Parkeerpaal

Tegen ongewenst verkeer

Anti parkeerpaal

Niets vervelender dan een gereserveerde parkeerplaats die in beslag wordt genomen door een willekeurige voorbijganger. Een parkeerpaal biedt een goede oplossing voor ongewenste parkeerders en zorgt er bovendien voor dat uw eigen parkeerplek zichtbaar gereserveerd is. 

Een parkeerpaal dient stevig te zijn en mag niet over het hoofd gezien worden. Toch mag u ervan uit gaan dat hij niet met opzet kapot gereden wordt. Bij een anti-rampaal is dat een ander verhaal. Dit is een paal dat een ander doel dient, namelijk de bescherming van uw pand met daarin uw kostbare bezittingen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden van parkeerpalen of anti-rampalen? 

Verschillende soorten parkeerpalen

 

Verwijderbaar

Een parkeerpaal als tijdelijke oplossing nodig? Dan is de verwijderbare parkeerpaal perfect voor u. Is de parkeerpaal niet meer nodig? Dan verwijdert u deze eenvoudig.

Wanneer u de parkeerpaal weer wilt plaatsen, bijvoorbeeld om uw privéparkeerplaats af te schermen, plaatst u deze weer.

Ook kunt u als optie kiezen om deze verwijderbare parkeerpaal te vergrendelen met slot. Nóg meer zekerheid!

Verwijderbare parkeerpaal

 

Neerklapbaar

Een andere oplossing voor het tijdelijk plaatsen van een paal is de neerklapbare parkeerpaal.

Het werkt hetzelfde als de verwijderbare parkeerpaal, alleen in plaats van dat u deze verwijdert, klapt u deze horizontaal neer op de grond. Deze neerklapbare parkeerpaal is automatisch te vergrendelen in verticale stand en in verschillende hoogten te verkrijgen.

Ofwel, een oplossing op maat voor iedere situatie.

Vast in de grond

Wanneer een parkeerverbodsbord niet voldoende is, dan biedt een parkeerpaal in de grond uitkomst. Om welke ondergrond of locatie het ook gaat, wij plaatsen de parkeerpaal graag voor u. Stenen ondergrond? Zand? Beton? Geen probleem!

Parkeerpaal in de grond

Elektrische parkeerpaal

Bent u van plan uw parkeerpaal intensief te gebruiken? Dan adviseren wij een elektrische parkeerpaal. Dit is bijvoorbeeld een mooie oplossing voor in het centrum van de stad, waar deze palen continu het verkeer moeten reguleren.

Met afstandsbediening

Bij deze parkeerpaal wordt een afstandsbediening geleverd. Met één druk op de knop van deze afstandsbediening zakt de parkeerpaal automatisch de grond in. Handig als u bijvoorbeeld vanuit de auto de paal wilt bedienen!

Er komt het nodige kijken bij de installatie van een elektrische parkeerpaal. Om die reden adviseren wij u om u goed te laten informeren en de installatie aan een specialist over te laten.

Elektrische parkeerpaal

Verzinkbaar

Een alternatief voor een verwijderbare parkeerpaal is een verzinkbare parkeerpaal. In plaats van dat u de paal neerklapt of verwijdert, laat u deze verdwijnen in de grond.

De paal laten inzinken kan zowel automatisch, zie onderstaand, als handmatig. Bij het handmatig laten inzinken van de parkeerpaal gebruikt u een drie-kantsleutel die wordt bijgeleverd.

De verzinkbare parkeerpaal is een gebruiksvriendelijkere oplossing, waarmee u beschadigingsgevaar ook direct vermindert.

Verzinkbare parkeerpaal

Parkeerpaal plaatsen

Parkeerpaal plaatsen

Wilt u een parkeerpaal laten plaatsen om uw terrein af te schermen? Of om te voorkomen dat de winkelstraat vol staat met auto’s? Of om een heel andere reden?

Zoals u heeft kunnen lezen komt er meer bij kijken dan u mogelijk had verwacht. Om die reden benadrukken we dat u zich vooraf goed dient te laten informeren voor een oplossing op maat. En dan dient de paal nog geplaatst te worden.

We adviseren u dit uit te besteden aan een specialist, aangezien er met meerdere factoren rekening gehouden dient te worden. Denk aan bevestiging en locatie, maar ook bijvoorbeeld ondergrond.

Parkeerpalen kopen

Dus, bent u eruit? Wilt u de mogelijkheden onderzoeken voor het kopen van een parkeerpaal, mogelijk met plaatsing? Alles begint bij een offerte en/of adviesgesprek.

Wanneer u het contactformulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

Parkeerpaal rise