Aastra

Partner van Lagarde

Communicatienetwerken bouwen

Aastra ontwikkelt, levert en onderhoudt een uitgebreide portefeuille van producten, systemen en toepassingen om communicatienetwerken te bouwen. Het assortiment omvat traditionele en IP-gebaseerde communicatiesystemen, (GSM) gateways, telefoontoestellen, draadloze producten en softwaretoepassingen. Aastra is sinds 2014 eigendom van Mitel. Met een breed assortiment vernieuwende en geïntegreerde oplossingen komt Aastra tegemoet aan de behoeften van eenmanszaken tot de meest complexe vragen van grote ondernemingen met wijd vertakte netwerken. Aastra is wereldwijd aanwezig en levert haar oplossingen en diensten via directe en indirecte verkoopskanalen, telecombedrijven en vooraanstaande telefoonmaatschappijen. De focus ligt op vaste en mobiele communicatie, tot stand gebracht door systemen die voice en data integreren.

De producten van Aastra bestaan uit onder andere:

  • IP Telefooncentrales
  • Draadloze telefonie DECT / WiFi
  • IP telefonie Voice over IP (VoIP)
  • Computer Telephony Integration CTI
  • Unified Messaging;

Aastra is lid van Ambassadors of Telecom en van 2005 (de oprichting) tot en met 2008 lid van de Raad van Advies geweest. Ambassadors of Telecom is hét platform voor kennisuitwisseling met betrekking tot communicatie via het “vaste” telefonienet. Lagarde is dealer van Aastra en adviseert u graag bij het vinden van een passende oplossing.

“Het assortiment van Aastra omvat traditionele en IP-gebaseerde communicatiesystemen, (GSM) gateways, telefoontoestellen, draadloze producten en softwaretoepassingen.”
Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren