365 Domox ®

Centrale bediening voor veiligheid en comfort

Welke beveiligingsinstallaties gebruikt u om uw pand te beveiligen? En op welke manier bedient u deze? Hoe meer systemen, des te beter u beveiligd bent. Maar er zit ook een keerzijde aan: de bediening wordt steeds uitdagender en kost meer tijd. Voor efficiënte bediening biedt Lagarde Groep 365 Domox ®. Een oplossing die ‘over uw beveiligingsoplossingen heen wordt gelegd’ met als uitkomst visualisatie en centrale bediening.

domox op mobiel

Security management systeem

365 Domox ® is een security management systeem wat een volledig beveiligd platform biedt. Deze totaaloplossing voor communicatie tussen systemen of apparatuur in kantoren, kan ook volwaardig gevisualiseerd worden in een zeer gebruiksvriendelijke app. Het biedt een geïntegreerde bediening van systemen op het gebied van alarm, camera, terreinbeveiliging, intercom en KNX (gebouwbeheersysteem). Met 365 Domox ® is uw pand maximaal beschermd en wordt door ons beheerd zodat u er zelf geen omkijken naar heeft.

domox op tablet

Modern alternatief alarm bedieningspaneel

Zoals u kunt zien op de afbeeldingen beschikt Domox ® over een handige app. Hiermee kunt u uw beveiligingsinstallaties, waaronder uw alarm, beheren. Het bedieningspaneel van uw alarmsysteem is niet langer nodig!

  • U heeft overzicht wat er waar gebeurt in uw pand.
  • U ontvangt notificaties op maat (bijv. alleen buiten kantoortijden).
  • U beheert op meerdere iOS devices (binnenkort ook op Android).

 

 

Waarom 365 Domox ®? 

Z

Visueel

Duidelijk visueel overzicht van al uw beveiligingssystemen in de app.

Z

Bediening

Eenvoudig bedienen van al uw beveiligingssystemen op een centrale locatie.

Z

Integratie

Voeg eenvoudig nieuwe systemen toe aan Domox ®.

Z

Notificaties

Gewenste notificaties worden naar uw gewenste device gepusht.

Z

Meerdere devices

Beschik op zowel mobiel als tablet.

Z

Functionaliteit

Ook mogelijk andere zaken, zoals klimaat, te regelen met Domox ®.

Tevreden klanten van Lagarde Groep

“In vergelijking tot andere leveranciers komt Lagarde Groep, in deze drukke tijden, zijn afspraken na en houdt het serviceniveau op peil.”

Zorggroep Noorderboog, Meppel

Lagarde Groep heeft op veel onderdelen kennis in huis en kan onze organisatie goed onderhouden en adviseren.

De Schutse, Kesteren

Eén aanspreekpunt met uw eigen klantteam

Enkele opdrachtgevers 

Logo Treur Kaas
logo Fruity pack
logo driestar educatief
logo van de brug

Veelgestelde vragen

Wat is security management en waarom is het belangrijk voor mijn bedrijf?

Security management is het proces van het identificeren, analyseren, plannen, implementeren en controleren van beveiligingsmaatregelen om de fysieke en digitale middelen van een organisatie te beschermen. Het is belangrijk voor bedrijven om hun informatie, systemen, netwerken, personeel en klanten te beschermen tegen bedreigingen zoals cyberaanvallen, datalekken, diefstal en natuurrampen. Een goed security management verkleint de kans op beveiligingsincidenten en minimaliseert de impact ervan op het bedrijf.

Wat zijn de belangrijkste onderdelen van een effectief security management systeem?

Een effectief security management systeem omvat verschillende componenten, zoals risicobeoordeling en -beheer, toegangscontrole, fysieke beveiliging, netwerkbeveiliging, incidentrespons en herstel, beveiligingsbewustzijn en training, en naleving van wet- en regelgeving. Deze componenten werken samen om een holistische benadering van beveiliging te bieden en de algehele weerbaarheid van het bedrijf tegen bedreigingen te versterken.

Hoe voer ik een risicobeoordeling uit als onderdeel van mijn security management proces?

Een risicobeoordeling is een systematische benadering om potentiële beveiligingsrisico’s voor uw bedrijf te identificeren, te analyseren en te evalueren. Het proces omvat de volgende stappen: het identificeren van bedrijfsmiddelen en hun waarde, het bepalen van potentiële bedreigingen en kwetsbaarheden, het analyseren van de kans op en impact van beveiligingsincidenten, het prioriteren van risico’s op basis van hun ernst, en het ontwikkelen van strategieën om deze risico’s te beperken of te beheren.

Wat zijn enkele effectieve strategieën voor het verbeteren van de beveiligingsbewustzijn en -cultuur binnen mijn organisatie?

Enkele effectieve strategieën voor het verbeteren van de beveiligingsbewustzijn en -cultuur binnen uw organisatie zijn onder meer het regelmatig aanbieden van beveiligingstraining en -opleiding, het opstellen van duidelijke beveiligingsbeleidslijnen en -procedures, het creëren van een open communicatiekanaal voor beveiligingskwesties, het belonen van goed beveiligingsgedrag, en het betrekken van het topmanagement bij beveiligingsinitiatieven. Een sterke beveiligingscultuur helpt medewerkers zich bewust te zijn van hun rol in het beschermen van de organisatie.

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid