Fabrikanten

Voor uw totaaloplossing
Wij werken samen met gerenommeerde fabrikanten om een totaaloplossing voor u te kunnen realiseren. Hieronder vindt u een overzicht van fabrikanten waar we mee samenwerken. Dit overzicht is niet uitputtend, maar geeft de belangrijkste fabrikanten weer. Meer informatie ontvangen over deze fabrikanten? Neem gerust contact met ons op.
Yealink logo

Dell Technologies: flexibele schaalbare IT-oplossingen

Dell, opgericht in 1984, is al jarenlang een wereldwijde speler op het gebied van ICT, met een enorme naamsbekendheid.

Dell biedt oplossingen om moderner en veiliger te werken. Denk hierbij aan laptops, desktops, workstations, monitoren, servers, opslag, accessoires en meer.

Cisco: de basis voor het IP productportfolio van Lagarde Groep

De netwerkproducten van Cisco vormen de basis voor het IP productportfolio van Lagarde Groep. Als system integrator begrijpen wij het belang van een stabiel en betrouwbaar IT-netwerk bij onze klanten.

Cisco logo
Yealink logo

Yealink: breed portfolio van hoogwaardige IP-toestellen

Yealink is één van de drie grootste SIP-telefoon leveranciers in de wereldwijde IP-communicatie industrie. Yealink biedt een breed portfolio van hoogwaardige IP-toestellen.

Portacon

Portacon is leverancier van slagbomen en poortopeners. Hiermee kunt u de toegang tot uw terrein automatiseren en beveiligen. Naast de slagbomen en poortopeners levert Portacon alle aanverwante oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan toegangscontrolesystemen, zenders, elektrische sloten en meer.

Portacon logo
Aritech logo

Aritech: hoog niveau beveiligingsproducten

Aritech levert al meer dan 30 jaar op hoog niveau beveiligingsproducten. Met een Aritech alarm,en brandmeldsysteem bent u verzekerd van jarenlange ondersteuning. Door de jaren heen heeft Lagarde Groep honderden particuliere woningen en bedrijfspanden voorzien van een alarm,en of brandmeldsysteem van Aritech.

Het merk Aritech wordt geleverd door UTC.

Mitel: volledige IP-communicatie oplossingen

Mitel levert volledige IP- communicatie oplossingen via het netwerk van zakelijke klanten. Hierdoor helpt Mitel om succes te behalen door middel van verbeterde productiviteit van werknemers, wat verhoogde klantentrouw en nieuwe inkomsten genereerd.

Mitel logo
Dahua logo

Dahua: hightech video-ontwikkelaar

Dahua Technology (China) maakt de verwachtingen van een hightech video-ontwikkelaar meer dan waar. Met haar hoogwaardige camerasystemen tegen ‘aantrekkelijke’ prijzen veroverd Dahua in snel tempo de markt.

Extreme Networks: het voordeel van draadloze communicatie

Steeds meer organisaties kiezen voor het gemak en het voordeel van draadloze communicatie. In organisaties waar een draadloos netwerk beschikbaar is wordt effeciënter en sneller gewerkt. U wilt concurrentievoordeel creeëren. Ontdek de innovatieve en betaalbare oplossingen van Extreme Networks (voorheen Aerohive).

Extreme Networks logo
NDIX logo

NDIX: optimale verbinding 

NDIX beschikt over een onafhankelijk en neutraal platform waar zij glasvezelinfrastructuren,  aanbieders van ICT-diensten en afnemers van ICT-diensten verbindt. Iedereen kan aansluiten op dit platform, of het nou gaat om het inkopen of aanbieden van ICT-diensten.

Paxton: elektronische toegangscontrole

Paxton is als fabrikant gespecialiseerd in elektronische toegangscontrole. Van standalone tot complete systemen. Haar producten worden ontworpen en gefabriceerd in Engeland en kent een distributie over de hele wereld.

Paxton logo
Panasonic logo

Panasonic: een nieuw tijdperk voor de telecommunicatie

Met de telecommunicatiesystemen van de KX-TDA generatie luidde Panasonic een nieuw tijdperk voor de telecommunicatie in. Het maakt niet uit of u nu direct een nieuw systeem gebruikt, of dat u pas op een later tijdstip wilt overstappen van uw huidige traditionele naar een pure IP systeem. Met de unieke migratiestrategie van Panasonic staan alle mogelijkheden voor u open.

Satel

SATEL is, sinds 1990, actief in het ontwerpen, produceren en verkopen van hoogwaardige elektronische alarmsystemen. Het assortiment bevat een complete alarminstallatie inclusief bedieningspanelen, sirenes, detectoren, meetstations, radio controllers en schakelende voedingen.

Satel logo
Hertek logo

Hertek

Hertek is importeur en distribiteur van brandmeld, noodverlichting, zorg en communicatiemiddelen. Hertek levert via dealers als Lagarde Groep. Hertek onderscheidt zich met een scherp oog voor het ontwikkelen van nieuwe hoogwaardige producten en toepassingen. Lagarde Groep biedt met de producten van Hertek absolute topkwaliteit op het gebied van beveiliging en veiligheid in gebouwen.

Salto systems: beveiliging tegen ongecontroleerde toegang

Als u op zoek bent naar beveiliging tegen ongecontroleerde toegang, kan SALTO u de perfecte oplossing op maat leveren, aangepast aan uw exacte eisen van veiligheid, comfort en controle die u nodig hebt. Salto biedt u flexibel en functioneel toegangsbeheer met een ruime keuze aan software opties.

Salto
Broadsoft logo

Broadsoft

Onze hosted telefonie oplossingen Xconnection en KPN ÉÉN zijn gebaseerd op het Broadsoft platform. Een ‘state of the art’ VoIP-platform dat wereldwijd wordt ingezet voor telecommunicatie. De uitstekende kwaliteit, schaalbaarheid en brede inzetbaarheid maken dit product tot de beste keuze voor veel ondernemers. Van één locatie tot wereldwijd gevestigde ondernemingen: Broadsoft telefonie is schaalbaar en flexibel.

ASSA ABLOY

Bouwkundig beveiligen bestaat niet alleen uit het aanbrengen van inbraakwerend hang- en sluitwerk. Ook de kwaliteit van wanden en deuren verdient uitgebreide aandacht. Met slechts enkele aanpassingen kunt u het inbraakrisico met maar liefst 90 procent beperken. Lagarde Groep is erkend bouwkundig beveiligingsspecialist. Als geen ander weten we welke preventieve maatregelen het meeste effectief zijn. Uiteraard maken we daarbij gebruik van topmerken, waaronder ASSA ABLOY.

Broadsoft logo
Keyprocessor logo

TKH Security: hoog kennisniveau op het gebied van beveiliging

TKH Security is ontwikkelaar en producent van het iProtect Security Management Systeem. TKH Security mag zich als één van de belangrijkste aanbieders profileren in de beveiligingsmarkt van totaalsystemen.

Odido

Odido staat natuurlijk bekend om hun netwerk. Unlimited verbinding voor iedere gebruiker.

Al jarenlang werken we samen met Odido om onze klanten te bedienen op het gebied van mobiele telefonie. Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Broadsoft logo
Keyprocessor logo

Alphatronics 

Alphatronics, gevestigd in Nijkerk, is de toonaangevende Nederlandse distributeur voor inbraakdetectie, brandmeldinstallaties, video-security en toegangscontrole. Vanuit de centrale locatie ondersteunen ze installateurs bij projectering, installatie en service. 

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid