Alarmsysteem bedienen met een App

Alarm app voor uw organisatie

Een gebruiksvriendelijke app voor uw alarmsysteem

De Advisor Advanced App is een gebruiksvriendelijke app voor uw Aritech Advisor Advanced alarmsysteem. Met deze app kunt u op afstand de status controleren en beheren. De app biedt gemak en extra zekerheid. Wanneer u weg bent op bijvoorbeeld zakenreis of vakantie kunt u eenvoudig de status van uw inbraakinstallatie controleren. Als u vergeten bent om de installatie in te schakelen kunt u onmiddellijk actie ondernemen.

Op afstand bedienen

Ook kunt u de app gebruiken om een deur of poort op afstand te openen. Bijvoorbeeld wanneer een klant of de bezorgservice voor de deur staat. De uitgangen op de centrale kunnen niet alleen gebruikt worden voor deuren maar kunnen ook gebruikt worden voor het inschakelen van de verwarming, sproeiers of bijvoorbeeld verlichting.

Logboek

Om de geschiedenis van de gebeurtenissen te raadplegen kunt u gemakkelijk het logboek bekijken. Blader en veeg door de lijst met gebeurtenissen en check bijvoorbeeld wie de installatie heeft ingeschakeld op welk tijdstip of wanneer een deur werd geopend om de toegang tot een specifieke gebruiker te bieden.

Alarmsysteem app
“De app biedt gemak en extra zekerheid”

Alarmsysteem App functionaliteiten in het kort

Een alarmsysteem met App biedt veel mogelijkheden. Met de Advisor Advanced App krijgt u de mogelijkheid om:

  • Uw inbraakinstallatie te beheren
  • Uw inbraakinstallatie in- en uitschakelen
  • Controleren wie de installatie in- en uitgeschakeld heeft (en wanneer)
  • De lijst van gebeurtenissen raadplegen
  • Deuren en poorten te openen (optie)
  • De verwarming en/of verlichting te schakelen (optie)
Inbreker

Meldkamerafhandeling met een App

Ook uw meldkamerafhandeling met doormelding over IP kunt u vanaf 2017 bedienen met een App. Dit wordt mogelijk gemaakt door de 247Alarm particuliere alarmcentrale.

 

Lees meer over onze meldkamerdiensten met apps.

man achter computers

Aritech Advisor Advanced alarmsysteem met app voor uw bedrijf

Wij adviseren u graag hoe u een alarmsysteem effectief kunt inzetten voor uw bedrijf of organisatie. Afhankelijk van uw risicoklasse en uw wensen maken wij een maatwerkvoorstel voor een passend alarmsysteem. Wij plaatsen op strategische plaatsen bewegingsdetectoren. Deze zijn onopvallend en voorzien van de nieuwste beveiligingstechnieken. Gebruiksgemak en kwaliteit staan voorop bij de Advisor Advanced.

De Aritech Advisor Advanced productlijn is de nieuwste generatie inbraakdetectiecentrales met heel wat functies en kenmerken van de Advisor CD-reeks. Ze is ontworpen om te voldoen aan de uitdagingen van huidige en toekomstige technologietrends. De manier van communiceren is immers aan het veranderen. De klassieke vaste telefoonlijn (PSTN) wordt steeds vaker vervangen door draadloze (GSM/GPRS) en Alarm over IP. Belangrijk hierbij is dat de centrale geschikt is voor verschillende communicatievormen waardoor de flexibiliteit, betrouwbaarheid en inzetbaarheid garandeert blijft op lange termijn. Lees meer over de inzet van een alarmsysteem op onze pagina over alarmsystemen.

Lagarde Groep, NCP erkend beveiligingsbedrijf

Lagarde Groep BV is NCP Erkend Technisch Beveiligingsbedrijf. Onze specialisten zijn opgeleid om, indien gewenst of vereist, over uw totale beveiligingssituatie een NCP-KIWA certificaat af te geven. Ook adviseren wij u hierbij over de mogelijkheden voor het gebruik van de alarmsysteem app.

Inbreker
Neem contact met ons op

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren