Branddetectie

preventieve maatregelen brandbeveiliging
 

Brand, en alle gevolgen ervan. U moet er niet aan denken. Een professionele brandmeldinstallatie detecteert vroegtijdig de brand en informeert automatisch hulpdiensten. Veel klanten maken gebruik van de brandmeldinstallatie van Lagarde Groep en profiteren van optimale bescherming tegen brand. 

Op deze pagina informeren we u over:

Aanwezigheidseis Brandmeldinstallatie en ontruimingsinstallatie

Is een brandmeldinstallatie vereist in uw pand? En hoe zit het met een ontruimingsinstallatie? Het bouwbesluit 2012 geeft antwoord op deze vragen. Kort gezegd geldt de regel: Hoe omvangrijker het gebouw, hoe risicovoller het gebruik, en dus wordt er meer gevraagd van de brandmeldinstallatie en ontruimingsinstallatie.

Via onderstaande module ziet u binnen twee minuten wat er vereist is in uw situatie. Vanzelfsprekend adviseren wij u graag over uw mogelijkheden.

Gebruikt u de aanwezigheidseis checker op mobiel? Kantel uw scherm dan een kwartslag.

Branddetectie installatie

Zoekt u een betrouwbaar branddetectiesysteem voor uw organisatie? Dan bent u bij Lagarde Groep aan het juiste adres! Wij bieden brede ondersteuning bij de installatie van branddetectie bij bedrijven. Van ontwerp tot beheerderstaken. Waar kunnen wij u mee helpen?

  • Opstellen PvE.
  • Projectering van brandmeldsystemen.
  • Leverering materiaal.
  • Installatie van brandmeldsystemen.
  • Oplevering van brandmeldsystemen.
  • Onderhoud op brandmeldsystemen.
  • Maandelijkse OP-taken/beheerderstaken op uw brandmeldinstallatie.
  • Noodverlichting als onderdeel van bedrijfsveiligheid.
  • Leveren, installeren en onderhouden van ontruimingsinstallaties.
Branddetectie rookmelders checken

Brandveiligheid bedrijven

Brand is één van de ergste dingen die uw bedrijf kan overkomen. Daarom hechten veel bedrijven veel waarde aan brandveiligheid en brandpreventie.  Hoe houdt u hier grip op? Bijvoorbeeld door periodieke controle van vluchtwegen, verlichting, brandblussers en het voorlichten van personeel. Is uw pand brandveilig genoeg? Is uw personeel voldoende op de hoogte van het belang van brandveiligheid binnen het bedrijf? Wij denken hierover graag met u mee, met het uiteindelijke doel de veiligheid van uw medewerkers te optimaliseren.

Technisch branddetectiebedrijf

Lagarde Groep is een technisch branddetectiebedrijf en beschikt over de benodigde certificaten voor branddetectie en brandveiligheid. Dit betekent dat wij werken conform de richtlijnen en eisen uit het nieuwste bouwbesluit. Is een brandmeldsysteem vereist voor uw (nieuwbouw) pand. Dan kijkt Lagarde Groep graag met u mee naar het pakket aan eisen en wetgeving zodat u verzekerd bent van een systeem dat voldoet. Uw voordeel: geen zorgen over de brandveiligheid in uw pand!

Succesvolle projecten

Klantwaardering

Jaar ervaring

Referenties branddetectie

Logo Vreugdenhil
Logo van lodenstein college
Logo Arla
Logo Brandweer Flevoland
Logo Voortman
Logo De Meerwaarde
Logo de Doelen
Logo Opella
ERVARINGEN VAN OPDRACHTGEVERS
“Professioneel bedrijf met op alle gebieden de goede kennis.”
Ravu, Soesterberg

“Lagarde Groep is een professionele organisatie die goede kwaliteit en service biedt aan haar klanten.”
Hop Metaalconservering, Barneveld

“Prettig bedrijf om zaken mee te doen. Zeer vriendelijke medewerkers. Snelle actie en betrouwbaar.”
Stichting Luciver, Wijchen

Jarenlange ervaring als branddetectiebedrijf

Onze organisatie volgt de ontwikkelingen op het gebied van branddetectie en brandpreventie op de voet. Samen met onze jarenlange expertise op het gebied van branddetectie en andere geïntegreerde systemen maakt dit dat wij een betrouwbare partij zijn. Wij werken samen met installateurs, branddetectiebedrijven en bouwbedrijven. Natuurlijk denken wij al graag in de ontwerpfase met de architect mee over een gedegen aanpak van de brandveiligheidssystemen. Geïntegreerd is er veel mogelijk en daarom zoeken wij met u naar een slimme inrichting van uw branddetectie installatie en alle gerelateerde communicatie- en beveiligingssystemen.

Arnold Versteeg

Adviseur beveiliging

Christiaan Naberman accountmanager beveiliging