Inbraakdetectie in iProtect

Toegangscontrole en alarminstallatie in een

Gebruik van alleen mechanische sloten ter beveiliging volstaat niet meer. Sloten vertragen weliswaar de ongewenste bezoeker, echter eenmaal binnen kan de schade alleen maar groter worden. Met het toegangscontrolesysteem iProtect Security Management wordt een totaaloplossing geboden waarin inbraakdetectie een belangrijk onderdeel vormt. Dit gecombineerd met onze andere toepassingen voor veiligheid geeft inbrekers een argument om uw pand met rust te laten.

Een integraal onderdeel

De inbraakdetectie module is een integraal onderdeel van het totale iProtect Security Management systeem. Dankzij een tijdige en adequate alarmsignalering worden risico’s beperkt en daarmee de kans op een inbraak flink gereduceerd. Dit alles gecombineerd met andere toepassingen zoals IP Video maakt uw beveiliging tot één compleet systeem. Daarnaast kan het iProtect beveiligingssysteem communiceren met bijvoorbeeld externe gebouwenbeheer applicaties, externe beveiligingssystemen en zelfs een koppeling met een alarmcentrale behoren tot de uitgebreide mogelijkheden van iProtect.

keyprocessor-inbraakdetectie
“De inbraakdetectie module is een integraal onderdeel van het totale iProtect Security Management systeem.”

Inbraakdetectie in iProtect

et|icon_mobile|

Inbraakdetectie

Het iProtect inbraakdetectie systeem biedt extra veiligheid en beveiliging van uw pand. Door installatie van detectoren of magneetcontacten op strategische plaatsen, wordt uw bedrijf beschermd tegen iedere vorm van inbraak. Zodra een inbraak wordt gedetecteerd, zal het iProtect alarmsysteem reageren door een alarmbericht te sturen naar een aangesloten alarmcentrale en een notificatie naar de beveiliging medewerkers van het bedrijf.

et|icon_chat_alt|w

Functionaliteit en toepasbaarheid

De ontwikkeling van deze geïntegreerde oplossing is gebaseerd op de nieuwste technologie en wordt geproduceerd volgens uiterst moderne fabricagetechnieken. Keyprocessor besteedt veel aandacht aan functionaliteit en daarmee toepasbaarheid, want alleen dan bent u verzekerd van een oplossing die een zeer hoge mate van betrouwbaarheid en stabiliteit biedt.

et|icon_cogs|

Consistent prestatieniveau

De betrouwbare iProtect™ beveiligingssystemen worden compleet geaccepteerd door verzekeringsmaatschappijen. Dit conform de algemene beveiligingsnorm EN 50131 wat staat voor een hoog en consistent prestatieniveau. De reductie van valse alarmen is met het iProtect™ Inbraak & Detectie module enorm toegenomen wat meer zekerheid geeft voor wat betreft onze kwaliteit in beveiligingssystemen.

et|icon_box-checked|Z

Beheer op afstand

Al onze iProtect beveiligingssystemen zijn geschikt voor het onderhouden, beheren en afhandelen van meerdere locaties op afstand. Dit betekend dat vanaf een centraal punt diverse locaties beheerd kunnen worden en daarmee worden kosten gereduceerd. Met een goed ingericht alarmcontrolepunt in de organisatie is beveiliging dus naast kosten reducerend, tevens ook effectief.

Functionaliteiten inbraakdetectie

  • Onderdeel van iProtect Security Management Systeem
  • Geïntegreerde Alarm Management
  • Ondersteuning van diverse hardware componenten
  • Gebruik van interactieve plattegronden
  • Reductie van valse alarmenConform REQ Grade 3 (EN50131)
Functionaliteiten inbraakdetectie
Neem contact met ons op

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren