Fabrikanten

Voor uw totaaloplossing
Wij werken samen met gerenommeerde fabrikanten om een totaaloplossing voor u te kunnen realiseren. Hieronder vindt u een overzicht van fabrikanten waar we mee samenwerken. Dit overzicht is niet uitputtend, maar geeft de belangrijkste fabrikanten weer. Meer informatie ontvangen over deze fabrikanten? Neem gerust contact met ons op.
fabrikanten totaaloplossing
“Meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met ons op.”

Cisco: de basis voor het IP productportfolio van Lagarde Groep

De netwerkproducten van Cisco vormen de basis voor het IP productportfolio van Lagarde Groep. Als system integrator begrijpen wij het belang van een stabiel en betrouwbaar IT-netwerk bij onze klanten.

Cisco logo
Yealink logo

Yealink: breed portfolio van hoogwaardige IP-toestellen

Yealink is één van de drie grootste SIP-telefoon leveranciers in de wereldwijde IP-communicatie industrie. Yealink biedt een breed portfolio van hoogwaardige IP-toestellen.

TKH Security: hoog kennisniveau op het gebied van beveiliging

TKH Security is ontwikkelaar en producent van het iProtect Security Management Systeem. TKH Security mag zich als één van de belangrijkste aanbieders profileren in de beveiligingsmarkt van totaalsystemen.

Keyprocessor logo
Aritech logo

Aritech: hoog niveau beveiligingsproducten

Aritech levert al meer dan 30 jaar op hoog niveau beveiligingsproducten. Met een Aritech alarm,en brandmeldsysteem bent u verzekerd van jarenlange ondersteuning. Door de jaren heen heeft Lagarde Groep honderden particuliere woningen en bedrijfspanden voorzien van een alarm,en of brandmeldsysteem van Aritech.

Het merk Aritech wordt geleverd door UTC.

Mitel: volledige IP-communicatie oplossingen

Mitel levert volledige IP- communicatie oplossingen via het netwerk van zakelijke klanten. Hierdoor helpt Mitel om succes te behalen door middel van verbeterde productiviteit van werknemers, wat verhoogde klantentrouw en nieuwe inkomsten genereerd.

Mitel logo
Dahua logo

Dahua: hightech video-ontwikkelaar

Dahua Technology (China) maakt de verwachtingen van een hightech video-ontwikkelaar meer dan waar. Met haar hoogwaardige camerasystemen tegen ‘aantrekkelijke’ prijzen veroverd Dahua in snel tempo de markt.

Aerohive: het voordeel van draadloze communicatie

Steeds meer organisaties kiezen voor het gemak en het voordeel van draadloze communicatie. In organisaties waar een draadloos netwerk beschikbaar is wordt effeciënter en sneller gewerkt. U wilt concurrentievoordeel creeëren. Ontdek de innovatieve en betaalbare oplossingen van Aerohive.

Aerohive logo

Samsung: blinkt uit in video surveillance

Samsung Techwin heeft een leidende positie op het gebied van optische en beeld verwerkende beveiligingsoplossingen. Samsung levert onder andere beveiligingscamera’s, digitale videorecorders en netwerk controlesystemen.

Samsung logo
Sony logo

Sony: totaalleverancier van cameraoplossingen

Sony is een totaalleverancier van camera oplossingen en loopt altijd voorop wanneer het gaat om camera innovaties en beeldkwaliteit. Zo bestaat het product assortiment van Sony uit een hele reeks HD en Full HD camera’s voor binnen en buiten gebruik die zich onderscheiden door een hoge beeldkwaliteit in moeilijke licht omstandigheden.

Aastra: communicatienetwerken bouwen

Aastra ontwikkelt, levert en onderhoudt een uitgebreide portefeuille van producten, systemen en toepassingen om communicatienetwerken te bouwen. Het assortiment omvat traditionele en IP-gebaseerde communicatiesystemen, (GSM) gateways, telefoontoestellen, draadloze producten en softwaretoepassingen. Aastra is sinds 2014 eigendom van Mitel.

Aastra logo
Paxton logo

Paxton: elektronische toegangscontrole

Paxton is als fabrikant gespecialiseerd in elektronische toegangscontrole. Van standalone tot complete systemen. Haar producten worden ontworpen en gefabriceerd in Engeland en kent een distributie over de hele wereld.

Panasonic: een nieuw tijdperk voor de telecommunicatie

Met de telecommunicatiesystemen van de KX-TDA generatie luidde Panasonic een nieuw tijdperk voor de telecommunicatie in. Het maakt niet uit of u nu direct een nieuw systeem gebruikt, of dat u pas op een later tijdstip wilt overstappen van uw huidige traditionele naar een pure IP systeem. Met de unieke migratiestrategie van Panasonic staan alle mogelijkheden voor u open.

Panasonic logo
Satel logo

Satel

SATEL is, sinds 1990, actief in het ontwerpen, produceren en verkopen van hoogwaardige elektronische alarmsystemen. Het assortiment bevat een complete alarminstallatie inclusief bedieningspanelen, sirenes, detectoren, meetstations, radio controllers en schakelende voedingen.

Hertek

Hertek is importeur en distribiteur van brandmeld, noodverlichting, zorg en communicatiemiddelen. Hertek levert via dealers als Lagarde Groep. Hertek onderscheidt zich met een scherp oog voor het ontwikkelen van nieuwe hoogwaardige producten en toepassingen. Lagarde Groep biedt met de producten van Hertek absolute topkwaliteit op het gebied van beveiliging en veiligheid in gebouwen.

Hertek logo
salto systems logo

Salto systems: beveiliging tegen ongecontroleerde toegang

Als u op zoek bent naar beveiliging tegen ongecontroleerde toegang, kan SALTO u de perfecte oplossing op maat leveren, aangepast aan uw exacte eisen van veiligheid, comfort en controle die u nodig hebt. Salto biedt u flexibel en functioneel toegangsbeheer met een ruime keuze aan software opties.

Broadsoft

Onze hosted telefonie oplossingen Xconnection en KPN ÉÉN zijn gebaseerd op het Broadsoft platform. Een ‘state of the art’ VoIP-platform dat wereldwijd wordt ingezet voor telecommunicatie. De uitstekende kwaliteit, schaalbaarheid en brede inzetbaarheid maken dit product tot de beste keuze voor veel ondernemers. Van één locatie tot wereldwijd gevestigde ondernemingen: Broadsoft telefonie is schaalbaar en flexibel.

Broadsoft logo
Neem contact met ons op

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren