Inbraakdetectie

NCP-Borg erkende INbraakdetectie
U wilt uw eigendommen beschermen en bewaken, tegelijkertijd moet de beveiliging van uw pand voldoen aan wettelijk verplichte normen. Bij inbraakdetectie komt heel wat kijken. Met onze NCP-Borg erkende beveiliging bent u verzekerd van een totale beveiligingsoplossing die voldoet aan alle eisen. Naast het elektronisch beveiligen van uw pand verzorgen wij ook de bouwkundige beveiliging van uw bedrijf.

Onze inbraakwerende oplossingen staan garant voor veiligheid, betrouwbaarheid en gemak. Dat is toch wat iedere ondernemer wenst?

Inbraakdetectie engineers
“Veiligheid, betrouwbaarheid en gemak dat is toch wat iedere ondernemer wenst?”
MEDEWERKERS VAN LAGARDE GROEP STAAN VOOR U KLAAR
“Samenwerken met Lagarde Groep betekent dat u een allround sparringpartner hebt die tegelijk de volle verantwoordelijkheid neemt voor de werking van uw systemen. Brainstormen over goede beveiliging? Neem contact met mij op!”
ing. Arnold Versteeg – salesmanager en adviseur

Inbraakdetectieportfolio

Binnen het domein inbraakdetectie kunt u nog weer allerlei kanten op. Wij bieden inbraakdetectiesystemen van topmerken Aritech en Satel. Daarnaast kunnen wij aanvullende diensten bieden. Ons totale portfolio bestaat uit:

Alarminstallaties

Een veilige oplossing op maat voor inbraakdetectie.

Particuliere alarmcentrale

Opvolging van alarmen? Wij bieden diverse mogelijkheden voor meldkamers.

Alarm app

Uw alarmsysteem bedienen met een app. Eenvoudig en doeltreffend.

Mistgeneratoren

Inbrekers afschrikken als ze al binnen zijn? Dat kan met een mistgenerator.

Alarm over IP

Doormelden van alarmen? Dat gaat tegenwoordig over IP.

Gronddetectie

Inbraakdetectie in de grond, ook wel gronddetectie genoemd.

Bereken uw investering voor inbraakdetectie

Vul nu de calculator in 1 minuut in

Inbreker

Inbraakdetectie als geïntegreerd systeem

Bij het realiseren van uw inbraakdetectiesysteem kijken we samen met u naar de mogelijkheden voor integratie. Zo kunt u uw systeem koppelen met uw intercom of toegangscontrolesysteem. Primair heeft het systeem echter de functie om beweging te detecteren. Via een app kunt u bijvoorbeeld alleen al de bezoekersstromen in uw pand monitoren. Vanuit huis, vanaf een andere bedrijfslocatie of uw vakantieadres. Zo heeft u overzicht en kunt u sneller ingrijpen.

Om u geheel te ‘ontzorgen’, is het ook mogelijk om de contacten met de meldkamer, bij het detecteren van inbraak, via ons te laten verlopen.

Referenties inbraakdetectie

SAS logo
Meerwaarde logo
Stella logo
Jonker en Schut logo
Kuyer metaal logo
Logo Welkoop
Logo Arvoo
Logo Treur

Inbraakdetectie combineren met bouwkundige beveiliging

Naast het beveiligen van uw bedrijf met een detectiesysteem vraagt het fysiek beveiligen van uw pand natuurlijk ook aandacht. In samenwerking met onze partner Blankestijn Beveiliging verzorgen wij daarom eveneens de bouwkundige beveiliging van uw bedrijfspand door middel van onder andere terreinafzetting, sluitsystemen, gevelbeveiliging en beveiligingsdeuren. Volgens ons is dat de juiste combinatie: ongewenste bezoekers weren én detecteren.

Christiaan Naberman
Sales support Beveiliging
accountmanager beveiliging
Neem contact met ons op