Cisco Meraki

Cloud gebaseerde netwerkoplossingen
Cisco Meraki is een cloud gebaseerde, flexibele en veilige netwerkoplossing voor uw organisatie. Een professioneel WiFi netwerk? En dat combineren met de juiste en veilige IP-verbindingen naar de buitenwereld? Dan is Cisco Meraki dé oplossing. Cisco Meraki is Software Defined Networking. SD-WAN is een nieuwe benadering van netwerkconnectiviteit die de operationele kosten verlaagt en het gebruik van bronnen voor multi-site implementaties verbetert. Hierdoor kunnen netwerkbeheerders bandbreedte efficiënter gebruiken en voor de hoogst mogelijke prestaties zorgen voor bedrijfskritische applicaties, zonder in te boeten op veiligheid of privacy.
Cisco Meraki
“Cisco Meraki is een cloud gebaseerde, flexibele en veilige netwerkoplossing voor uw organisatie.”

Waarom kiezen voor Cisco Meraki en SD-WAN?

IT-afdelingen staan vandaag de dag ​​onder druk om meer te doen met minder: het beheer van meer locaties en meer klanten met beperkte budgetten en een relatief klein team, alles zonder enige vermindering van de betrouwbaarheid en veiligheid. De hoge kosten van enterprise WAN-connectiviteit, ondersteuning, en personeel in combinatie met de groei van de bandbreedte-verbruikende streaming applicaties en cloud-based services, dwingt veel netwerkbeheerders om te zoeken naar alternatieve oplossingen. Met de SD-WAN oplossing, worden remote sites aangesloten op low-cost internetlinks beveiligd door VPN.

Offerte Cisco Meraki

Op zoek naar een Cisco Meraki oplossing? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij komen u ook graag adviseren. Neem contact op.

Neem contact met ons op

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren