ICT Food Industry

Benut ICT voor optimale voedselproductie

Wilt u kwalitatief en vooral veilig voedsel produceren en leveren? Hoe optimaal is de productie nu ingericht? Welke kansen liggen er nog? Aan de andere kant heeft u te maken met uitdagingen zoals schaarser wordende hulpbronnen, het milieu en strengere eisen. Hoe gaat u hiermee om? Wij snappen uw uitdagingen en zien bij onze klanten in de foodbranche dat een  professionele ICT-omgeving hen helpt door:

 • efficiëntere productie;
 • continue procesbewaking;
 • realtime informatie.

 We hebben ruime ervaring in de ‘Food Industry’ en gaan graag met u in gesprek om u te informeren over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Verzekerd van continuïteit

Een storing in het netwerk, niet-werkende applicaties en haperende systemen kunnen funest zijn voor uw continuïteit, doorloopsnelheid en kunnen zelfs uw gehele bedrijf platleggen.

U wilt toch ook dat uw bedrijf blijft draaien, de logistiek door blijft lopen en uw medewerkers altijd kunnen werken? Daarom zorgen wij voor een optimale ICT-omgeving, van een goed netwerk tot moderne werkplekken tot disaster recovery. Mocht er onverhoopt toch iets fout gaan bent u binnen korte tijd weer ‘up and running’! Ook het onderhoud kunnen we voor u uit handen nemen.

Meer weten over wat wij kunnen betekenen? Via onderstaande items vindt u een korte toelichting per onderwerp. 

Netwerkbeheer

Een betrouwbaar bedrijfsnetwerk is onmisbaar voor uw productie. Uw bedrijfsnetwerk is dan altijd beschikbaar en waarborgt de continuïteit van uw ICT-omgeving en daarmee de bedrijfsprocessen. Een professioneel bedrijfsnetwerk zorgt simpelweg voor een goede verbinding. Daarnaast is een goede ICT-infrastructuur belangrijk voor het groeiende aantal IP-diensten. Denk hierbij aan diensten met betrekking tot beveiliging (alarm, camerabewaking, toegangsbeheer) en telefonie (VoIP, hosted telefonie en Microsoft Teams Telefonie).

Lees meer over netwerkbeheer>>

Werkplekbeheer

De werkplek is en blijft een belangrijke plaats binnen uw organisatie. Maar waar voorheen het device helemaal centraal stond, is het nu de gebruiker die centraal staat. En zo hoort het ook! In hoeverre is dit gerealiseerd binnen uw organisatie? Onderzoek met ons uw mogelijkheden voor modern werkplekbeheer.

Met werkplekbeheer van Lagarde Groep profiteert u van een veilige en moderne werkplek. U kunt rekenen op:

 • Beheren van updates
 • Ondersteuning bij technische problemen
 • Beantwoording van gebruikersvragen
 • Hoge beschikbaarheid van uw eigen data
 • Beheer anti-virus
 • Office updates
 • Beheer gebruikersaccounts
 • Single Point of Contact

Lees meer over werkplekbeheer >>

Serverbeheer

De server, het hart van uw bedrijfsnetwerk. Wanneer uw server uitvalt ligt uw bedrijf stil, iets wat u als ondernemer te allen tijde wilt vermijden.

Lagarde Groep beheert de servers (zowel fysiek als virtueel) proactief. Dit betekent dat wij 24 uur per dag monitoren en automatisch geïnformeerd worden zodra er een afwijking wordt geconstateerd. Hierdoor kunnen wij direct actie nemen.

Maar we gaan nog een stapje verder. In veel gevallen kunnen we toekomstige problemen/storingen voorspellen, waardoor we al tijdig maatregelen kunnen nemen. Voorkomen is beter dan genezen!

Ook zullen we middels patches uw servers updaten waardoor de kwaliteit gegarandeerd blijft én de security optimaal is. Dit doen we zoveel mogelijk ‘s nachts zodat u overdag ongestoord kunt werken.

Mocht de server er dan toch onverhoopt een keer uit liggen, dan willen we zoveel mogelijk ‘downtime’ voorkomen. U kunt rekenen op directe response.

Disaster recovery

Een goede security strategie is onmisbaar voor uw bedrijf. Toch kunt u er niet volledig vanuit gaan dat er dankzij uw goede bescherming niets kan gebeuren. Voorbereid zijn op mogelijke calamiteiten is daarom net zo belangrijk. Disaster Recovery is het voorbereiden van business en IT-diensten op mogelijk ernstige calamiteiten, door een gecontroleerde verplaatsing van IT-services naar een andere locatie die niet getroffen is.

Lees meer over disaster recovery>>

“Voorkom dat de logistiek in elkaar valt door een storing, borg de doorloopsnelheid.”

ICT-Security in de food industry

Als ondernemer in de food industry wordt u geconfronteerd met steeds strengere wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid en privacy. Dit heeft effect op uw ICT!

Ook vinden steeds meer processen online plaats, waardoor u kwetsbaarder bent voor bedreigingen van buitenaf. Daarnaast draagt u ook de verantwoordelijkheid voor het online gedrag van uw werknemers.

Met onze oplossingen realiseren we een veilige (ICT) omgeving, waarmee u positieve controle houdt op wat er gebeurt en u tegelijkertijd voldoet aan alle geldende eisen.

ICT security in het onderwijs

Wij werken oa voor:

lagarde logo vreugdenhil 664
lagarde-logo-vlc
lagarde-logo-arla

Referentie Fruity Pack

Tonnen vers fruit worden elke dag door Fruity Pack versneden tot kant en klare mixen. Orders die voor 11.00 uur binnenkomen, moeten dezelfde dag om 15.00 uur klaar staan. Bij Fruity Pack draait alles om maximale snelheid, bedrijfszekerheid en efficiency. Manager Operations Leander de Vries is dan ook helder over wat hij verwacht van Lagarde Groep . “Wij zijn fruitspecialisten. We willen gewoon dat ICT werkt en dat Lagarde Groep ons ontzorgt.”

Beveilig uw ICT
ICT-beheer voor een vastbedrag per maand

“Met professioneel ingerichte ICT kunt u erop vertrouwen dat uw medewerkers ook daadwerkelijk profijt hebben van een moderne en veilige werkomgeving en de productie blijft draaien.”

Uw eigen klantteam

Om een optimale service te krijgen als klant van Lagarde Groep wordt er gewerkt met klantteams. Een klantteam is een groep engineers (5-10 engineers) die verantwoordelijk zijn voor hun eigen klanten. De klant kan ook rechtstreeks bellen met het klantteam, waardoor er door de engineer direct gestart kan worden met het verhelpen van een eventueel incident. Hierdoor zijn de communicatielijnen kort en de oplostijd is afgestemd op de behoefte van de klant.

Contact met Lagarde Groep
2 medewerkers kijken op scherm
Klantteams
Lagarde Beveiliging

Dienst uitgelicht

Real time monitoring

Zoals eerder genoemd zijn logistiek en doorloopsnelheid cruciaal voor uw bedrijf. Zonder ICT geen productie en zonder productie geen doorloop. 

Mocht er onverhoopt iets binnen uw ICT ‘plat gaan’ dan dient u daar zo snel mogelijk op te kunnen anticiperen. 

Daarom monitoren onze klantteams 24/7 uw omgeving. Mocht er iets spaak lopen dan wordt er direct actie ondernomen!

Partners en certificeringen

Microsoft Gold Partner
Citrix partner logo silver solution advisor
VMWare Partner Enterprise Solution Provider
Symantec Secure One Partner
Cisco Registrered Partner
VEEAM Cloud & Service Provider
Logo ICT waarborg


Betrouwbare ICT-oplossing

U wilt zekerheid. Zeker als het gaat om uw ICT-omgeving. Bij Lagarde Groep bent u aan het juiste adres.
Lagarde Groep is aangesloten bij ICTWaarborg, dé brancheorganisatie voor betrouwbare ICT-bedrijven.

Bekijk de ICTWaarborg vermelding van Lagarde Groep.

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid