ICT, Communicatie en Beveiliging in de zorg

Kansen voor de zorgsector

De gezondheidszorg maakt grote veranderingen door. De vraag naar zorg stijgt terwijl het aantal zorgverleners gelijk blijft en de kosten steeds hoger worden. Er vindt daarom een verschuiving plaats naar digitale, gepersonaliseerde zorg. Met behulp van professioneel ingerichte Communicatie en ICT kan de kwaliteit van de zorg verbeterd worden, of met minder arbeidskrachten en kosten gehandhaafd blijven. Daarnaast blijft goede beveiliging altijd een belangrijk item binnen de zorg. Wij hechten waarde aan bewezen oplossingen en stellen graag samen met u een strategisch plan van aanpak op. 

Stabiel en veilig werken in de zorg

Hoge beschikbaarheid van systemen en applicaties,een goede beveiliging van eigendommen, gegevens en dossiers  en goed ingerichte interne én externe communicatie zijn cruciaal in de zorgsector. Met onze oplossingen realiseren we een veilige en stabiele werkomgeving, waarmee u positieve controle houdt op wat er gebeurt en u tegelijkertijd voldoet aan alle geldende eisen. Dankzij onze ervaring in de zorg zijn wij in staat om ICT, Communicatie en Beveiliging dusdanig in te richten dat u en uw zorgverleners zich zorgeloos en efficiënt kunnen bezighouden met de zorg voor patiënten.

Oplossingen voor zorgsector

Brainstorm 

“Benieuwd naar de optimale werkomgeving voor uw zorginstelling? Plan een brainstorm in met één van onze adviseurs!”

Aanpak

Samen kijken we naar uw bestaande processen, uw gewenste situatie en welke bewezen oplossingen hierbij aansluiten. Ook onderzoeken we hoe we deze zo slim en effectief mogelijk kunnen implementeren, zodat we draagvlak creëren bij alle betrokkenen. Hier maken we heldere afspraken over, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Strategische aanpak ICT

Totaaloplossing

Of het nu gaat om het beveiligen van uw pand, interne én externe communicatie, cloudoplossingen, online samenwerken, flexibele werkplekken, disaster recovery of Office 365 voor het onderwijs: Lagarde Groep biedt u een totaaloplossing. Op die manier wordt alles ontwikkeld, geïmplementeerd en beheerst door één partij. Dat geeft rust en stabiliteit, waardoor ICT, Communicatie en Beveiliging in het onderwijs ook daadwerkelijk bijdragen aan uw optimale werk- en leeromgeving.

Totaaloplossing voor zorg

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid