Keyprocessor

Partner van lagarde

Hoog kennisniveau op het gebied van beveiliging

Keyprocessor is ontwikkelaar en producent van het iProtect Security Management Systeem. Keyprocessor mag zich als één van de belangrijkste aanbieders profileren in de beveiligingsmarkt van totaalsystemen.

Dankzij het hoge kennisniveau van onze medewerkers op het gebied van beveiliging kunnen wij alle gebruikers ondersteuning bieden met deskundig advies. Dit geldt voor de projectplanning en technische begeleiding bij de opzet van een toegangscontrolesysteem, alsook bij de ondersteuning in de vorm van training en consultancy. Lagarde is toegangscontrolespecialist en Keyprocessor-specialist en combineert beide tot het beste resultaat voor uw onderneming.

iProtect Security Management Systeem omvat een 6-tal modules waarmee u een complete beveiligingsomgeving creëert in uw bedrijfspand. Tot voor kort had u zes losstaande systemen nodig voor toegangscontrole, camerabewaking, parkeerbeheer, inbraakdetectie en intercom. Met Keyprocessor van Lagarde beheerst u deze verschillende disciplines en bijbehorende installaties vanuit één beheers omgeving.

Keyprocessor logo
“Keyprocessor mag zich als één van de belangrijkste aanbieders profileren in de beveiligingsmarkt van totaalsystemen.”

Totale beveiliging in één omgeving met Keyprocessor

Keyprocessor biedt een totaal management systeem voor meerdere disciplines. De volgende disciplines kunt u integreren in Keyprocessor:

 

Of lees de algemene informatie over Keyprocessor iProtect Security Management.

Keyprocessor en Lagarde BV

Keyprocessor is ontwikkelaar en producent van het iProtect Security Management Systeem. Keyprocessor mag zich als één van de belangrijkste aanbieders profileren in de beveiligingsmarkt van totaalsystemen. Dankzij het hoge kennisniveau van de medewerkers op het gebied van beveiliging kunnen wij alle gebruikers ondersteuning bieden met deskundig advies. Dit geldt zowel voor de projectplanning en technische begeleiding bij de opzet van een toegangscontrolesysteem alsook de ondersteuning in de vorm van training en consultancy. Lagarde is camerabewakingspecialist en Keyprocessor-specialist en combineert beide tot het beste resultaat voor uw onderneming.

Lagarde is platinum partner van Keyprocessor

Keyprocessor voor het MKB

De oplossingen van Keyprocessor bieden de mogelijkheid om meerdere disciplines in één te brengen. Speciaal voor het MKB heeft Keyprocessor een concept ontwikkeld, FORE genaamd. Bekijk de video hiernaast voor meer informatie of kijk op onze speciale website over toegangscontrole.

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren