Terreinbeveiliging

Beveilig uw terrein effectief

Van hekwerk en poort tot beweegbare rampalen

Als het gaat om terreinbeveiliging vertrouwen wij op de expertise van ons zusterbedrijf Blankestijn Beveiliging. Een goede terreinbeveiliging vindt de gulden middenweg tussen het ontmoedigen van eventuele inbrekers of ramkrakers en ongehinderde toegang voor bevoegde bezoekers. Samen met u bekijken wij welke manieren van terreinbeveiliging het meest geëigend zijn om de risico’s effectief af te dekken.

Terreinbeveiliging
“Samen met u bekijken wij welke manieren van terreinbeveiliging het meest geëigend zijn om de risico’s effectief af te dekken.”

ERVARINGEN VAN OPDRACHTGEVERS

‘Lagarde is een kundig bedrijf met prettige medewerkers. Aanrader!’
NO3 omnicreatives, Elspeet
‘Deskundig advies, professioneel opgestelde offerte,
correcte uitvoering door gekwalificeerd technici. Kleine kinderziekten werden snel opgelost.
VVE Modus Vivendi 2, Harderwijk

Bekijk meer reviews van tevreden klanten van Lagarde.

Hardware en software in terreinbeveiliging

Als u Lagarde en Blankestijn inschakelt voor uw bedrijfsbeveiliging, profiteert u van onze gecombineerde kennis. En dus van integratie van fysieke elementen (slagbomen, tourniquets, rampalen) met elektronische beveiliging (inbraakdetectie, elektronische toegangscontrole, kentekenherkenning). Neem contact op voor overleg met de experts!

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren