Lagarde Groep bestaat 30 jaar. Viert u het jubileum met ons mee?

Sluitsystemen

Met sluitsystemen weet je wie je in huis hebt

Meer dan een goed slot

Met behulp van intelligente sluitsystemen weet u precies wie u in huis heeft. Lagarde Groep levert deze intelligente sluitsystemen en zorgt bij aanschaf ook voor het beheer en onderhoud. Vraagt u zich af waarom u voor een dergelijk elektronisch sluitsysteem zou moeten kiezen? Het vergroot de veiligheid in uw pand aanzienlijk. U bepaalt namelijk precies wie, waar en wanneer toegang heeft tot een ruimte. Voor sommige organisaties is een dergelijk sluitsysteem geen luxe, maar een absolute must om registratie en/of identificatie mogelijk te maken en bij te houden. Kiest u voor een van de systemen van Lagarde Groep dan kiest u voor een gebruiksvriendelijk, snel en doeltreffend veiligheidssysteem.

Sluitsystemen van betrouwbare en gerenommeerde merken

Voor een betrouwbaar sluitsysteem van een gerenommeerd merk heeft u bij ons de keuze uit verschillende merken, zoals:

Al deze merken bieden verschillende sluitsystemen. Echter, afhankelijk van het merk zijn verschillende varianten beschikbaar. Daarnaast zijn er ook elektronische sluitsystemen beschikbaar. Het voordeel van deze systemen ten opzichte van mechanische systemen is dat rechten eenvoudig aangepast kunnen worden in de software. Wanneer een sleutel kwijt raakt, kan deze eenvoudig geblokkeerd worden. Dit in tegenstelling tot reguliere sluitsystemen waarbij direct delen of zelfs het gehele sluitsysteem vervangen dient te worden. Klik op het merk of neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden van onze systemen.

Sluitsystemen Assa Abloy
Gratis demo

Gratis demo sluitsystemen

Een (elektronisch) sluitsysteem is een duurzame aanschaf wat u voor meerdere jaren doet. Wij snappen dat u deze keuze goed wilt overwegen en nodigen u daarom uit om vrijblijvend een gratis demo van onze sluitsystemen bij te wonen. Hier zal blijken hoe kwalitatief en betrouwbaar onze systemen zijn. Wilt u tevens meer informatie of alvast een offerte aanvragen?

Vul hieronder uw gegevens in, wij nemen contact met u op om een afspraak te maken.

Sluitsystemen brochures

i

Brochures

Neem contact met ons op
  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren