ICT, Communicatie en beveiliging in het onderwijs

Kansen voor het onderwijs

Het onderwijs ontwikkelt zich sneller dan ooit te voren. U krijgt toegang tot steeds meer innovaties, die ervoor zorgen dat leerlingen en docenten beter, sneller en makkelijker kunnen werken en leren. Tegelijkertijd betekent dit ook een toenemende afhankelijkheid van uw ICT en telefonie omgeving, zoals snel internet en goedwerkende applicaties. Experimenteren met innovaties is daarom geen optie. Wij houden van bewezen oplossingen en hechten waarde aan zekerheid en soliditeit. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw docenten en leerlingen ook daadwerkelijk profijt hebben van een moderne werk- en leeromgeving.

Security in het onderwijs

Daarnaast wordt u geconfronteerd met steeds strengere wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid en privacy. Steeds meer processen vinden online plaats, waardoor u enerzijds kwetsbaarder bent voor bedreigingen van buitenaf. Daarnaast draagt u ook de verantwoordelijkheid voor het online gedrag van leerlingen terwijl zij op school zijn. Met onze oplossingen realiseren we een veilige (ICT) omgeving, waarmee u positieve controle houdt op wat er gebeurt en u tegelijkertijd voldoet aan alle geldende eisen.

ICT security in het onderwijs
Voor uw leerlingen

“Met professioneel ingerichte ICT, Communicatie en Beveiliging kunt u erop vertrouwen dat uw docenten en leerlingen ook daadwerkelijk profijt hebben van een moderne werk- en leeromgeving.”

Aanpak

Samen kijken we naar uw bestaande processen én uw gewenste situatie. We onderzoeken welke bewezen oplossingen passen bij uw onderwijsinstelling en hoe we deze zo slim en effectief mogelijk kunnen implementeren. Op die manier creëren we draagvlak bij alle betrokkenen. We maken duidelijke afspraken, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Strategische aanpak ICT

Totaaloplossing

Of het nu gaat om het beveiligen van uw pand, interne én externe communicatie, cloudoplossingen, online samenwerken, flexibele werkplekken, disaster recovery of Office 365 voor het onderwijs: Lagarde Groep biedt u een totaaloplossing. Op die manier wordt alles ontwikkeld, geïmplementeerd en beheerst door één partij. Dat geeft rust en stabiliteit, waardoor ICT, Communicatie en Beveiliging in het onderwijs ook daadwerkelijk bijdragen aan uw optimale werk- en leeromgeving.

Totaaloplossing voor onderwijs

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid