Branddetectie

preventieve maatregelen Brandbeveiliging
 

Brand, en alle gevolgen ervan. U moet er niet aan denken. Een professionele brandmeldinstallatie detecteert vroegtijdig de brand en informeert automatisch hulpdiensten. Veel klanten maken gebruik van de brandmeldinstallatie van Lagarde Groep en profiteren van optimale bescherming tegen brand. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Succesvolle projecten

Klantwaardering

Jaar ervaring
Lagarde Groep medewerkers staan voor u klaar
“Wij denken graag met u mee als het gaat om preventie en detectie. Wij houden rekening met uw bedrijfsproces en geven op basis van eisen vanuit richtlijnen, maar ook rekening houdend met uw wensen, een vrijblijvend advies.”
Christiaan Naberman, Adviseur beveiliging

Portfolio branddetectie en brandpreventie bedrijven

Lagarde Groep biedt brede ondersteuning bij de installatie van branddetectie bij bedrijven. Van ontwerp tot beheerderstaken. Een opsomming van de zaken die Lagarde Groep voor u kan betekenen:

 • opstellen PvE
 • projectering van brandmeldsystemen
 • leverering materiaal
 • installatie van brandmeldsystemen
 • oplevering van brandmeldsystemen
 • onderhoud op brandmeldsystemen
 • maandelijkse OP-taken/beheerderstaken op uw brandmeldinstallatie
 • noodverlichting als onderdeel van bedrijfsveiligheid
 • leveren, installeren en onderhouden van ontruimingsinstallaties
Branddetectie rookmelders checken

Referenties branddetectie

Logo Vreugdenhil
Logo van lodenstein college
Logo Arla
Logo Brandweer Flevoland
Logo Voortman
Logo De Meerwaarde
Logo de Doelen
Logo Opella
ERVARINGEN VAN OPDRACHTGEVERS
“Professioneel bedrijf met op alle gebieden de goede kennis.”
Ravu, Soesterberg

“Lagarde Groep is een professionele organisatie die goede kwaliteit en service biedt aan haar klanten.”
Hop Metaalconservering, Barneveld

“Prettig bedrijf om zaken mee te doen. Zeer vriendelijke medewerkers. Snelle actie en betrouwbaar.”
Stichting Luciver, Wijchen

Aanwezigheidseis Brandmeldinstallatie en ontruimingsinstallatie

Is een brandmeldinstallatie vereist in uw pand? En hoe zit het met een ontruimingsinstallatie? Het bouwbesluit 2012 geeft antwoord op deze vragen. Kort gezegd geldt de regel: Hoe omvangrijker het gebouw, hoe risicovoller het gebruik, en dus wordt er meer gevraagd van de brandmeldinstallatie en ontruimingsinstallatie.

Via onderstaande module ziet u binnen twee minuten wat er vereist is in uw situatie. Vanzelfsprekend adviseren wij u graag over uw mogelijkheden.

Gebruikt u de calculator op mobiel? Kantel uw scherm dan een kwartslag.

Brandveiligheid bedrijven

Brand is één van de ergste dingen die uw bedrijf kan overkomen. Daarom hechten veel bedrijven veel waarde aan brandveiligheid en brandpreventie. Bijvoorbeeld door een periodieke controle van vluchtwegen, verlichting, brandblussers en het voorlichten van personeel. Is uw pand brandveilig genoeg? Is uw personeel voldoende op de hoogte van het belang van brandveiligheid binnen het bedrijf? Met het uiteindelijke doel de veiligheid van uw medewerkers te optimaliseren.

Technisch branddetectiebedrijf

Lagarde Groep is een technisch branddetectiebedrijf en beschikt over de benodigde certificaten voor branddetectie en brandveiligheid. Dit betekent dat wij werken conform de richtlijnen en eisen uit het nieuwste bouwbesluit. Is een brandmeldsysteem vereist voor uw (nieuwbouw) pand. Dan kijkt Lagarde Groep graag met u mee naar het pakket aan eisen en wetgeving zodat u verzekerd bent van een systeem dat voldoet. Uw voordeel: geen zorgen over de brandveiligheid in uw pand!

Jarenlange ervaring als branddetectiebedrijf

Onze organisatie volgt de ontwikkelingen op het gebied van branddetectie en brandpreventie op de voet. Samen met onze jarenlange expertise op het gebied van branddetectie en andere geïntegreerde systemen maakt dit dat wij een betrouwbare partij zijn. Wij werken samen met installateurs, branddetectiebedrijven en bouwbedrijven. Natuurlijk denken wij al graag in de ontwerpfase met de architect mee over een gedegen aanpak van de brandveiligheidssystemen. Geïntegreerd is er veel mogelijk en daarom zoeken wij met u naar een slimme inrichting van uw branddetectie installatie en alle gerelateerde communicatie- en beveiligingssystemen.

Arnold Versteeg

Adviseur beveiliging

Christiaan Naberman accountmanager beveiliging
Neem contact met ons op
 • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren