Keyprocessor

Partner van lagarde Groep

Hoog kennisniveau op het gebied van beveiliging

Keyprocessor is ontwikkelaar en producent van het iProtect Security Management Systeem. Keyprocessor mag zich als één van de belangrijkste aanbieders profileren in de beveiligingsmarkt van totaalsystemen.

Dankzij het hoge kennisniveau van onze medewerkers op het gebied van beveiliging kunnen wij alle gebruikers ondersteuning bieden met deskundig advies. Dit geldt voor de projectplanning en technische begeleiding bij de opzet van een toegangscontrolesysteem, alsook bij de ondersteuning in de vorm van training en consultancy. Lagarde groep is toegangscontrolespecialist en Keyprocessor-specialist en combineert beide tot het beste resultaat voor uw onderneming.

iProtect Security is een volwaardig security management systeem dat kan worden aangepast op elke situatie. De videobewaking, inbraakdetectie en intercomfunctionaliteiten worden standaard gecombineerd met toegangscontrole. De iProtect Security Management Solution is een compleet pakket met geïntegreerde beveiligingscomponenten.

Naast iProtect Security, is er nu ook iProtect Access Dit betrouwbare, efficiënte en moderne Toegangscontrolesysteem kan al bestaan uit één kaartlezer. Dit biedt u als gebruiker een laagdrempelige manier om te starten met toegangscontrole en dit op eigen tempo verder uit te breiden.

Keyprocessor logo
“Keyprocessor mag zich als één van de belangrijkste aanbieders profileren in de beveiligingsmarkt van totaalsystemen.”

Totale beveiliging in één omgeving met Keyprocessor

Keyprocessor biedt een totaal management systeem voor meerdere disciplines. De volgende disciplines kunt u integreren in Keyprocessor:

 

Of lees de algemene informatie over Keyprocessor iProtect Security Management.

Keyprocessor en Lagarde Groep BV

Keyprocessor is ontwikkelaar en producent van het iProtect Security Management Systeem. Keyprocessor mag zich als één van de belangrijkste aanbieders profileren in de beveiligingsmarkt van totaalsystemen. Dankzij het hoge kennisniveau van de medewerkers op het gebied van beveiliging kunnen wij alle gebruikers ondersteuning bieden met deskundig advies. Dit geldt zowel voor de projectplanning en technische begeleiding bij de opzet van een toegangscontrolesysteem alsook de ondersteuning in de vorm van training en consultancy. Lagarde Groep is camerabewakingspecialist en Keyprocessor-specialist en combineert beide tot het beste resultaat voor uw onderneming.

Lagarde Groep is platinum partner van Keyprocessor

Keyprocessor voor het MKB

De oplossingen van Keyprocessor bieden de mogelijkheid om meerdere disciplines in één te brengen. Speciaal voor het MKB heeft Keyprocessor een concept ontwikkeld, FORE genaamd. Bekijk de video hiernaast voor meer informatie of kijk op onze speciale website over toegangscontrole.

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren