Camerabewaking: uw veiligheid in beeld

Gratis e-book
Niemand zit op ongenode gasten te wachten. Om dat te voorkomen, schrikken camera’s flink af. Voor de cameraeigenaar biedt camerabewaking veel mogelijkheden. Beelden uitlezen, kentekens herkennen of verdacht gedrag signaleren: het kan met een camerasysteem. In het e-book vertellen verschillende experts je alles over camerabewaking.
“In het e-book vertellen experts u alles over camerabewaking. ”

E-book Camerabewaking

Niemand zit op ongenode gasten te wachten. Om dat te voorkomen, schrikken camera’s flink af. Voor de cameraeigenaar biedt camerabewaking veel mogelijkheden. Beelden uitlezen, kentekens herkennen of verdacht gedrag signaleren: het kan met een camerasysteem. Download ons E-book en lees hoe het in de praktijk werkt.

“In bijna alle opgeloste misdrijven speelt camerabeeld een rol. Geef criminelen geen kans!” Jan Schipper

Wijkagent bedrijventerreinen

“Check altijd de regelgeving, die ontwikkelt snel” Mr. Renny Stark

Advocaat - ICT & privacy specialist

“Onderschat de preventieve werking van camera’s niet.” Henk-Jan Barten

Camerabewakingsexpert

Calculator

Bereken nu uw camerasysteem

Vul de calculator in en bereken op onze website uw investering

Referentiecasus Arla Foods

Arla Foods stond voor de uitdaging om de opnieuw in te richten laad- en losplaats te voorzien van een monitorings- en beveiligingsoplossing. Lagarde Groep realiseerde volgens Arla Foods “een geweldig overzicht” met de inzet van cameratoezicht. Bekijk de video.

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren