Carrière

Ontdek jouw mogelijkheden in onze organisatie!

Werken bij Lagarde Groep betekent werken in een hecht teamverband

Lagarde Groep werkt met enthousiaste en gekwalificeerde medewerkers. Wij investeren in opleidingen en ontwikkelmogelijkheden. Werken bij Lagarde Groep betekent werken in een hecht teamverband en afwisselende klantsituaties.

Ontdek jouw mogelijkheden in onze organisatie!

Tafelvoetbal
“Ontdek jouw mogelijkheden in onze organisatie!”

Lagarde Groep Events

Jaarlijks organiseert Lagarde Groep een klantevent. Benieuwd naar de events van Lagarde Groep? Beelden zeggen meer dan woorden. Bekijk de aftermovies.

Meer video’s bekijken? Abonneer op ons YouTubekanaal.

Werken bij Lagarde Groep

5 redenen om bij Lagarde Groep te werken

Loopbaan ontwikkeling

Bij Lagarde Groep staan kennis en vaardigheden centraal. Wij bieden onze werknemers dan ook unieke kansen met betrekking tot het volgen van trainingen en opleidingen. Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop!

w

Uitdagende en plezierige werkomgeving

Je werkomgeving is zo ingericht dat jij je werk optimaal kunt uitvoeren. Bij ons heerst een informele sfeer en staat collegialiteit hoog in het vaandel. Door het jaar heen organiseren wij verschillende activiteiten waar je de mogelijkheid krijgt je collega’s op sportieve, creatieve of andere manier te leren kennen.

Erkend leerbedrijf

Lagarde Groep is een erkend leerbedrijf. Dit houdt in dat wij aan diverse criteria voldoen om leerlingen te mogen opleiden in zijn of haar vakgebied. Iets waar wij trots op zijn. Wij hebben immers specialisten die hun vakkennis mogen overdragen.

9

Innovatief

Lagarde Groep is een innovatief bedrijf, dit betekent dat we je uitdagen om met nieuwe ideeën te komen en deze uit te werken. Wij staan open voor jouw creativiteit en zelfstandigheid. Ons dienstenpakket is heel breed en dit betekent dat wij veel uitdagende projecten hebben waardoor je je op verschillende vlakken kan inzetten. Zo wordt werken bij ons nooit saai.

Klantgericht

Wanneer klanten kennis maken met Lagarde groep, gaat er een wereld voor hen open. Wij bieden onze klanten volledig nieuwe mogelijkheden. Elke klant is voor ons uniek! Wij denken niet in problemen maar in oplossingen. Dit resulteert in mooie maatwerkoplossingen. Hiervoor is een goede samenwerking met collega’s van belang. Van onze collega’s verwachten wij dan ook een klantgerichte instelling. Wij bieden je de ruimte om onze opdrachten onder je eigen verantwoordelijkheid op te pakken, met ruimte voor eigen inbreng en met oog voor de klant en je collega’s!

Traineeship Netwerkbeheer & Telecommunicatie

Tijdens een intensief traineeprogramma doe je de nodige kennis op in het netwerk- of telecommunicatiedomein. Naast intensieve theoretische kennissessies word je betrokken bij het realiseren van uitdagende projecten bij onze klanten.

Voor wie?

Ben jij bijna klaar met je opleiding? Dan is dit het moment om contact te zoeken met Lagarde Groep. Met een (bijna) afgeronde opleiding richting Netwerkbeheer of ICT op hbo/mbo-niveau maak je goede kansen om mee te doen in ons traineeprogramma.

Neem contact met ons op

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren