8,6 8 ,6 223 reviews Bekijk reviews

Branddetectie

​​​​​​​

Brandmeldinstallatie: verminder risico op schade door vuur en rook

Brand. U moet er niet aan denken en u neemt alle preventieve maatregelen. Maar als er nu tóch brand komt, is branddetectie van levensbelang. Met een door Lagarde geïnstalleerde brandmeldinstallatie weet u precies wat er gebeurt en waar het gebeurt.


Ontwerp, installatie en onderhoud van brandmeldinstallaties

Lagarde biedt brede ondersteuning op het gebied van brandpreventie en -detectie. Van het opstellen van een programma van eisen via het daadwerkelijke installeren van een brandmeldinstallatie tot en met het leveren, installeren en onderhouden van ontruimingshulpmiddelen. U bent verzekerd van een systeem dat zo veel mogelijk risico's uitsluit.

Adviseur branddetectie Rene Goudriaan

“Wij denken graag met u mee als het gaat om preventie en detectie. Wij houden rekening met uw bedrijfsproces en geven op basis van eisen vanuit richtlijnen, maar ook rekening houdend met uw wensen, een vrijblijvend advies.”

Rene Goudriaan - adviseur

Portfolio branddetectie

Lagarde biedt brede ondersteuning bij de installatie van branddetectie. Van ontwerp tot beheerderstaken. Een opsomming van de zaken die Lagarde voor u kan betekenen:

»  opstellen PvE
»  projectering van brandmeldsystemen
»  leverering materiaal
»  installatie van brandmeldsystemen
»  oplevering van brandmeldsystemen
»  onderhoud op brandmeldsystemen
»  maandelijkse OP-taken/beheerderstaken op uw brandmeldinstallatie
»  noodverlichting als onderdeel van bedrijfsveiligheid
»  leveren, installeren en onderhouden van ontruimingsinstallaties

branddetectie rookmelder

Referenties Branddetectie


Technisch beveiligingsbedrijf

Lagarde is een technisch beveiligingsbedrijf en beschikt over de benodigde certificaten voor branddetectie en brandveiligheid. Dit betekent dat wij werken conform de richtlijnen en eisen uit het nieuwste bouwbesluit. Is een brandmeldsysteem vereist voor uw (nieuwbouw) pand. Dan kijkt Lagarde graag met u mee naar het pakket aan eisen en wetgeving zodat u verzekerd bent van een systeem dat voldoet. Uw voordeel: geen zorgen over de brandveiligheid in uw pand!

branddetectie penta systeem

Jarenlange ervaring op het gebied van branddetectie

Onze organisatie volgt de ontwikkelingen op het gebied van branddetectie op de voet. Samen met onze jarenlange expertise op het gebied van branddetectie en andere geïntegreerde systemen maakt dit dat wij een betrouwbare partij zijn. Wij werken samen met installateurs, branddetectiebedrijven en bouwbedrijven. Natuurlijk denken wij al graag in de ontwerpfase met de architect mee over een gedegen aanpak van de brandveiligheidssystemen. Geïntegreerd is er veel mogelijk en daarom zoeken wij met u naar een slimme inrichting van branddetectie en alle gerelateerde communicatie- en beveiligingssystemen.

Offerte
direct offerte aanvragen
Contact
direct contactformulier
Storing
een storing melden
0. 00