Toegangscontrole

geautomatiseerd toegang verlenen

Geautomatiseerde toegangscontrole

​​​​​​​Toegangscontrole is noodzakelijk voor ruimten waar niet zomaar iedereen mag komen. Soms betekent dat simpelweg dat mensen langs een receptie moeten, met een portier. Veiliger, sneller en efficiënter is het gebruik van geautomatiseerde systemen die geregistreerde personen toegang geven op basis van een elektronisch pasje of biometrie (vingerafdruk, irisscan). Toegangscontrole is meer dan een beveiligingsoplossing:

 • Registreren wie, wanneer en waar naar binnen kan.
 • Bezoekersregistratie.
 • Aanwezigheidsregistratie.
 • Overzicht van BHV’ers bij calamiteiten.
Referentie

Fonky Sales heeft een dynamisch personeelsbestand. Een flexibele en gebruiksvriendelijke oplossing voor toegang is noodzakelijk. De toegangscontrole oplossing van Lagarde Groep biedt uitkomst! Bekijk de video.

E-book toegangssysteem - Grip op uw toegang

Incheckend personeel, afspraken met klanten, de schoonmaker die regelmatig langskomt. Het verlenen van toegang is een item dat dagelijks speelt. Hoe is dit binnen uw organisatie geregeld?
Met professionele toegangscontrole profiteert u van:

 • betere beveiliging, u bepaalt wie wanneer en waar naar binnen kan;
 • inzicht, u verzamelt continu en automatisch data;
 • gemak, verloren sleutel? Even een tag uitschakelen;
 • flexibiliteit, extra medewerker in dienst? Even een tag inschakelen.

Download ons gratis E-book en onderzoek de mogelijkheden van professionele toegangscontrole.

E-book toegangssysteem

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
E-book toegangssysteem
Lagarde Groep medewerkers staan voor u klaar
“Ons advies focust zich niet alleen op de technische oplossing, maar wij kijken vooral met u mee hoe toegangscontrole uw bedrijf verder kan helpen en uw organisatie efficiënter kan maken. Zullen we eens brainstormen?”
ing. Arnold Versteeg – salesmanager en adviseur

Bereken kosten toegangscontrole

Met de managementsoftware van een toegangscontrolesysteem beheert u de verkeersstromen in en rondom uw bedrijf. Met een ‘tag’ geeft u medewerkers toegang, of juist niet. Bereken nu de benodigde investering.

Vul nu de calculator in en bereken op onze website uw investering

Toegangscontrolesysteem calculator

Bereken de investering voor uw toegangscontrolesysteem

STARTEN

0$
Dank u, wij nemen spoedig contact op
Toegangscontrolesysteem

Salto XS4 Software

Programmeren software en tags

Wilt u dat wij de software voor u programmeren?

Selecteer een item

VOLGENDE

Tags of pasjes

Meerdere opties mogelijk.

Tag : €6,00

Een tag is een elektronische sleutel (druppelvorm).

Pas : €3,00

Selecteer een item

VOLGENDE

Deuren

Meerdere opties mogelijk.

Online deur bedraad

Hoofdentree i.c.m. sluitplaat of elektronisch slot.

Offline deur met beslag

Hoofdentree i.c.m. sluitplaat of elektronisch slot.

Offline deur met cilinder

Binnendeur

Selecteer een item

VOLGENDE

Totaaloverzicht

Investering

Samenvatting

BeschrijvingInformatieAantalPrijs
Korting:
Totaal:
Na het invoeren van deze aanvraag ontvangt u een definitieve offerte.

AANVRAGEN

Het juiste niveau toegangscontrole op de juiste plek

Lagarde Groep is specialist in beveiliging en toegangscontrole. Wij installeren en onderhouden alle mogelijke toegangscontrolesystemen, inclusief integratie met uw ICT. Daarnaast kunnen wij u adviseren over aanvullende toepassingen, zoals urenregistratie en koppeling met agenda’s. Samen met u ontwerpen we graag een systeem met een werkbare balans tussen veiligheid en risico’s.

Toegangscontrole integratiemogelijkheden

Een toegangscontrolesysteem bestaat vaak uit meerdere disciplines.  Zo kunt u bijvoorbeeld uw camerasysteem of uw alarminstallatie in dit systeem beheren. De volgende disciplines kunt u integreren in uw toegangscontrolesysteem:

 • Camerabewaking
 • Inbraakdetectie
 • Intercom
 • Security management
 • Parkeerbeheer
 • Toegangscontrole
Inbreker

Toegangscontrolesysteem stand-alone

Met de managementsoftware van een toegangscontrolesysteem beheert u de verkeersstromen in en rondom uw bedrijf. Met een ‘tag’ geeft u medewerkers toegang, of juist niet. Heeft u inzicht in de urenregistratie, kunt u kalenders gebruiken, restricties voor bepaalde locaties opleggen, deuren al dan niet openen en het systeem koppelen aan agenda’s. En of dat nog niet genoeg is, kunt u de toepassingen ook beheren voor meerdere locaties.

 

Voordelen van een stand-alone systeem

 • Relatief snel te realiseren
 • Meer keuzevrijheid voor een toegangscontrolesysteem

Toegangscontrolesysteem met beveiligingscamera’s

Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om uw systeem te integreren met bijvoorbeeld inbraakdetectie via een alarmcentrale of uw camerasysteem. Met iProtect kunt u alle disciplines samenvoegen. En dat is slim. Want toegangscontrole is maatwerk en u kent uw bedrijf als geen ander. Wij geven u graag een geïntegreerd advies. Onze specialisten zijn bovendien op  de hoogte van wet- en regelgeving zodat de toegangscontrole van uw pand ook aan alle eisen voldoet.

Ook op het gebied van beheer wordt het voor u eenvoudiger. De beveiligingscamera’s, alarminstallatie en eventuele andere systemen worden centraal (in één systeem) beheert, zodat u het overzicht houdt. 

Voordelen van een geïntegreerd systeem

 • Hogere veiligheid door afstemming beveiligingsoplossingen
 • Direct overzicht en inzicht in veiligheidsissues
 • Maatwerkoplossingen mogelijk ter ondersteuning van uw bedrijfsprocessen

 

Bezoekersregistratie

Proxyclick is een digitaal bezoekersregistratiesysteem. Met behulp van deze software beheert u eenvoudig uw bezoeken. Proxyclick biedt veel voordelen en integratiemogelijkheden. Benieuwd naar hoe u uw klanten professioneler én vriendelijker kunt ontvangen?

Proxyclick op mac scherm
Referenties
Stella log
SAS logo
De Doelen logo
Provincie Groningen logo
Jonker & Schut logo
Kuyer metaal logo
Pharmaceuticals logo
Vreugdenhil logo

ERVARINGEN VAN OPDRACHTGEVERS

“Weten waar ze het over hebben en geven goed advies.”
Consilix, Lunteren

“Lagarde Groep is een bedrijf dat accuraat handelt en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Een vraag is nooit te veel of wordt als lastig ervaren. Ik zal zeker het bedrijf Lagarde Groep aanbevelen als een betrouwbare partner.”

Woerdensport Zwembaden, Woerden

“Prettige medewerkers en goede deskundigheid.”

Makelaardij van den Brink, Hoevelaken

Beveiliging in beeld

Benieuwd wat uw mogelijkheden zijn op het gebied van beveiliging? Beelden zeggen meer dan woorden. Bekijk de video’s en ervaar wat professionele beveiliging voor uw bedrijf kan betekenen.

 • Bedrijfsvideo’s
 • Productvideo’s
 • Referentievideo’s

Bekijk ook ons YouTubekanaal.

Partnerschappen

Lagarde Groep werkt nauw samen met een aantal betrouwbare fabrikanten van toegangscontrolesystemen. Door partnerschappen met meerdere fabrikanten kan er altijd gekozen worden voor een oplossing die past bij uw situatie. Lagarde Groep werkt onder andere samen met TKH security, Salto, Aritech en Paxton.

Logo keyprocessor
Logo paxton
Logo salto

Toegangscontrole van Salto Systems

Salto biedt u flexibel en functioneel toegangsbeheer met een ruime keuze aan software opties. Naast een ruime keuze in software biedt Salto ook een ruime keuze in toegangslezers. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van de Salto cilinders, beslagen, wandlezer, insteeksloten of een van de Salto locker oplossingen.

Kijk voor meer informatie op onze pagina over Salto Systems.

Toegangscontrole alarmsysteem – 

Aritech 

Beschikt u over een alarmsysteem van het merk Aritech? Dan is dit eenvoudig uit te breiden met basis toegangscontrole. Toegang verlenen met pasjes of tags? En eenvoudig beheer? Aritech TruPortal is webbased toegangscontrole systeem. Hierdoor is additionele software niet meer noodzakelijk. Uiteraard is er een app voor Android en iOS. Door onze jarenlange ervaring met Aritech alarmsystemen en toegangscontrole kunnen wij u voorzien van een passend en vrijblijvend advies.

Aritech wordt geleverd door UTC.

Aritech logo
Toegangscontrolesysteem
Verschillende oplossingen

Tag, druppel of pas

Geef iedere gebruiker een tag, druppel of pas. Per gebruiker zijn de rechten in te stellen.

Biometrie

Bij biometrische toegangscontrole worden unieke gegevens van een persoon gebruikt. Bijvoorbeeld door het scannen van een vingerafdruk of oog.

U

Langeafstandslezer

De naam zegt het al: op afstand wordt ‘gelezen’ en toegang verleend. Handig om voertuigverkeer toegang te geven.

Toegangssysteem met biometrie

Traditionele keys, zoals sleutels, kaarten, wachtwoorden en toegangscodes, hebben één nadeel. Ze kunnen ontvreemd of vergeten worden. Lagarde Groep past daarom vaker biometrie toe. Hierbij identificeert een bezoeker zich met een vingerafdruk. Het systeem herkent de vingerafdruk van de personen die geregistreerd zijn en geeft toegang. Misbruik is uitgesloten. Het systeem slaat namelijk geen vingerafdruk op, maar een code (een digitale sleutel) die aan de vingerafdruk ontleend is. Dé basis voor hermetische beveiliging én een gastvrije toegang.

Lagarde Groep biedt onder andere oplossingen van het merk IEVO. Een recolutionair systeem met sterke eigenschappen, zoals:

 • identificatie binnen 1 seconde
 • gebruiksvriendelijk
 • netwerkgebaseerd
 • opslag van gegevens
 • zeer lage manipulatiekans

Biometrie wordt vaak toegepast op specifieke deuren in combinatie met een compleet toegangscontrolesysteem. Lagarde Groep realiseert onder andere integraties met toegangscontrole van Paxton.

Meer informatie

Toegangscontrole op toegangsysteem.nl

Uitvoerige informatie over toegangscontrole? De voordelen en ons portfolio? Referentie en realisatie? Kijk op onze speciale website over toegangscontrolesystemen.

Onderhoud

Naast de verkoop van toegangscontrolesystemen zetten wij onze kennis ook in om u te voorzien het juiste onderhoud. Met het uitvoeren van controles bent u verzekerd van continue zekerheid. Onze deskundigen zijn gespecialiseerd in het onderhoud en beheer van de systemen, want als het om toegangscontrole gaat is een goed werkend systeem uiterst belangrijk.

Tijdens het onderhoud van het systeem wordt onder andere het volgende door ons uitgevoerd:

 • Server reinigen binnen en buitenkant
 • Controleren van de juiste werking van de server
 • Noodzakelijke batterijen en of accu’s controleren/vervangen
 • Kaartlezers controleren op de juiste werking/ eventuele beschadigingen
 • Back-up maken van instellingen en uploaden naar Lagarde Groep server
Kees de Kluijver
Productmanager
Sales support beveiliging
Neem contact met ons op
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren