ICT, Communicatie en Beveiliging voor zakelijke dienstverlening

Strategische oplossingen

Bedrijven uit de zakelijke dienstverlening hebben met meerdere uitdagingen te maken. Bijvoorbeeld opslag van data, beschikbaarheid en bereikbaarheid van uw systemen voor medewerkers én klanten en veiligheid. Lagarde Groep kijkt samen met u naar de strategische inzet van ICT, Communicatie en Beveiliging waarmee u voldoet aan de gestelde hoge eisen.

Oplossingen voor zakelijke dienstverlening

Er zijn nogal wat zaken om rekening mee te houden. Klanten die steeds meer de behoefte om sneller en makkelijker toegang te hebben tot hun gegevens, overzichten en adviezen. Ook wordt de inzet van externen, zoals ZZP’ers, door de flexibilisering van de arbeidsmarkt steeds groter. Wat meer vraagt van de communicatie. Zij moeten ook toegang hebben tot bedrijfsdata en optimaal kunnen samenwerken met anderen. Daarnaast wordt bedrijfsinformatie steeds meer centraal opgeslagen. De efficiënte inrichting, hoge beschikbaarheid en optimale beveiliging van gegevens en systemen wordt daarmee steeds belangrijker.

Aan de andere kant moeten medewerkers ook steeds meer in staat zijn om altijd en overal te kunnen werken. ICT en Communicatie faciliteert deze mogelijkheid, maar dat zorgt tegelijkertijd voor een toenemende afhankelijkheid van goedwerkende en veilige oplossingen. Systemen moeten goed beschermd zijn tegen toenemende (cyber)criminaliteit, de beschikbaarheid van internetverbinding moet hoog zijn, applicaties moeten probleemloos werken en uw eigendommmen dienen goed beschermd te zijn.

ICT totaal oplossing

Brainstorm 

“Benieuwd naar de optimale werkomgeving voor uw bedrijf? Plan een brainstorm in met één van onze adviseurs!”

Aanpak

Met de oplossingen van Lagarde Groep wordt een veilige en goedwerkende omgeving op maat gerealiseerd, zodat ICT, Communicatie en Beveiliging uw organisatie daadwerkelijk ondersteunen in het behalen van uw doelstellingen. Om dit te kunnen doen kijken we samen naar uw bestaande processen én uw gewenste situatie. Welke kansen en uitdagingen biedt de toekomst? Welke kant wilt u met uw bedrijf op in de toekomst? We bekijken welke bewezen oplossingen hierbij aansluiten. Om draagvlak te creëren, onderzoeken we hoe we de oplossingen zo slim en effectief mogelijk kunnen implementeren. Ook maken we heldere afspraken, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Aanpak zakelijke dienstverlening ontzorgen

Totaaloplossing

Of het nu gaat om het beveiligen van uw pand, interne én externe communicatie, cloudoplossingen, online samenwerken, flexibele werkplekken, disaster recovery of Office 365 voor het onderwijs: Lagarde Groep biedt u een totaaloplossing. Op die manier wordt alles ontwikkeld, geïmplementeerd en beheerst door één partij. Dat geeft rust en stabiliteit, waardoor ICT, Communicatie en Beveiliging in het onderwijs ook daadwerkelijk bijdragen aan uw optimale werk- en leeromgeving.

Totaaloplossing van Lagarde Groep

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid