Slagboom

Scherm uw terrein af

Goedkoop een terrein eenvoudig en effectief afsluiten kan met slagbomen. Slagbomen worden vaak toegepast bij vakantieparken, bedrijfsterreinen of privé-parkeerplaatsen. Door slagbomen te combineren met kaartlezers, intercomsystemen, kentekencamera’s, lange afstandlezers, handzenders en GSM-interfaces kan op diverse manieren toegangscontrole toegepast worden.

Lagarde Groep levert twee verschillende modellen slagbomen:

Daarnaast informeren we u op deze pagina over:

 

Slagboominstallatie

Als u voor een slagboominstallatie kiest heeft u 2 keuzes. U kunt kiezen voor een automatische en handbediende slagboom. Beide types hebben hun eigen voordelen en specificaties. Een automatische slagboom is natuurlijk handig om gemakkelijk voortuigen toegang te geven tot uw parkeerplaats. Een handbediende slagboom is daarin wat minder gemakkelijk, maar is qua investeringskosten weer gunstiger.

Slagboom

Automatische slagboom

Veel van onze klanten die een slagboominstallatie willen kiezen voor een automatische slagboom. Dit zorgt ervoor dat u niet iedere keer dat er iemand uw parkeerterrein op wilt rijden handmatig de slagboom moeten openen. Uiteraard gaat de slagboom niet ‘zomaar’ open. Hiervoor is geautoriseerde toegang nodig die u kunt geven d.m.v. bijvoorbeeld een afstandsbediening, via kentekenherkenning of een intercom.

Handbediende slagboom

Als een slagboom voor u slechts bedoeld is om wildparkeerders af te schrikken, dan is een handbediende slagboom een prima alternatief van de automatische. U kunt de slagboom handmatig op ieder gewenst moment openen en sluiten. Zo heeft u de parkeerplaats wel afgesloten van wildparkeerders en zijn de investeringskosten ook nog te overzien.

Slagboom prijzen

Slagbomen zijn er in diverse maten en uitvoeringen. Een automatische slagboom begint bij € 1995,-. Maar alles hangt natuurlijk af van de situatie van uw parkeerterrein welke afgesloten moet worden. Hoelang moet de slagboom bijvoorbeeld worden, en hoe moet de slagboom worden geopend? Daarnaast is er nog van belang of er wel of geen vangpaal bij de slagboom geleverd moet worden. Wilt u een indicatie van uw investeringskosten voor een slagboom? Vul hieronder de slagboomcalculator in, en zie binnen 1 minuut wat uw investering is om uw terrein af te sluiten van ongewenste parkeerders.
Slagboom prijzen

Slagboom kopen

Slagboomcalculator

Bereken de investering voor uw slagboom.

START BEREKENING

0$
Dank u, wij nemen spoedig contact op
Calculator slagboominstallatie

Selecteer de gewenste lengte van uw slagboom. Meerdere opties mogelijk.

Tot 5 meter

5 tot 7 meter

7 tot 8 meter


Selecteer een item

VOLGENDE

Installatie

Ondergrond slagboom
Selecteer een item

VOLGENDE

Prijsindicatie (excl. btw)

Onderstaand bedrag is ter indicatie en kan enigszins afwijken van het uiteindelijke bedrag.

Samenvatting

BeschrijvingInformatieAantalPrijs
Korting
Totaal
Na het invoeren van deze aanvraag ontvangt u een definitieve offerte.

AANVRAGEN

Smartline slagboom

Smartline slagbomen

De Smartline slagbomen type Access zijn geschikt voor intensief gebruik en zijn door hun unieke design een meerwaarde voor de uitstraling van een toegang of uitgang. Enkele andere kenmerken zijn:
 • zeer energie zuinig
 • leverbaar tot armlengten van 10 meter
 • snelle open- en sluitsnelheid

Robustline slagbomen

De Robustline slagbomen zijn geschikt voor intensief gebruik en hebben een fraai design. Enkele andere kenmerken zijn:
 • robuust uiterlijk
 • leverbaar tot armlengten van 8 meter
 • geïntegreerde flitslicht bovenzijde behuizing
Robustline slagboom
Kenteken camera's

Slagbomen en toegangssystemen

Er zijn diverse mogelijkheden waarmee uw slagboom gekoppeld wordt in uw huidige toegangssysteem. Hierdoor ontstaan mogelijkheden voor het bedienen van de slagboom met onder andere:
 • kaartlezers
 • handzenders
 • kentekencamera’s

Slagboom met afstandsbediening

Een populaire manier om een slagboom te openen is het gebruik van een afstandsbediening. U komt aanrijden bij het parkeerterrein, drukt op de knop en de slagboom gaat open. Dit wordt vooral gebruikt bij appartementencomplexen waar veel bewoners toegang moeten hebben tot het gezamenlijke parkeerterrein. Het voordeel van deze oplossing is dat, buiten het uitreiken van de handzenders, er geen terugkerende handelingen verricht hoeven te worden als een bewoner bijvoorbeeld een nieuwe auto koopt.

Slagboom met kentekenherkenning

Slagbomen met kentekenherkenning

Bij bedrijven wordt er veelal gebruik gemaakt van een slagboom met kentekenherkenning. Dit is heel handig omdat je op deze manier iedere medewerker a.d.h. van zijn kenteken toegang geeft tot het parkeerterrein. Mocht de medewerker weggaan, dan heft u de toegang tot uw parkeerterrein eenvoudig weer op. Daarnaast is een slagboom met kentekenherkenning gemakkelijk te koppelen met toegangscontrolesystemen. Op het moment dat een medewerker het parkeerterrein oprijdt, wordt hij direct aanwezig gemeld, een handige integratie met de bestaande systemen.

Proxyclick

Ook klanten geeft u eenvoudig toegang tot het parkeerterrein. Dit doet u door gebruik te maken van de Proxyclick software. Deze software koppelt uw agenda, bezoekersregistratie en de slagboom met elkaar. Zo krijgt uw bezoek direct toegang tot de parkeerplaats en wordt aanwezig gemeld. De persoon met wie de afspraak is, ontvangt een melding dat zijn bezoek is gearriveerd. Benieuwd naar de mogelijkheden van Proxyclick? Bekijk de video hiernaast.

Levering en montage van slagbomen

Lagarde Groep voorziet in de levering en montage van slagbomen door heel Nederland. Laat u adviseren door één van onze specialisten.

Indien nodig bekijken wij het volledige beveiligingsvraagstuk van terreinbeveiliging en komen wij met een geïntegreerde oplossing. Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier.

Ontdek alles over slagbomen op onze gespecialiseerde website: www.slagboomspecialist.nl.

Monteren van slagbomen
Neem contact met ons op
 • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren