8,6 8 ,6 213 reviews Bekijk reviews

Camerabewaking: uw veiligheid in beeld (gratis e-book)

Niemand zit op ongenode gasten te wachten. Om dat te voorkomen, schrikken camera’s flink af. Voor de cameraeigenaar biedt camerabewaking veel mogelijkheden. Beelden uitlezen, kentekens herkennen of verdacht gedrag signaleren: het kan met een camerasysteem. In het e-book vertellen verschillende experts je alles over camerabewaking.


Download het e-book gratis via onderstaande knop.

In het e-book vertellen experts u alles over camerabewaking. We stellen ze aan u voor.

Jan Schipper
Wijkagent bedrijventerreinen


Jan Schipper is wijkagent in Ede en adviseert over het preventief inzetten van camerabewaking. Zijn ervaring? “In bijna alle opgeloste misdrijven speelt camerabeeld een rol. Geef criminelen geen kans!”

Mr. Reny Stark
Advocaat - ICT & privacy specialist


Advocaat Reny Stark is gespecialiseerd in juridische vraagstukken rondom innovatie, digitalisering en media. Haar tip: “Check altijd de regelgeving, die ontwikkelt snel.”

Mario Bos
Camerabewakingsexpert


Mario Bos is dé beveiligingsexpert. Als adviseur bij Lagarde helpt hij klanten met allerhande beveiligingsvragen. Zijn tip? “Onderschat de preventieve werking van camera’s niet.”

Bereken nu uw camerasysteem

Vul de calculator in en bereken op onze website uw investering

Volledig overzicht houden met camerabeveiliging

Volledig overzicht houden met camerabeveiliging vraagt hoge kwaliteit beeld in iedere situatie. Met onze oplossingen zijn al uw locaties overzichtelijk én effectief te beveiligen.

Casus Arla Foods

Arla Foods stond voor de uitdaging om de opnieuw in te richten laad- en losplaats te voorzien van een monitorings- en beveiligingsoplossing. Lagarde realiseerde volgens Arla Foods "een geweldig overzicht" met de inzet van cameratoezicht. 

Uitleg nodig?

Het e-book aan het lezen en uitleg nodig? Wij helpen u graag. Neem gerust contact met ons op via onderstaande knop of bel 0341-375757.

Meer informatie vindt u ook op onze pagina over camerabewaking.

Offerte
direct offerte aanvragen
Contact
direct contactformulier
Storing
een storing melden
0. 00