Hertek

Partner van Lagarde Groep

Brandmeld, noodverlichting, zorg en communicatiemiddelen

Hertek is importeur en distribiteur van brandmeld, noodverlichting, zorg en communicatiemiddelen. Hertek levert via dealers als Lagarde Groep. Hertek onderscheidt zich met een scherp oog voor het ontwikkelen van nieuwe hoogwaardige producten en toepassingen. Lagarde Groep biedt met de producten van Hertek absolute topkwaliteit op het gebied van beveiliging en veiligheid in gebouwen. Hertek werkt met ruim 140 medewerkers aan de levering van haar producten. Lagarde Groep levert onder andere brandmeldoplossingen en noodverlichtingmiddelen van Hertek.

Brandmeldsystemen van Hertek

Het assortiment van Hertek bestaat onder meer uit adresseerbare en conventionele brandmeldsystemen conform NEN2535. Daarnaast lever Hertek ook ontruimingsalarminstallaties type A (gesproken berichten), en type B (geïntegreerd met een brandmeldsysteem) conform NEN2575. En daar waar specifieke oplossingen nodig zijn, leveren Lagarde Groep ook de aspiratiesystemen, blusen sprinklermeldpanelen en CO/LPG detectiesystemen. Voedingen, brandweerpanelen en kleefmagneten complementeren het assortiment van Hertek. Het merendeel van de producten is direct uit voorraad leverbaar.

Hertek Noodverlichting

Noodverlichting is een integraal onderdeel van de veiligheidsvoorzieningen in een gebouw. Zij maakt vluchtwegen en hulpmiddelen zichtbaar, zodat mensen snel, veilig en zonder paniek het gebouw kunnen verlaten. Noodverlichting heeft een andere energiebron dan de normale verlichting en treedt automatisch in werking zodra de netspanning uitvalt of terugvalt. Zij moet dan minimaal 60 minuten blijven branden. Noodverlichting is een verzamelterm voor vervangingsverlichting, noodevacuatieverlichting, vluchtrouteverlichting (en -aanduiding), anti-paniekverlichting en verlichting van werkplekken met een verhoogd risico. Terwijl Hertek de afgelopen twee decennia veel bedrijven en instellingen hielpen om efficiënter en veiliger te gaan werken, zijn onze expertise en ons assortiment in noodverlichting uitgegroeid tot een volwaardige productenen dienstengroep. En die verdient een complete catalogus, net als u!

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid