Terreinbeveiliging

Beveilig uw terrein effectief

Van hekwerk en poort tot automatische slagbomen

Een goede terreinbeveiliging vindt de gulden middenweg tussen het ontmoedigen van eventuele inbrekers of ramkrakers en ongehinderde toegang voor bevoegde bezoekers. Samen met u bekijken wij welke manieren van terreinbeveiliging het meest geëigend zijn om de risico’s effectief af te dekken.

Monteur beveiliging

Terrein beveiligen

Uw terrein beveiligen tegen ongewenste bezoekers? Lagarde Groep biedt hiervoor diverse oplossingen:

  • Camerabewaking, altijd zicht op uw terrein.
  • Slagbomen, voor het effectief afsluiten van een terrein.
  • Wedge Barriers, voor het in één keer afsluiten van de toegang.
  • Hefbalken, een oplossing om zware en snel rijdende voertuigen tegen te houden.

Ieder terrein vraagt om een maatwerkoplossing als het gaat om beveiliging. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om u te adviseren.

Draadloze terreinbeveiliging

Vaak krijgen wij de vraag: “Is het mogelijk om een notificatie op mijn smartphone te krijgen wanneer er iets gebeurt op mijn terrein?”

Veel ondernemers en facilitair managers willen bijvoorbeeld direct weten wanneer iemand het terrein betreedt. 

Voor de nieuwste beveiligingsoplossingen zijn er geen kabels meer nodig en wordt er gebruik gemaakt van draadloze detectoren. Zo wordt bijvoorbeeld een bezoeker gedetecteerd door camera’s of infrarood sensoren. Uw beveiligingssysteem herkent dit en brengt u hiervan automatisch op de hoogte. Indien gewenst wordt er direct actie ondernomen.

Dankzij de lage foutmarge wordt u niet voor ieder wissewasje gealarmeerd, alleen wanneer het nodig is!

Monteur Terreinbeveiliging
ERVARINGEN VAN OPDRACHTGEVERS
‘Lagarde Groep is een kundig bedrijf met prettige medewerkers. Aanrader!’
NO3 omnicreatives, Elspeet

‘Deskundig advies, professioneel opgestelde offerte,
correcte uitvoering door gekwalificeerd technici. Kleine kinderziekten werden snel opgelost.
VVE Modus Vivendi 2, Harderwijk

Bekijk meer reviews van tevreden klanten van Lagarde Groep.

Hardware en software in terreinbeveiliging

Als u Lagarde Groep inschakelt voor uw bedrijfsbeveiliging, profiteert u van onze gecombineerde kennis. En dus van integratie van fysieke elementen (slagbomen, tourniquets, rampalen) met elektronische beveiliging (inbraakdetectie, elektronische toegangscontrole, kentekenherkenning). Neem contact op voor overleg met de experts!

Veelgestelde vragen

Wat is terreinbeveiliging en waarom is het belangrijk?

Terreinbeveiliging omvat het beveiligen van het fysieke terrein van een bedrijf of organisatie om ongeautoriseerde toegang te voorkomen. Het is belangrijk omdat het kan helpen bij het verminderen van diefstal, vandalisme en andere criminele activiteiten, evenals het beschermen van medewerkers en eigendommen.

Welke soorten terreinbeveiligingssystemen zijn er?

Enkele veelvoorkomende terreinbeveiligingssystemen zijn CCTV-camera’s, toegangscontrole, perimeterbeveiliging (zoals hekken en poorten), bewegingsdetectoren, alarmsystemen en verlichtingssystemen. Elk type systeem biedt unieke voordelen en kan worden gebruikt in combinatie met andere systemen voor een meer complete beveiligingsoplossing.

Wat zijn enkele belangrijke overwegingen bij het ontwerpen van een terreinbeveiligingssysteem?

Enkele belangrijke overwegingen bij het ontwerpen van een terreinbeveiligingssysteem zijn de grootte en vorm van het terrein, de aanwezigheid van potentiële veiligheidsrisico’s, het budget en de beschikbare technologieën. Het is ook belangrijk om rekening te houden met lokale voorschriften en wetgeving op het gebied van beveiliging.

Welke voordelen biedt het integreren van terreinbeveiligingssystemen met andere beveiligingssystemen, zoals inbraakdetectie en branddetectie?

Het integreren van verschillende beveiligingssystemen biedt een meer complete beveiligingsoplossing en kan helpen bij het verminderen van de kans op ongeautoriseerde toegang en criminaliteit. Door terreinbeveiligingssystemen te integreren met inbraakdetectie en branddetectie, kunnen bedrijven ook hun reactietijd op potentiële noodsituaties verbeteren.

Hoe kan ik mijn terreinbeveiligingssysteem het beste onderhouden?

Om uw terreinbeveiligingssysteem optimaal te laten functioneren, is het belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren, zoals het testen van camera’s en alarmsystemen, het vervangen van batterijen en het schoonmaken van sensoren. Het is ook belangrijk om medewerkers te trainen over beveiligingsprocedures en om te zorgen voor regelmatige monitoring en respons.

Welke rol speelt de menselijke factor in terreinbeveiliging?

De menselijke factor is een belangrijk aspect van terreinbeveiliging, omdat het medewerkers en bezoekers omvat die het terrein betreden en verlaten. Het is belangrijk om procedures en protocollen te hebben voor toegangscontrole en bewaking van bezoekers. Training van medewerkers over veiligheidsprocedures kan ook helpen bij het verminderen van de kans op ongeautoriseerde toegang en criminele activiteiten.

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid