Video Management Software (VMS)

Schaalbare camerabewaking

Video management systeem

Is flexibiliteit zonder beperking een vereiste bij aanschaf van uw camerasysteem? Dan is het advies gebruik te maken van een camerasysteem op basis van VMS. Eén van de opties die wij u bieden is het open platform video management systeem van Milestone.

Milestone is wereldleider op het gebied van IP video management en meer dan 17 jaar actief. Wereldwijd zijn meer dan 150.000 installaties reeds voorzien van de Milestone software.

Voordelen Milestone software

Milestone software kenmerkt zich door:

 • Oneindige flexibiliteit
 • Bewezen kwaliteit
 • Veiligheid
 • Toegang, altijd en overal
 • Schaalbaarheid
 • Integratie met systemen van derden
Video management software devices

VMS camera software

Er zijn meerdere pakketten van Milestone die wij leveren

Z

XProtect Essential

XProtect Essential+ is een versie van Milestone Video Management Software die wij gebruiken als demoversie. Deze versie heeft beperkte functionaliteiten en ondersteunt slechts acht camera’s.
Z

XProtect Expert

Met XProtect Expert worden een onbeperkt aantal camera’s, servers en gebruikers beheert in een centraal systeem. Middelgrote én grote organisaties maken gebruik van deze versie.
Z

XProtect Express

XProtect Express is geschikt voor kleinere organisaties met ‘basis camerabewaking’. Deze versie ondersteunt maximaal 48 camera’s.
Z

XProtect Corporate

XProtect Corporate is een VMS dat wordt ingezet voor ‘high-security’ doeleinden. Perfect voor bedrijven die 24/7 hoogwaardig beveiligd moeten zijn.
Z

XProtect Professional

XProtect Professional is perfect voor het beheren van camerabeveiliging bij middelgrote organisaties. Deze versie ondersteunt een onbeperkt aantal camera’s.

Milestone Xprotect Add-ons

Milestone Xprotect heeft verschillende mogelijkheden op het gebied van add-ons. Onderstaand vindt u een overzicht. Klik op één van de add-ons voor meer informatie.

milestone logo

Xprotect Acces

xprotect access controlXProtect Access is een add-on voor Milestone’s XProtect VMS waarmee u uw toegangscontrolesysteem kunt integreren met uw XProtect VMS. U kunt dan zowel uw videocamera’s als uw toegangscontrolesysteem bedienen vanuit één gecentraliseerde interface. XProtect Access werkt in installaties van alle grootten.

Xprotect Smart Wall

xprotect smart wallXProtect Smart Wall is een geavanceerde presentatietoepassing waarmee organisaties videomuren maken die voldoen aan hun specifieke beveiligingsbehoeften. XProtect Smart Wall is uw organisatie op drie belangrijke manieren van dienst:

 • Door het bewustzijn van de operators te vergroten;
 • Door hulpmiddelen te bieden die de besluitvorming verbeteren;
 • Door een meer kostenefficiënte beveiligingsinstallatie te creëren.

Xprotect LPR

Xprotect LPR

XProtect® LPR is een kentekenherkenningssoftware die kentekeninformatie van voertuigen leest en de nummerplaatinformatie koppelt aan video. Als een volledig geïntegreerd onderdeel van de XProtect® Smart Client, heeft XProtect LPR een breed scala aan toepassingsgebieden, waaronder toegangscontrole, diefstalpreventie, loyaliteitsprogramma’s, tolweg en grenscontrole. Geavanceerde aanpassingslogica maakt het mogelijk herkende nummerplaten te vergelijken met vooraf gedefinieerde lijsten en geautomatiseerde acties te starten, zoals het openen van een poort, waardoor de werkproductiviteit toeneemt.

XProtect LPR is een add-on product van XProtect dat naadloos wordt ondersteund door de meeste XProtect videobeheersoftware en Milestone Husky ™ NVR-eenheden. Het heeft herkenningsalgoritmen voor meer dan 100 landen en staten over de hele wereld geoptimaliseerd.

LPR kunnen wij naast Milestone ook realiseren met onze toegangscontrolesysteem van onder andere TKH security en Paxton.

Xprotect retail

xprotect retail
XProtect Retail is een onderzoekstool voor het uitvoeren van geavanceerde transactiegegevensanalyse. Het helpt winkeliers bij het optimaliseren van de winkelactiviteiten en het vergroten van de winst door fraude te identificeren en krimp te verminderen.

Op basis van transactiegegevens van point-of-sale (POS) systemen of geldautomaten (pinautomaten) die typisch zijn verzameld in Enterprise Resource Planning Systems (ERP’s), verbindt XProtect Retail gegevens met overeenkomstige video van relevante camera’s. Geavanceerde zoekopties, volledige videodocumentatie en een reeks vooraf gedefinieerde prestatie-indicatoren maken het gemakkelijk om een compleet overzicht van winkelactiviteiten, kassa’s en werknemers bij te houden, zodat detailhandelaren het hele bedrijf en klanten kunnen beschermen.

Xprotect screen recorder

xprotect screen recorder
XProtect Screen Recorder is een functie waarmee Milestone video-managementsoftware (VMS) onopvallend beeldopnames van elke Microsoft® Windows-pc of kassa-terminal (POS) vastlegt. XProtect Screen Recorder kan gemakkelijk worden geïnstalleerd op computers die u wilt controleren en opnamen zijn volledig gesynchroniseerd met andere videogegevens.

Vastgelegde schermopnames worden op dezelfde manier beheerd als videocameragegevens in de software. Cameraregistraties kunnen in de live- en afspeelmodus worden bekeken en als bewijsmateriaal worden geëxporteerd.

Xprotect transact

XProtect Transact is een add-on voor de meeste van onze XProtect VMS- en Milestone Husky NVR-series die individuele transactie-evenementen met bijbehorende video matchen. XProtect Transact extraheert transactiegegevens uit kassa’s (POS), streepjescodescanningsystemen en andere gegevenssystemen en koppelt die gegevens aan video vanaf het moment van de transactie.

E-book Camerabewaking - voorkom diefstal

Bijna 40% van de bedrijven krijgt te maken met inbraak. 40%!
Niemand zit op ongenode gasten te wachten. Om dat te voorkomen, schrikken camera’s flink af. Vandaag de dag bieden beveiligingscamera's veel mogelijkheden, bijvoorbeeld:

 • integratiemogelijkheden, waardoor camerabewaking onderdeel wordt van uw totale beveiligingsoplossing;
 • video content analyse, waarmee u inzicht krijgt in bezoekersstromen;
 • live view, waardoor geautomatiseerd hulpdiensten direct meekijken bij verdachte omstandigheden.

Download gratis ons E-book en ontdek de mogelijkheden van professionele camerabewaking!

E-book Camerabewaking

 • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
E-book Camerabewaking

Referentiecasus Arla Foods

Arla Foods stond voor de uitdaging om de opnieuw in te richten laad- en losplaats te voorzien van een monitorings- en beveiligingsoplossing. Lagarde Groep realiseerde volgens Arla Foods “een geweldig overzicht” met de inzet van cameratoezicht. Bekijk de video.

Benieuwd naar uw mogelijkheden wij informeren u graag.

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid