De expertises van Lagarde Groep

Eén aanspreekpunt voor een complete dienstverlening

Lagarde Groep BV biedt u één aanspreekpunt voor de disciplines Communicatie, ICT en Beveiliging. Wij hebben brede expertise en grote ervaring met technische ondersteuning. In de afgelopen 27 jaar hebben we ruim 6.000 projecten uitgevoerd voor vele honderden klanten. Tevreden klanten, die blind vertrouwen op onze vakinhoudelijke kennis en hoogwaardige dienstverlening, met meer dan 70 medewerkers in diverse disciplines en een fulltime service desk met hoge klantwaardering.

Consultancy
“Lagarde Groep biedt u één aanspreekpunt voor de disciplines Communicatie, ICT en Beveiliging.”

Lagarde Groep poster

Bekijk onze expertises

Om in één opslag te kunnen zien welke expertises Lagarde Groep in huis heeft om uw organisatie sneller en effectiever te laten werken, hebben wij een poster ontwikkeld. De Lagarde Groep poster. Download de poster hier.

Expertises van Lagarde Groep

 

(Hosted) telefonie

Op zoek naar een voordelige telefonie-oplossing voor uw organisatie? Met hosted telefonie (of hosted voip) profiteert u van lage kosten, eenvoudige schaalbaarheid en uitgebreide functionaliteit.

Mobiel

Wilt u nooit meer puzzelen over het beste zakelijk mobiel abonnement voor uzelf en uw medewerkers? Lagarde Groep zorgt voor de voordeligste abonnementen en regelt bovendien alle benodigde devices en applicaties voor efficiënte ondersteuning van uw bedrijfsvoering.

ICT Beheer en support

Goed ICT beheer, daar merkt u niets van. We monitoren de werking en de prestaties en zorgen dat uw medewerkers altijd en overal kunnen werken zoals zij dat willen.

ICT consultancy

Wat ook uw wensen zijn rond het inrichten van uw bedrijfsnetwerk, Lagarde Groep biedt u ICT consultancy voor een totaaloplossing die bij u past. Op basis van uw plannen en huidige omgeving maken we samen een goed doordacht inrichtingsplan.

ICT oplossingen

Kent u alle ICT oplossingen in de cloud? Zakelijke toepassingen, online beschikbaar? Waarom nog zelf op een eigen server softwarepakketten installeren als u de allerlaatste versie van (bijna) diezelfde software gewoon online kunt gebruiken?

Netwerk inrichting

Een goed netwerkbeheer begint met de juiste inrichting van uw netwerk. Lagarde Groep helpt u uw netwerk vorm te geven voor supersnelle verbindingen, met voldoende ruimte voor al uw datastromen en met tegelijkertijd uitstekende bescherming tegen in- en externe bedreigingen.

WiFi

Een zakelijk Wifi-netwerk behelst meer dan een internetkastje met wat signaalboosters. Professioneel Wifi is een integraal en goed beheersbaar onderdeel van uw bedrijfsnetwerk.

Connectiviteit

Al uw data altijd en overal beschikbaar. Altijd online met de bandbreedte die u nodig hebt.

Camera beveiliging

Met professionele camerabewaking heeft u altijd zicht (realtime en achteraf) op uw terrein én schrikt u ongewenste bezoekers af. Lagarde Groep heeft door de jaren heen bij honderden organisaties succesvol camerabewaking geplaatst.

Bouwkundige beveiliging

Bouwkundige beveiliging betreft alle maatregelen om gebouwen of bepaalde ruimten ontoegankelijk te maken. Denk aan deuren, wanden en plafonds, mechanische en elektronische sloten.

Brand beveiliging

Brand, en alle gevolgen ervan. U moet er niet aan denken. Een professionele brandmeldinstallatie detecteert vroegtijdig de brand en informeert automatisch hulpdiensten. Veel klanten maken gebruik van de brandmeldinstallatie van Lagarde Groep en profiteren van optimale bescherming tegen brand.

Terrein beveiliging

Een goede terreinbeveiliging vindt de gulden middenweg tussen het ontmoedigen van eventuele inbrekers of ramkrakers en ongehinderde toegang voor bevoegde bezoekers. Samen met u bekijken wij welke manieren van terreinbeveiliging het meest geëigend zijn om de risico’s effectief af te dekken.

Toegangs controle

Heeft u controle op wie er wanneer toegang heeft tot welke ruimte? Met professionele toegangscontrole wel. U werkt veiliger, sneller, efficiënter én klantvriendelijk.

Inbraak beveiliging

Met onze NCP-Borg erkende beveiliging bent u verzekerd van een totale beveiligingsoplossing die voldoet aan alle eisen. Naast het elektronisch beveiligen van uw pand verzorgen wij ook de bouwkundige beveiliging van uw bedrijf.
Neem contact met ons op

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren