ICT, Communicatie en Beveiliging voor accountancy

Kansen voor Accountancy

De accountancybranche heeft te maken met toenemende digitalisering. Enerzijds is dit een uitdaging voor uw bedrijf, omdat een deel van uw werkzaamheden en diensten overgenomen kan worden door automatiseringsoplossingen. Anderzijds biedt het uw bedrijf ook kansen, omdat u met behulp van nieuwe technieken uw klanten nog beter van dienst kunt zijn. Lagarde Groep kijkt samen met u naar de strategische inzet van ICT, Communicatie en Beveiliging waarmee u uw bedrijfsdoelstellingen kunt behalen.

Oplossingen voor Accountancy

Digitalisering zorgt voor een toenemende afhankelijkheid van goedwerkende en veilige ICT oplossingen. Internetverbindingen moeten een hoge beschikbaarheid hebben, applicaties probleemloos functioneren en systemen goed beschermd zijn tegen de toenemende cybercriminaliteit. Ook de beveiliging van dossiers en gegevens speelt hierin een belangrijke rol. En niet te vergeten: uw pand. Daarnaast dienen medewerkers zowel intern als extern goed bereikbaar te zijn. 

Met onze oplossingen realiseren we een veilige en stabiele werkomgeving, zodat ICT, Communicatie en Beveiliging uw organisatie daadwerkelijk ondersteunen in het behalen van uw doelstellingen.

Oplossingen voor Accountancy
Brainstorm ICT

“Benieuwd naar de optimale werkomgeving voor uw bedrijf? Plan een brainstorm in met één van onze adviseurs!”

Aanpak

We kijken samen naar uw bestaande processen én uw gewenste situatie. Waar wilt u heen groeien met uw bedrijf en welke kansen en uitdagingen biedt de toekomst? We onderzoeken welke bewezen oplossingen hierbij aansluiten en hoe we deze zo slim en effectief mogelijk kunnen implementeren. Op die manier creëren we draagvlak in uw organisatie, wat bepalend is voor het succes van het gebruik van ICT, Communicatie en Beveiliging. Hier maken we heldere afspraken over, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Strategische aanpak ICT

Totaaloplossing

Of het nu gaat om het beveiligen van uw pand, interne én externe communicatie, cloudoplossingen, online samenwerken, flexibele werkplekken, disaster recovery of Office 365 voor het onderwijs: Lagarde Groep biedt u een totaaloplossing. Op die manier wordt alles ontwikkeld, geïmplementeerd en beheerst door één partij. Dat geeft rust en stabiliteit, waardoor ICT, Communicatie en Beveiliging in het onderwijs ook daadwerkelijk bijdragen aan uw optimale werk- en leeromgeving.

Totaaloplossing voor accountancy

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid