Lagarde Groep bestaat 30 jaar. Viert u het jubileum met ons mee?

Hefbalken

Barrier lift system
Een hefbalk (barriers lift system) is een oplossing om vooral zware en snel rijdende voertuigen als personenauto’s en vrachtwagens tegen te houden. De toegang wordt in feite door een hydraulisch aangedreven zware stalen balk in zijn geheel geblokkeerd. De hefbalken zijn getest en voldoen aan de volgende internationale certificeringen: PAS 68, DOS SD-STD K12.

Deze hefbalken zijn tot een breedte van 10 meter te leveren. De constructie is dusdanig robuust dat het chassis van een voertuig compleet vernietigd wordt indien het voertuig probeert door te breken. Hefbalken kunnen zowel stand-alone als in combinatie met andere beveiligingsoplossingen ingezet worden.

High security hefbalken

Lagarde Groep is importeur van de hoogwaardige high security hefbalken van het Duitse bedrijf Perimeter Protection Group (https://www.perimeterprotection.net). Om deze hefbalken toe te passen is advies noodzakelijk. Dit heeft te maken met de locatie, welke snelheden voertuigen kunnen ontwikkelen etc.

Wij adviseren u daar graag over.

High security hefbalken

Video en datasheets

Bekijk de video om een beeld te krijgen van de mogelijkheden van hefbalken.

Of download één van de datasheets voor meer informatie.

Datasheet-hefbalk
Datasheet-hefbalk-II
Datasheet-hefbalk-III

Neem contact met ons op
  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren