Smarttag toegangscontrole

De intelligente sleutel
Het systeem voor toegangscontrole Smarttag maakt een einde aan de hoofdbrekens van menig gebouwenbeheerder. Hoe kan ik mijn buitenring en mijn toegangsdeuren beveiligen zonder direct aanzienlijke kosten te maken in elektronische toegangssystemen? Het vooruitstrevende systeem voor Toegangscontrole Smarttag geldt als dé oplossing die zich onderscheidt door gebruiksvriendelijkheid en een simpele installatie. Omdat Smarttag toegepast kan worden binnen het vaak al aanwezige online netwerk, is het niet nodig dat er nieuwe kabels aangelegd worden.

E-book toegangssysteem - Grip op uw toegang

Incheckend personeel, afspraken met klanten, de schoonmaker die regelmatig langskomt. Het verlenen van toegang is een item dat dagelijks speelt. Hoe is dit binnen uw organisatie geregeld?
Met professionele toegangscontrole profiteert u van:

  • betere beveiliging, u bepaalt wie wanneer en waar naar binnen kan;
  • inzicht, u verzamelt continu en automatisch data;
  • gemak, verloren sleutel? Even een tag uitschakelen;
  • flexibiliteit, extra medewerker in dienst? Even een tag inschakelen.

Download ons gratis E-book en onderzoek de mogelijkheden van professionele toegangscontrole.

E-book toegangssysteem

Hoe werkt toegangscontrole Smarttag?

Toegangscontrole Smarttag is een eenvoudige maar ingenieuze oplossing voor toegangsbeheer die gebruik maakt van elektronische sleutels (tags) die gekoppeld zijn aan zeer gebruiksvriendelijke IT-toepassingen en daaraan gelieerde wandlezers.

De tags van toegangscontrole Smarttag hoeven niet bij de deur geprogrammeerd te worden (zoals veel andere systemen), maar worden ingelezen van achter het bureau. U als gebouwenbeheerder krijgt de beschikking over een data entry reader waarop u een tag kunt plaatsen en kunt in- of uitprogrammeren.

Op het moment dat de gebruiker zijn tag voor de eerste keer gebruikt, wordt alle informatie keurig doorgegeven aan de deurlezer. Als beheerder van toegangscontrole Smarttag is het dus niet langer nodig dat u alle deuren langsloopt, maar u kunt de vooraf ingeregelde tag direct aan de gebruiker verstrekken. Toegangscontrole Smarttag is niet alleen eenvoudig, maar levert ook nog eens een aanzienlijke kostenbesparing op.

Smarttag toegangscontrole
Voordelen smarttoegangscontrole

De vele voordelen van toegangscontrole Smarttag

Smarttag toeganscontrole heeft tal van voordelen. Zo kunt u dit systeem eenvoudig aansluiten op de bestaande netwerkomgeving en kunt u de sleutels programmeren en wijzigen zonder dat er direct contact is met de deur of met de tag. Een ander groot voordeel van Toegangscontrole Smarttag is dat de deuren op afstand te openen zijn. Bovendien staan de tags en lezers te boek als zeer slijtvast en onderhoudsvriendelijk. Het bijzondere van toegangscontrole Smarttag is verder dat het systeem op modulaire wijze is opgebouwd. Dat betekent dat een gebouwenbeheerder in nagenoeg alle situaties een goede en sluitende oplossing kan realiseren. De zeer gebruiksvriendelijke software van toegangscontrole Smarttag geeft voortdurend informatie over de tags die u verstrekt heeft aan gebruikers en van de toegangsrechten van deze personen.

Software voor Smarttag toegangscontrole

Tal van zorginstellingen, klinieken en ziekenhuizen, maar ook woningcorporaties zijn voorzien van toegangscontrole Smarttag. Voor zowel bewoners als personeelsleden biedt dit systeem voor toegangscontrole een perfecte oplossing. Een draaibeweging met de sleutel is niet meer nodig en bovendien zijn de kosten van deze oplossingen aangenaam laag. Dure bekabeling is immers niet nodig.

Verder geldt dat toegangscontrole Smarttag gebruik maakt van zeer gebruiksvriendelijke software dat vanachter het bureau te beheren is. Tags zijn eenvoudig in en uit te programmeren en de gebruikers (tot 1000 personen!) kunnen mutaties eenvoudig zelf doorvoeren bij de deur.

Neem contact met ons op
Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren