TKH Security (voorheen Keyprocessor)

Partner van lagarde Groep

Hoog kennisniveau op het gebied van beveiliging

TKH Security (voorheen: Keyprocessor) is ontwikkelaar en producent van het iProtect Security Management Systeem. TKH Security mag zich als één van de belangrijkste aanbieders profileren in de beveiligingsmarkt van totaalsystemen.

Dankzij het hoge kennisniveau van onze medewerkers op het gebied van beveiliging kunnen wij alle gebruikers ondersteuning bieden met deskundig advies. Dit geldt voor de projectplanning en technische begeleiding bij de opzet van een toegangscontrolesysteem, alsook bij de ondersteuning in de vorm van training en consultancy. 

iProtect Security is een volwaardig security management systeem dat kan worden aangepast op elke situatie. De videobewaking, inbraakdetectie en intercomfunctionaliteiten worden standaard gecombineerd met toegangscontrole. De iProtect Security Management Solution is een compleet pakket met geïntegreerde beveiligingscomponenten.

Naast iProtect Security, is er nu ook iProtect Access Dit betrouwbare, efficiënte en moderne Toegangscontrolesysteem kan al bestaan uit één kaartlezer. Dit biedt u als gebruiker een laagdrempelige manier om te starten met toegangscontrole en dit op eigen tempo verder uit te breiden.

TKH Security logo

“TKH Security mag zich als één van de belangrijkste aanbieders profileren in de beveiligingsmarkt van totaalsystemen.”

Totale beveiliging in één omgeving met TKH Security

TKH Security biedt een totaal management systeem voor meerdere disciplines. De volgende disciplines kunt u integreren in TKH Security:

 

Of lees de algemene informatie over TKH Security iProtect Security Management.

TKH Security en Lagarde Groep BV

TKH Security is ontwikkelaar en producent van het iProtect Security Management Systeem. TKH Security mag zich als één van de belangrijkste aanbieders profileren in de beveiligingsmarkt van totaalsystemen. Dankzij het hoge kennisniveau van de medewerkers op het gebied van beveiliging kunnen wij alle gebruikers ondersteuning bieden met deskundig advies. Dit geldt zowel voor de projectplanning en technische begeleiding bij de opzet van een toegangscontrolesysteem alsook de ondersteuning in de vorm van training en consultancy. Lagarde Groep is camerabewakingspecialist en toegangsspecialist en combineert beide tot het beste resultaat voor uw onderneming.

Lagarde Groep is platinum partner van TKH Security

TKH Security voor het MKB

De oplossingen van TKH Security bieden de mogelijkheid om meerdere disciplines in één te brengen. Speciaal voor het MKB heeft TKH Security een concept ontwikkeld, FORE genaamd. Bekijk de video hiernaast voor meer informatie of kijk op onze speciale website over toegangscontrole.

Neem contact met ons op

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren