ATLAS van TKH

Access at hand

Een nieuwe manier van toegang verlenen

Hybride werken, snel en vriendelijk toegang verlenen, in- en uitdiensttreding van medewerkers… Er zijn voldoende redenen voor een professionele toegangscontrole oplossing. Het nadeel zit vaak in de vele aanpassingen die gedaan moeten worden (apparatuur, draden, aansluiting, etc) en koppeling met personeelsbestanden en systemen. 

Maak kennis met ATLAS! ATLAS is een SaaS-oplossing voor gemakkelijk en gebruiksvriendelijk toegangsbeheer. Met twee belangrijke principes:

 • ATLAS gebruikt de intelligentie die in de smartphones zit, wat betekent dat u enkel deurbeslagen hoeft te plaatsen. Geen verdere apparatuur en bekabeling is nodig.
 • ATLAS integreert met uw Microsoft 365 (Microsoft Entra ID). Zo heeft u altijd uw actuele personeelsbestand (Active Directory) direct aan de toegang gekoppeld. En door de data in Outlook kan ATLAS toegang verlenen aan gasten.

Werkwijze Atlas

Benieuwd naar hoe ATLAS werkt? In de video wordt toegelicht hoe gebruikers toegang krijgen tot een gebouw en werkplekken en vergaderruimtes via hun smartphone kunnen reserveren. Mede mogelijk gemaakt door perfecte integratiemogelijkheden. 

>
Biometrie toegang

ATLAS voor verschillende doelgroepen

 

 ATLAS biedt voordelen aan medewerkers, gasten en facilitair managers. Welke? Dat lichten we onderstaand aan u toe.

Medewerkers en gasten

ATLAS maakt toegang eenvoudig via mobiele telefoons, wat de mobiliteit op kantoor bevordert en de gebouwveiligheid verhoogt met virtuele toegangskaarten.

Werknemers reserveren werkplekken via het webportaal en krijgen toegangsrechten via de ATLAS Access-app. Bezoekers die bij ATLAS boeken, krijgen een werkplek.

Voor dagelijkse gebruikers biedt ATLAS permanente toegang zonder herhaaldelijk inplannen.

Het proces voor bezoekersbadges is gestroomlijnd: e-mailadressen invoeren, ruimte kiezen en gasten ontvangen een uitnodiging om de mobiele ATLAS-app te downloaden.

Atlas smartphone

 

Facilitair Managers

ATLAS synchroniseert naadloos met Microsoft Entra ID, waardoor uw gegevens moeiteloos in het platform worden geüpload. Handmatige invoer om alle medewerkers in ATLAS te krijgen is daardoor overbodig. Facilitair managers kunnen eenvoudig verschillende toegangsrechten toewijzen aan gebruikersgroepen.

De twee hoofdactiviteiten die facilitair managers met ATLAS kunnen uitvoeren, zijn:

 • Gebruikersgroepen instellen.
  Toegang verlenen tot de juiste deuren.
  De voordelen van de Microsoft Entra ID-connectiviteit van ATLAS omvatten:
 • Volledig geautomatiseerde toegangscontrole op basis van gebruikersgroepen.

Dankzij ATLAS behoren fysieke toegangskaarten en handmatige check-ins tot het verleden. ATLAS ondersteunt mobiele virtuele toegangskaarten, waardoor toegangsbeheer eenvoudiger dan ooit wordt. 

Als facilitair manager kunt u onderaannemers, die taken uitvoeren zoals schoonmaak en technisch onderhoud, toevoegen in ATLAS, zelfs als zij niet in onze Microsoft Entra ID-omgeving staan. Dit kan eenvoudig via het webportaal, waarbij u externe gebruikers toegang verleent tot specifieke deuren.

Atlas Computer

Onze referenties

Toegangscontrole bij COOP Supermarkten

Lagarde Groep is al jarenlang verantwoordelijk voor de beveiliging van 2 distributiecentra van COOP. In 2021 is de samenwerking uitgebreid. Lagarde Groep heeft het hoofdkantoor van COOP voorzien van toegangscontrole.

Een succesvolle samenwerking! Zo lichten Ralph (COOP) en Arnold (Lagarde Groep) toe.

 

Toegangscontrole bij Watersportvereniging IJburg

Lagarde Groep heeft de toegangscontrole van Watersportvereniging IJburg vernieuwd, waardoor ze nu op een eenvoudige manier toegang hebben tot het clubhuis en de haven. Daarnaast is er een intercomsysteem aangelegd, waarmee de oproepen direct binnenkomen op de smartphone van de havenmeester.

Een succesvolle samenwerking! Zo lichten Jeffrey (COOP) en Kees (Lagarde Groep) toe.

 

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid