar en wanneer toegang heeft tot een ruimte. Voor sommige organisaties is een dergelijk sluitsysteem geen luxe, maar een absolute must om registratie en/of identificatie mogelijk te maken en bij te houden. Kiest u voor een van de systemen van Lagarde Groep dan kiest u voor een gebruiksvriendelijk, snel en doeltreffend veiligheidssysteem.

Bekijk merken

Elektronisch versus mechanisch

Echter, afhankelijk van het merk zijn verschillende varianten beschikbaar. Daarnaast zijn er ook elektronische sluitsystemen beschikbaar. Het voordeel van deze systemen ten opzichte van mechanische systemen is dat rechten eenvoudig aangepast kunnen worden in de software. Wanneer een sleutel kwijt raakt, kan deze eenvoudig geblokkeerd worden. Dit in tegenstelling tot reguliere sluitsystemen waarbij direct delen of zelfs het gehele sluitsysteem vervangen dient te worden.

Protec2 CLIQ

Met de Protec2 van Assa Abloy kiest voor u optimale veiligheid. Het is een dubbel beveiligde sluitoplossing en toegangscontrolesysteem in één.
De Abloy Protec2 voldoet aan de nationale én internationale normen.

Daarnaast bescchikt Assa Abloy over een uitgebreid assortiment, met één kern. Dit betekent dat de verschillende sloten in één sluitsysteem gebruikt kunnen worden. De cilinderkernen zijn hetzelfde, maar de behuizing kan altijd worden aangepast.

De voordelen van de Abloy Protec2 voor u op een rijtje:

 • Hoog veiligheidsniveau
 • Master key functionaliteit
 • Intelligente CLIQ-technologie
 • Levensduur
 • Maatwerk
 • Beheer

Ook is de Protec2 te gebruiken in de meest uiteenlopende branches.

Protec2 Cliq
eCLIQ

ECLIQ

Waarom zou u kiezen voor eCLIQ van Assa Abloy? Het is veilig, betrouwbaar en eenvoudig. Iedere sleutel wordt door u geprogrammeerd én beheerd. Zelfs het instellen van rechten is per sleutel mogelijk.

De cilinders zijn SKG*** gecertificeerd, de hoogste norm voor inbraakwerendheid.

U beheert zelf eenvoudig uw sluitsysteem, wat de eCLIQ oplossing zeer flexibel maakt. U breidt eenvoudig uit, deactiveert sleutels en heeft altijd de mogelijkheid rechten van iedere gebruiker aan te passen.

De voordelen voor u op een rijtje:

 • Hoog veiligheidsniveau
 • Eenvoudige plaatsing
 • Toekomstbestendig
 • CLIQ Web Manager
 • Maatwerk

Ikon Verso Cliq

Lagarde Groep is een ervaren dealer van het professionele Ikon Verso Cliq, een innovatief sluitsysteem van de ASSA ABLOY-groep. Verso Cliq is superveilig, maar bovenal zeer gebruiksvriendelijk. Verso is een sluitsysteem waarvan u optimale flexibiliteit kunt verwachten, omdat het werkelijk elke verandering in uw toegangscontrole en gebouwbeheer heel eenvoudig managet, zonder bijkomende kosten. Bij Verso Cliq is het vervangen van een cilinder op het moment dat er mutaties zijn verleden tijd. U herprogrammeert eenvoudig de sleutel en hij is weer klaar voor gebruik.
Mutaties kosten gebouwenbeheerders doorgaans veel kopzorgen. Verlies van een sleutel of veranderingen in het personeelsbestand brengen veel werkzaamheden met zich mee, zoals de vervanging van cilinders. Met Verso Cliq wijzigt u eenvoudig de programmering van de sleutel. Ook een batterij vervangen is eenvoudig en effectief, want die bevindt zich niet in de cilinder maar in de sleutel zelf, waardoor de sleutelgebruiker verantwoordelijk wordt en niet de systeembeheerder.

Voor elke situatie

Verso Cliq is toe te passen op werkelijk alle sloten en in elke situatie. Of het nu gaat om buitendeuren of binnendeuren, het systeem werkt altijd. Daar komt bij dat Verso Cliq ook toepasbaar is op kasten, bureaus, kluizen, loketten, brievenbussen en garages. De grote bos sleutels die u al jaren met u mee neemt, kunt gerust achterwege laten als u overstapt op Verso Cliq, het sluitsysteem met VDS0-certificaat, klasse B en de hoogste SKG***.

Kosten besparen met Verso Cliq

De eisen die aan gebouwbeheer, toegangscontrole en beveiliging worden gesteld, worden steeds zwaarder. Naarmate er meer veranderingen zijn in uw organisatie, heeft u met steeds complexere situaties te maken. Veel organisaties zijn bovendien projectgeoriënteerd, wat betekent dat de samenstelling van uw personeel voortdurend verandert. Als er een teamlid wordt vervangen, veranderen ook de toegangsrechten van bepaalde ruimtes. Verso Cliq biedt daarvoor een eenvoudige oplossing in de vorm van eenvoudig herprogrammeerbare sluitcilinders. Dit gebeurt zonder demontage en zonder de vervanging van cilinders. Dat maakt Verso Cliq tot een sluitsysteem dat past in elke organisatie. Lagarde Groep adviseert u graag over de talloze mogelijkheden die dit sluitsysteem biedt.
ikon verso cliq
Salto sluitsysteem

SALTO

Als u op zoek bent naar beveiliging tegen ongecontroleerde toegang, kan SALTO u de perfecte oplossing op maat leveren, aangepast aan uw exacte eisen van veiligheid, comfort en controle die u nodig hebt. De oplossingen van Salto bieden u flexibel en functioneel toegangsbeheer met een ruime keuze aan software.

Naast een ruime keuze in software biedt Salto ook een ruime keuze in toegangslezers. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van de Salto cilinders, beslagen, wandlezer, insteeksloten of een van de Salto locker oplossingen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van sluitsystemen voor uw organisatie?

Of bent u als opdrachtnemer/installateur op zoek naar een betrouwbare partner voor bouwkundige beveiliging?

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Gratis demo
Neem contact met ons op
 • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.