8,6 8 ,6 223 reviews Bekijk reviews

Blog

Medewerkers van Lagarde bloggen over interessante thema's. 

Klaar voor meer business? Start met bereikbaarheid.

Hoe zorg je ervoor dat je grip houdt op de toenemende communicatiestromen? In deze blog wil ik laten zien welke mogelijkheden er zijn om communicatie goed in te richten.

Dinsdag 20 februari 2018

Even de router aan en uit… WiFi thuis en op de zaak

Ik constateerde dat WiFi een eerste levensbehoefte is. Niet alleen voor m’n kinderen, ook voor klanten én mezelf…

Woensdag 6 december 2017

Een betrouwbaar WiFi-netwerk als katalysator voor je bedrijfsproces

Skypen, mailen, werken in de cloud: het is niet meer weg te denken uit de hedendaagse werkomgeving. In deze blog willen we je laten zien wat WiFi voor je bedrijf kan betekenen als het goed op orde is.

Maandag 6 november 2017

5 redenen voor camerabewaking

De cijfers van bedrijfsinbraken nemen in veel plaatsen toe. Daar kunnen we wat aan doen. Mijn tip: maak gebruik van camera’s.

Maandag 2 oktober 2017

Checklist: 4 vragen vóór camerabeveiliging

Je hebt een camera: en dan? Daarom maakte ik een checklist voor je. Beantwoord eerst deze vragen en doe dán een verstandige aankoop.

Vrijdag 22 september 2017

Betonblokken tegen terrorisme: een schijnoplossing

Het bewustzijn dat een vrachtwagen ook een moordwapen kan zijn, heeft ons als samenleving aan het denken gezet. Echter, de oplossingen die ik voorbij zie komen, zoals betonblokken of bloembakken, zijn schijnoplossingen.

Maandag 18 september 2017

Geen Oscar, wel opgelost - camerabeveiliging

Wat nu als een inbreker niet scherp in beeld is? Hij draagt bijvoorbeeld een bivakmuts, of de camera filmt vanuit een lastige hoek? Hebben camera’s dan wel nut?

Vrijdag 15 september 2017

Second opinion: alleen ga je sneller, samen kom je verder

Vormen alle communicatieoplossingen binnen jouw bedrijf een eenheid? Werken alle systemen naar behoren? Met behulp van een second opinion analyseren we en geven we advies.

Woensdag 19 juli 2017

Trendrapport: VoIP heeft de toekomst in zakelijke telefonie

Trendrapport: VoIP heeft de toekomst in zakelijke telefonie. Het aantal zakelijke gebruikers van VoIP-telefonie groeit met gemiddeld 30% per jaar. Deze forse groei is meer dan terecht.

Woensdag 7 juni 2017

In 2020 is onze werkplek volledig mobiel

Zou het niet veel handiger zijn als alle functionaliteiten in één device zitten? Een toekomstdroom? Het is dichterbij dan je denkt. In 2020 is onze werkplek volledig mobiel.

Dinsdag 23 mei 2017

Drie redenen waarom ik geloof in netwerkmonitoring (+e-book!)

Wat als de webshop ineens uit de lucht is? Of als de cloudomgeving onbereikbaar blijkt? Dan merk je ineens hoe afhankelijk we zijn van onze verbindingen en netwerken. Belangrijk dus, om je netwerk in de gaten te houden. Hier geef ik je drie redenen om je

Maandag 13 maart 2017

Offerte
direct offerte aanvragen
Contact
direct contactformulier
Storing
een storing melden
0. 00