Brondool Sloten

Lagarde Groep werkt samen met Brondool Electric Doorlocks
Brondool is een bedrijf wat onder andere mechanische sloten ontwikkelt en fabriceert. Elk slot is met grote zorgvuldigheid ontworpen en biedt een oplossing aan problemen die in de praktijk vaak voorkomen.
Een goed voorbeeld hiervan is de klemmende nachtschoot. Wanneer een slot veelvuldig gebruikt wordt kan het zijn dat op een gegeven moment de nachtschoot klemt. Hierdoor kan het slot niet functioneren zoals deze dat zou moeten doen. Door een krukvrijloopfunctie in de sloten te verwerken kan de nachtschoot niet meer klemmen. De krukvrijloopfunctie houdt in dat wanneer de nachtschoot vergrendeld is de koppeling tussen de kruk en de dagschoot opgeheven wordt.

Op deze manier wordt onnodige slijtage voorkomen. Het assortiment mechanische sloten van Brondool bestaat uit de volgende typen.

Brondool slot serie

Brondool 1390-C/CB

Het Brondool 1390-C/CB slot is een typisch celdeurslot. Het slot is voorzien van een kruiskruk. Gecombineerd met het bedienen van de cilinder is het slot te openen. Het slot is voorzien van een 17mm europrofiel cilindersparing. Hierin kan een halve europrofiel cilinder geplaatst worden. Er zijn diverse montageplaten beschikbaar. Hiermee kan het slot op diverse soorten deuren toegepast worden. Door de zware sluitkom die bij het slot hoort vormt het geheel een robuuste oplossing.

Brondool 4300

Het Brondool 4300 slot is een standaard dag- en nachtslot. Dit slot wordt veel gebruikt in standaard situaties zoals deuren van woningen of kantoren. Het slot heeft een SKG** certificaat wat de kwaliteit van het slot bewijst. Dit type slot is ook verkrijgbaar met nachtschootsignalering voor extra zekerheid.

Brondool 4389

Het Brondool 4389 slot is een dag- en nachtslot voorzien van een rolschoot. Dit zorgt ervoor dat de deur soepel te openen is. Ook sluit de deur weer soepel. Het geheel zorgt ervoor dat het slot een langere levensduur heeft. Dit slot wordt toegepast in situaties waar de deur frequent gebruikt wordt. Overdag is de deur bijvoorbeeld niet vergrendeld. Het slot heeft een SKG** certificaat en is ook verkrijgbaar met diverse signaleringen. Een reed contact t.b.v. deurstandsignalering en nachtschootsignalering voorzien van wisselcontact behoren tot de mogelijkheden.

Brondool 4390-60

Het Brondool 4390-60 slot is een dag- en nachtslot voorzien van een dagschoot vergrendelpal. Wanneer deze pal is ingedrukt kan de dagschoot niet teruggeduwd worden. Dit voorkomt het bekende fenomeen ‘flipperen’ en maakt het slot een extra veilig slot. Het slot kan worden toegepast in diverse situaties. Het slot heeft een SKG** certificaat en is ook verkrijgbaar met diverse signaleringen. Het is mogelijk om het slot te voorzien van bijvoorbeeld een reed contact t.b.v. deurstandsignalering. Ook nachtschootsignalering voorzien van een wisselcontact is mogelijk.

Brondool 4390-90

Het Brondool 4390-90 slot heeft dezelfde functionaliteiten en werking als het 4390-60 slot. Het grote verschil tussen deze twee sloten is de doornmaat. De doornmaat is de afstand van de voorplaat tot het hart van de cilinder. Dit slot is daarom alleen geschikt voor deuren die een grotere inbouwdiepte van het slot kunnen waarborgen. De maatvoeringen van de slotkast zijn namelijk anders dat de maatvoeringen van het 4390-60 slot.

Brondool 4392-90 One Shot

Het Brondool 4392-90 One-Shot slot is ontwikkeld voor gevangenissen. De functies van dit slot laten dit ook zien. Het slot is namelijk voorzien van een zogeheten one-shot functie. Dit houdt in dat wanneer het slot ontgrendelt wordt middels de cilinder de dagschoot middels de kruk bediend kan worden. Wanneer iemand aan de binnenzijde de kruk blokkeert kan de kruk aan de buitenzijde toch bediend worden. De krukken functioneren als het ware los van elkaar. Dit is geschikt voor gevangenissen, maar ook voor zorginstellingen kan deze functionaliteit handig zijn. In geval van nood is het slot altijd mechanisch te bedienen. Het slot is SKG** gecertificeerd. Daarnaast kan het slot voorzien worden van diverse signaleringen.

Brondool deur sloten

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid