8,6 8 ,6 227 reviews Bekijk reviews

Aritech alarmsystemen


Hoog niveau beveiligingsproducten

Aritech levert al meer dan 30 jaar op hoog niveau beveiligingsproducten. Met een Aritech alarm,en brandmeldsysteem bent u verzekerd van jarenlange ondersteuning. Door de jaren heen heeft Lagarde honderden particuliere woningen en bedrijfspanden voorzien van een alarm,en of brandmeldsysteem van Aritech. Misschien kent u Lagarde nog van uw eerste CD Paneel? Is uw systeem aan uitbreiding toe, of wilt u gaan profiteren van de nieuwste functies en mogelijkheden van de nieuwste generatie Aritech ATS panelen? Vraag Lagarde om advies of een vrijblijvend voorstel.

Van Aritech levert Lagarde de:

»  Reedcontacten
»  Glasbreukmelders
»  Rookmelders
»  Beveiligingscontrole panelen
»  ​​​​​​​Toegangscontrole

De Aritech ATS panelen

De ATS controlepanelen zijn niet alleen Hybride, maar ook inzetbaar als toegangscontrole. Standaard kunnen al 16 deuren worden beheerd als toegangsverlening. De panelen zijn onderling te koppelen en te beheren via de Titan software, waardoor hele grote systemen, overzichtelijk blijven en op afstand beheerd kunnen worden. Daarbij kunnen macro’s geschreven worden waardoor elke actie getriggerd kan worden op een serie van gebeurtenissen op de ingangen. IP en GPRS doormelding modules zijn leverbaar.

De Aritech Detectoren

Lagarde kiest voor Aritech vanwege kwaliteit en betrouwbaarheid. Aritech Detectoren kennen een lage storingsgevoeligheid en besparen u veel overlast van valse meldingen.


Aritech app

»  Met de Advisor Advanced App krijgt u de mogelijkheid om:
»  Uw inbraakinstallatie te beheren
»  Uw inbraakinstallatie in- en uitschakelen
»  Controleren wie de installatie in- en uit geschakeld heeft, en wanneer
»  De lijst van gebeurtenissen raadplegen
»  Deuren en poorten te openen (optie)
»  ​​​​​​​De verwarming en/of verlichting te schakelen (optie)

Vraag een vrijblijvende offerte aan
 
Offerte
direct offerte aanvragen
Contact
direct contactformulier
Storing
een storing melden
0. 00