Camerabewaking in iProtect

Camerabewaking en toegangscontrole in een

Binnen iProtect is Lagarde Groep in staat om een volledig geïntegreerde IP Video Observatiemodule aan te bieden. Met de IP netwerkcamera’s van vandaag de dag biedt Lagarde Groep grote voordelen. Naast een uitstekende beeldkwaliteit en het voordeel van kostenbesparingen, kunnen de videobeelden worden gebruikt door verschillende toepassingen op verschillende locaties. De IP Video observatietoepassing kan worden gebruikt als een standalone oplossing. De toegevoegde waarde ligt in het feit dat deze kan worden gecombineerd met diverse andere iProtect modules zoals inbraakdetectie, toegangscontrole en parkeerbeheer. Intelligente functies zoals bijvoorbeeld video bij transactie, video bij beweging en/of herkenning en verregaande observatie geven de zekerheid van een volledig geavanceerd IP Videosysteem.

“Camerabewaking en toegangscontrole: samen sterker beveiligen”

Functionaliteiten camerabewaking iProtect

Bekijk de voordelen:

  • Onderdeel van iProtect Security Management Systeem
  • Ondersteuning van diverse camera‘s
  • Hoge resolutie beelden (HD)
  • Compleet IP gebaseerd systeem
  • H.264, MPEG-4 MJPEG
  • Optioneel intelligente toepassingen zoals nummerplaatherkenning, object identificatie en gezichtsherkenning
  • Eenvoudige integratie met 3rd party systemen
Brandmelder

Camerabewaking

Een complete oplossing

et|icon_desktop|

IP camerabewaking in iProtect

Terwijl de complete productlijn netwerkcamera’s van producent Keyprocessor perfect geïntegreerd kan worden in de IP Video toepassing, integreert Lagarde Groep ook alle andere A-merken IP camera’s in iProtect. De techniek van vandaag de dag stelt ons in staat om uitzonderlijk beeldkwaliteit te leveren met bijvoorbeeld de nieuwe serie megapixel camera‘s, welke een close-up geven van uitzonderlijk niveau. Ook het aantal camera‘s kan worden verminderd als er gebruik wordt gemaakt van deze extreem hoge resolutie beelden, waarbij de dekking door de verbeterde techniek geoptimaliseerd wordt. Bestaande camera‘s kunnen – mits technisch verantwoord – hergebruikt worden zodat extra investeringen minimaal kunnen zijn. Deze camera’s worden dan geïntegreerd binnen het IP Videosysteem in combinatie met een extra IP-converter.

et|icon_chat_alt|w

Kentekenherkenning in iProtect

Nummerplaatherkenning of kentekenherkenning is slechts één van de intelligente en modulaire toepassingen binnen het iProtect IP Videosysteem. Zo kunnen slagbomen automatisch geopend worden en bij tankstations kunnen notoire wanbetalers geblokkeerd worden bij het tanken op basis van nummerplaatherkenning.
et|icon_lock_alt|~

Betrouwbare systemen

Beveiliging van het netwerk zelf is uiteraard een vereiste als we spreken over IP Videosystemen. De juiste configuratie van zowel het systeem als het TCP/IP netwerk is dan ook van groot belang en dient natuurlijk goed georganiseerd te zijn. Naast specifieke IT-kennis dient het systeem ook op de juiste wijze te worden geconfigureerd zodat gevoelige (video) data beschermd blijft. Onze IP Videosystemen zijn allen voorzien van ingenieuze netwerkinstellingen, maar ook bijvoorbeeld van een watermerk waarbij alle datagegevens worden gecodeerd in een versleuteld formaat. Daarnaast wordt met behulp van RAID configuraties en het toevoegen van noodvoedingen, een optimaal functionerend systeem.
Zakelijk telefonie Contact Center Software

Betrouwbare systemen

Beveiliging van het netwerk zelf is uiteraard een vereiste als we spreken over IP Videosystemen. De juiste configuratie van zowel het systeem als het TCP/IP netwerk is dan ook van groot belang en dient natuurlijk goed georganiseerd te zijn. Naast specifieke IT-kennis dient het systeem ook op de juiste wijze te worden geconfigureerd zodat gevoelige (video) data beschermd blijft. Onze IP Videosystemen zijn allen voorzien van ingenieuze netwerkinstellingen, maar ook bijvoorbeeld van een watermerk waarbij alle datagegevens worden gecodeerd in een versleuteld formaat. Daarnaast wordt met behulp van RAID configuraties en het toevoegen van noodvoedingen, een optimaal functionerend systeem..

Neem contact met ons op

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren