Parkeerbeheer in Keyprocessor iProtect

Effectief parkeerbeheer

Er zijn vele mogelijkheden voor wat betreft efficiënt parkeerbeheer. Het iProtect Parkeer Managementsysteem is dan ook ontworpen om diverse vormen van parkeerbeheer overzichtelijk en efficiënt te maken en dit vervolgens zo te behouden. De iProtect applicatie maakt het mogelijk om een op maat gesneden oplossing te bieden voor praktisch elke situatie. Technologieën op basis van marktstandaarden worden gebruikt om ervoor te zorgen dat het iProtect systeem moeiteloos kan worden geïntegreerd in andere systemen. Voorbeelden hiervan zijn de integratie van ons systeem op basis van JDBC, JSP en XML. Het iProtec parkeersysteem kan verder ontwikkeld worden tot een volwaardige web-based Security Managementsysteem. Dit vergemakkelijkt geautoriseerde toegangscontrole en geeft verder diverse mogelijkheden op het gebied van effectief parkeerbeheer op een verantwoorde en veilige manier.

keyprocessor-parkeerbeheer
“Een op maat gesneden oplossing voor elke parkeersituatie”

Functionaliteiten parkeerbeheer

Bekijk de voordelen:

  • Actieve alarm detectie
  • Gebruik van interactieve plattegronden
  • IP gebaseerde hard- en software
  • Chip, PIN, Credit- en Debet kaart, contant geld
  • Kentekenplaatherkenning
  • Diverse management rapportages
Brandmelder

Functionaliteiten

Onderstaand vindt u meer informatie over de functionaliteiten van parkeerbeheer in Keyprocessor iProtect. Klik op een term voor meer informatie.

Een web-based oplossing

Keyprocessor heeft de benodigde aandacht besteed aan schaalbaarheid en betrouwbaarheid in het ontwerp van de applicatie iProtect. Het systeem zelf bestaat uit een centrale database met intelligente hardware componenten die blijven werken als de verbinding met het centrale systeem wordt onderbroken. De iProtect oplossing is een web-based applicatie wat als grote voordeel heeft, dat het hele systeem benaderd kan worden vanaf diverse externe locaties. Uiteraard zijn zulke connecties beveiligd volgens de laatste normen. Verder zijn er dus geen lokale installatieprocedures van de gebruiker software benodigd wat resulteert in een fikse kostenbesparing op de installatie zelf. Dit en diverse andere voordelen van een web-based systeem geeft het iProtect systeem een voorsprong ten opzichte van diverse andere beveiligingssystemen.

'Parkeer nu, betaal later' systemen

Het principe van het ‘parkeer nu, betaal later‘ systeem is bekend. De uitdagingen van een dergelijk systeem zijn legio wat betreft controle, registratie van bezoekers en uiteraard de betalingen zelf. Dankzij de zeer flexibele architectuur van het iProtect Parkeersysteem zijn gedetailleerde rapporten niet alleen mogelijk, maar ook uitermate overzichtelijk geworden. Het gebruik voor de bezoekers van de parkeerplaats is geheel geautomatiseerd met moderne betaalmogelijkheden. Het informatiebeheer, al dan niet gekoppeld aan andere systemen, is snel opvraagbaar, transparant en relevant.

Parkeren bij bedrijven

Een andere uitdaging betreft het parkeerbeheer bij bedrijven waar efficiënt parkeren gewenst is om kosten voor parkeerbeheer laag te houden. Dankzij iProtect kunnen nu diverse disciplines gecombineerd (en ook centraal geregeld) worden zodat operationele kosten laag blijven. Beveiliging, bezoekersregistratie, automatische toegangscontrole en een efficiënt gebruik van parkeerplaatsen zijn toepassingen die het iProtect Parkeerbeheer in zich heeft en toepast op een uiterst gebruiksvriendelijke manier.

Centraal parkeerbeheer

iProtect is het perfecte voorbeeld van een modern parkeer managementsysteem dankzij de marktconforme architectuur van het systeem zelf. Het ondersteunt diverse voorzieningen voor parkeerbeheer, integreert én controleert tegelijkertijd toepassingen zoals toegangscontrole, registratie, en observatie en verwerkt al deze informatie voor verdere communicatie. Dankzij de webbased gebruikersinterface kan de geautoriseerde parkeerbeheerder alle direct benodigde informatie tot zich nemen en verwerken.
Neem contact met ons op

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren