Cisco Partner

partner van Lagarde Groep

De basis voor het IP productportfolio van Lagarde Groep

De netwerkproducten van Cisco vormen de basis voor het IP productportfolio van Lagarde Groep. Als system integrator begrijpen wij het belang van een stabiel en betrouwbaar IT-netwerk bij onze klanten. De oplossingen in branches als bedrijfspandbeveiliging en (tele)communicatie functioneren steeds vaker op het Internet Protocol (IP) over het IT-netwerk van de klant. Kies voor maximale performance van uw applicaties en bestel de systemen van Cisco, geleverd door uw specialist in telecommunicatie, netwerken, ICT en beveiliging: Lagarde Groep.

Cisco Meraki

Cisco Meraki is een cloud gebaseerde, flexibele en veilige netwerkoplossing voor uw organisatie. Een professioneel WiFi netwerk? En dat combineren met de juiste en veilige IP-verbindingen naar de buitenwereld? Dan is Cisco Meraki dé oplossing. Cisco Meraki is Software Defined Networking. SD-WAN is een nieuwe benadering van netwerkconnectiviteit die de operationele kosten verlaagt en het gebruik van bronnen voor multi-site implementaties verbetert. Hierdoor kunnen netwerkbeheerders bandbreedte efficiënter gebruiken en voor de hoogst mogelijke prestaties zorgen voor bedrijfskritische applicaties, zonder in te boeten op veiligheid of privacy.

Waarom kiezen voor Cisco Meraki en SD-WAN?

IT-afdelingen staan vandaag de dag ​​onder druk om meer te doen met minder: het beheer van meer locaties en meer klanten met beperkte budgetten en een relatief klein team, alles zonder enige vermindering van de betrouwbaarheid en veiligheid. De hoge kosten van enterprise WAN-connectiviteit, ondersteuning, en personeel in combinatie met de groei van de bandbreedte-verbruikende streaming applicaties en cloud-based services, dwingt veel netwerkbeheerders om te zoeken naar alternatieve oplossingen. Met de SD-WAN oplossing, worden remote sites aangesloten op low-cost internetlinks beveiligd door VPN.

Cisco Certified Partner

Als Certified Partner van Cisco voorzien wij u graag van deskundig advies op maat waarmee wij altijd een passende oplossing voor uw situatie weten te bieden. Onze engineers volgen continue Cisco-trainingen en beschikken over diverse Cisco diploma’s. Cisco engineers van Lagarde Groep maken met meer Cisco netwerkkennis, meer mogelijk in uw organisatie!

Meer informatie en contact

Kijkt u voor meer informatie over onze Cisco systemen rustig verder op onze website. Bekijk ook onze expertises voor een compleet overzicht van onze expertise. Indien u nog vragen heeft kunt u contact met ons opnemen door te bellen met telefoonnummer 088 – 16 16 016 of maak gebruik van ons contactformulier.

Cisco partner logo

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid