Video verificatie / Live view

Directe signalering

Inbraak, overvallen of medische calamiteiten, het kan iedereen overkomen! Bent u er op voorbereid?

Traditioneel worden alarmen vaak doorgemeld naar een Particuliere Alarm Centrale (PAC). De afhandeling wordt gedaan door een centralist die niet direct inzicht heeft in uw situatie, zo gaat kostbare tijd verloren!

Is adequaat optreden in uw situatie een vereiste? Een video verificatieabonnement voor uw camerabewakingssysteem biedt uitkomst. Hiermee geeft u een centralist, wanneer dat nodig is, direct inzicht in uw situatie waardoor er snel en op de juiste wijze gehandeld kan worden.

Bij het afsluiten van een video verificatie abonnement ontvangt u live view kosteloos! Hiermee kan de PAC beelden rechtstreeks ter beschikking stellen aan de politie.

Traditionele versus intelligente camerabewaking

In het streven de crimineel af te schrikken worden camera’s ingezet voor een vroegtijdige signalering en een snelle actie richting alarmdiensten. Via intelligente camerasystemen en virtuele surveillance controleert een PAC op effectieve wijze gebouwen, (bouw)terreinen, woonhuizen en winkels.

Ten opzichte van de traditionele wijze van camerabewaking heeft intelligente camerabewaking veel voordelen. Bij de traditionele wijze van camerabewaking, wordt gebruik gemaakt van een lokaal camerasysteem en bekijkt u de beelden nadat de inbraak heeft plaatsgevonden. Ondanks dat het camerasysteem de inbraak feilloos heeft vastgelegd blijkt de pakkans van de daders vrijwel nihil en is de schade veelal geleden. Zelfs wanneer alles goed te zien is.
Door gebruik te maken van intelligente camerabewaking is de signalering direct. Hierdoor kunnen beveiligingsmedewerkers efficiënter worden ingezet en alarmdiensten direct worden gealarmeerd.

Live view


De voordelen

I

Directe actie

Doordat de beelden en de alarmmelding binnen komen op de alarmcentrale kan een directe aansturing plaatsvinden richting de politie bij eventuele alarmmeldingen vanuit de desbetreffende locatie.

Beelden

Beelden van de bewakingscamera’s vanuit een van de locaties worden bij een geverifieerde melding meteen doorgezet naar de politie. Die heeft zo cruciale informatie over de situatie en kan sneller en effectiever reageren. Bovendien wordt zo bewijs verzameld en vastgelegd.
~

Beveiligd netwerk

De politie maakt geen directe koppeling met het netwerk van de winkel of het bedrijf. Live View is een goed beveiligd, separaat netwerk van de politie. Het is niet mogelijk dat politiemensen de camera’s bedienen. De centralist van de MPL alarmcentrale bedient het systeem en beslist welke beelden er worden doorgestuurd naar de politie.

E-book Camerabewaking - voorkom diefstal

Bijna 40% van de bedrijven krijgt te maken met inbraak. 40%!
Niemand zit op ongenode gasten te wachten. Om dat te voorkomen, schrikken camera’s flink af. Vandaag de dag bieden beveiligingscamera's veel mogelijkheden, bijvoorbeeld:

  • integratiemogelijkheden, waardoor camerabewaking onderdeel wordt van uw totale beveiligingsoplossing;
  • video content analyse, waarmee u inzicht krijgt in bezoekersstromen;
  • live view, waardoor geautomatiseerd hulpdiensten direct meekijken bij verdachte omstandigheden.

Download gratis ons E-book en ontdek de mogelijkheden van professionele camerabewaking!

E-book Camerabewaking

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
E-book Camerabewaking

Voorbeeld werkwijze alarmering

Hieronder vindt u een voorbeeld van een mogelijke werkwijze bij alarmering.

s

Alarm

Als het alarm wordt geactiveerd (overval/inbraak/sabotage), worden de camerabeelden meteen live naar de alarmcentrale gestuurd.
U

Alarmcentrale

De Alarmcentrale kijkt of het om een echt of vals alarm gaat op de locatie.

Beelden

Met een druk op de knop zijn de beelden (met locatie aanduiding) via live -streaming direct beschikbaar voor de politie.

Live meekijken

De Alarmcentrale en de politie kunnen direct live meekijken.

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid