8,6 8 ,6 213 reviews Bekijk reviews

Cisco partner

De basis voor het IP productportfolio van Lagarde

De netwerkproducten van Cisco vormen de basis voor het IP productportfolio van Lagarde. Als system integrator begrijpen wij het belang van een stabiel en betrouwbaar IT-netwerk bij onze klanten. De oplossingen in branches als bedrijfspandbeveiliging en (tele)communicatie functioneren steeds vaker op het Internet Protocol (IP) over het IT-netwerk van de klant. Kies voor maximale performance van uw applicaties en bestel de systemen van Cisco, geleverd door uw specialist in telecommunicatie, netwerken, ICT en beveiliging: Lagarde.


Cisco Certified Partner

Als Certified Partner van Cisco voorzien wij u graag van deskundig advies op maat waarmee wij altijd een passende oplossing voor uw situatie weten te bieden. Onze engineers volgen continue Cisco-trainingen en beschikken over diverse Cisco diploma's. Cisco engineers van Lagarde maken met meer Cisco netwerkkennis, meer mogelijk in uw organisatie!


Meer informatie en contact

Kijkt u voor meer informatie over onze Cisco systemen rustig verder op onze website. Bekijk ook onze expertises voor een compleet overzicht van onze expertise. Indien u nog vragen heeft kunt u contact met ons opnemen door te bellen met telefoonnummer 0341 375757 of maak gebruik van ons contactformulier.

Offerte
direct offerte aanvragen
Contact
direct contactformulier
Storing
een storing melden
0. 00