Inbraakdetectie

NCP-Borg erkende Inbraakdetectie

U wilt uw eigendommen beschermen en bewaken, tegelijkertijd moet de beveiliging van uw pand voldoen aan wettelijk verplichte normen. Bij inbraakdetectie komt heel wat kijken. Met onze NCP-Borg erkende beveiliging bent u verzekerd van een totale beveiligingsoplossing die voldoet aan alle eisen. Naast het elektronisch beveiligen van uw pand verzorgen wij ook de bouwkundige beveiliging van uw bedrijf.

MEDEWERKERS VAN LAGARDE GROEP STAAN VOOR U KLAAR
“Samenwerken met Lagarde Groep betekent dat u een allround sparringpartner hebt die tegelijk de volle verantwoordelijkheid neemt voor de werking van uw systemen. Brainstormen over goede beveiliging? Neem contact met mij op!”
ing. Arnold Versteeg – salesmanager en adviseur

Inbraakdetectieportfolio

Binnen het domein inbraakdetectie kunt u nog weer allerlei kanten op. Wij bieden inbraakdetectiesystemen van topmerken Aritech en Satel. Daarnaast kunnen wij aanvullende diensten bieden. Ons totale portfolio bestaat uit:

Alarminstallaties

Een veilige oplossing op maat voor inbraakdetectie.

Camerabewaking

Op basis van thermische camera’s inbrekers detecteren.

Domox

Beheer efficiënt en eenvoudig uw beveiligingssystemen.

Alarm app

Uw alarmsysteem bedienen met een app. 

Mistgeneratoren

Inbrekers afschrikken? Met een mistgenerator.

PAC

Wij bieden diverse mogelijkheden voor meldkamers.

Gronddetectie

Inbraakdetectie in de grond, ook wel gronddetectie genoemd.

Inbraakdetectie integratie

Inbraakdetectie als geïntegreerd systeem

Bij het realiseren van uw inbraakdetectiesysteem kijken we samen met u naar de mogelijkheden voor integratie. Zo kunt u uw systeem koppelen met uw intercom of toegangscontrolesysteem. Primair heeft het systeem echter de functie om beweging te detecteren. Via een app kunt u bijvoorbeeld alleen al de bezoekersstromen in uw pand monitoren. Vanuit huis, vanaf een andere bedrijfslocatie of uw vakantieadres. Zo heeft u overzicht en kunt u sneller ingrijpen. Om u geheel te ‘ontzorgen’, is het ook mogelijk om de contacten met de meldkamer, bij het detecteren van inbraak, via ons te laten verlopen.

Inbraakpreventie

Geen pand is het zelfde. Inbraakpreventie begint daarom bij een goede analyse van gebouwen en/of terreinen. Onze veiligheidsexperts weten als geen ander waar zwakke plekken van kantoren, huizen, winkels, bedrijfshallen of parkeergarages liggen. Door uw pand te bekijken door de ogen van een insluiper, zijn we in staat om met onze beveiliging inbraak te voorkomen. Ons voorwerk mondt uit in een compleet beveiligingsplan. Lagarde Groep kan vervolgens de totale levering voor haar rekening nemen van:
 • sloten;
 • kluizen;
 • traliewerk;
 • rolluiken;
 • rampalen.
Onze missie bij Lagarde Groep? Inbraak niet alleen onmogelijk, maar ook onaantrekkelijk maken. Alle maatregelen moeten ervoor zorgen dat ongewenste gasten niet eens meer binnen willen komen. Want ook al voorkomt beveiliging inbraak, schade is een neveneffect dat voor veel rompslomp en kosten kan zorgen. En wagen inbrekers toch een poging, bij goede beveiliging is inbraak lang niet zo schadelijk.
inbreker - Inbraakpreventie

Inbraakwerende deuren

Wij adviseren u graag over inbraakwerende deuren. Het gehele element, deur en kozijn van de inbraakwerende draaideuren worden altijd geleverd inclusief hang en sluitwerk. Altijd pasklaar voor plaatsing. 

Alle inbraakwerende deuren tot “weerstandsklasse 4” hebben de volgende voordelen:

 • Tot en met weerstandsklasse 4 gecertificeerd conform NEN 5096 ENV 1627.
 • Zowel brandwerend conform NEN 6069, als inbraakwerend wk-4 NEN 5096.
 • In combinatie met wk-4 gecertificeerde overheaddeuren en rolluiken de unieke mogelijkheid een compleet weerstandsklasse 4 gecertificeerde buitenschil samen te stellen.
 • Naast maatvoering conform bouwbesluit in elke maat leverbaar.

Referenties inbraakdetectie

SAS logo
Meerwaarde logo
Stella logo
Jonker en Schut logo
Kuyer metaal logo
Logo Welkoop
Logo Arvoo
Logo Treur

BORG beveiligingsbedrijf

Maar ook op zakelijk gebied maakt onze beveiliging inbraak onaantrekkelijk. Lagarde Groep certificeert projecten volgens de laatste eisen van CCV BORG, het centrum voor maatschappelijk veiligheid en inbraakpreventie. Moet uw beveiliging inbraak helemaal uitbannen? Dan zijn we in staat om panden op basis van defensierichtlijnen om te toveren tot een vesting voor ongewenste bezoekers.
Lagarde Groep heeft jarenlange ervaring in advies en levering van intelligente veiligheidsoplossingen voor particulieren en bedrijven. Als landelijk erkend bouwkundig beveiligingsbedrijf weten we waar op te letten bij beveiliging van uw pand.

BORG Elektronisch beveiligingsbedrijf
BORG Bouwkundig beveiligingsbedrijf

Inbraakdetectie combineren met bouwkundige beveiliging

Naast het beveiligen van uw bedrijf met een detectiesysteem vraagt het fysiek beveiligen van uw pand natuurlijk ook aandacht. Daarom verzorgen wij eveneens de bouwkundige beveiliging van uw bedrijfspand door middel van onder andere terreinafzetting, sluitsystemen, gevelbeveiliging en beveiligingsdeuren. Volgens ons is dat de juiste combinatie: ongewenste bezoekers weren én detecteren.

Christiaan Naberman

Sales Beveiliging

accountmanager beveiliging

Veelgestelde vragen

Wat is inbraakdetectie en waarom is het belangrijk?

Inbraakdetectie is het proces van het identificeren en melden van ongeautoriseerde toegang tot een beveiligde locatie of systeem. Het is belangrijk omdat het bedrijven en particulieren in staat stelt om proactief potentiële dreigingen te identificeren en snel te reageren om schade en verlies te minimaliseren.

Welke soorten inbraakdetectiesystemen zijn er?

Er zijn verschillende soorten inbraakdetectiesystemen beschikbaar, waaronder bewegingsdetectoren, glasbreukdetectoren, magnetische detectoren, drukplaatdetectoren, infrarooddetectoren en akoestische detectoren. Elk type heeft zijn eigen voordelen en kan worden gebruikt in combinatie met andere beveiligingssystemen zoals CCTV-camera’s en alarmsystemen.

Wat zijn de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van een inbraakdetectiesysteem?

Bij het kiezen van een inbraakdetectiesysteem zijn enkele belangrijke overwegingen de locatie en grootte van het pand, het gewenste niveau van beveiliging, het budget, de beschikbare technologieën en de betrouwbaarheid en onderhoud van het systeem.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn inbraakdetectiesysteem effectief is?

Om ervoor te zorgen dat uw inbraakdetectiesysteem effectief is, is het belangrijk om de juiste plaatsing van sensoren en detectoren te bepalen, voldoende training te bieden aan medewerkers om te weten hoe te reageren op een alarm en om te zorgen voor regelmatige monitoring en respons.

Kan ik mijn inbraaksystemen op afstand monitoren?

Ja, er zijn systemen beschikbaar die op afstand kunnen worden gemonitord via internetverbindingen of mobiele netwerken. Dit biedt bedrijven en particulieren de mogelijkheid om inbraakpogingen in real-time te volgen en direct te reageren op mogelijke bedreigingen.

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid