Tijdregistratie in Keyprocessor iProject

Tijdregistratie in iProtect
Een groot aantal bedrijven en organisaties gebruiken elektronische tijdregistratie vandaag de dag. Een basisvorm van urenregistratie is soms voldoende, als de tijd van een werknemer bij aankomst en bij vertrek worden vastgelegd per dag en de tussenliggende periode gewoon wordt gezien als het moment dat hij of zij heeft gewerkt. Indien nodig kan een vaste pauze soms worden afgetrokken van de berekende tijd. Lagarde biedt met iProtect van producent Keyprocessor een krachtig en nauwkeurig Security Management Systeem waarin tijdregistratie een geïntegreerd onderdeel is welke tot in de puntjes geregeld is, al dan niet gekoppeld met andere onderdelen van het systeem.
tijdregistratie-keyprocessor
“Helemaal bij de tijd met tijdregistratie”

Functionaliteiten tijdregistratie

Bekijk de voordelen
 • Onderdeel van iProtect™ Security Management Systeem
 • Overzichtelijke rapportages
 • Gebruiksvriendelijke software
 • Integratie naar externe systemen
 • Uitgebreide helpfunctie
 • Integratie met diverse administratie applicaties zoals loonadministratie
 • Tijdregistratie


  Een complete oplossing

  Tijd- en aanwezigheidsregistratie

  U wilt de informatie ten aanzien van tijd- en aanwezigheidsregistratie op elk gewenst moment in kunnen zien. Voor het bedrijf kunnen deze inzichten van aanzienlijke waarde zijn als het gaat om het verkrijgen van gedetailleerde informatie over waar medewerkers hun tijd doorbrengen op de werkvloer. Vooral met variabele werktijden is het belangrijk dat de urenregistratie efficiënt verloopt. Alleen dan valt er te werken met een transparante en accurate administratie voor zowel het management als de medewerkers zelf. Met iProtect Tijdregistratie verkrijgt men het gewenste effect ten aanzien van een heldere tijdregistratie. Zowel voor alle werknemers als het management is iProtect Tijdregistratie een waardevolle applicatie welke geconsulteerd kan worden door diverse individuen, mits gemachtigd door het systeem.
  i

  Overuren als overzichtelijk geheel

  Gemaakte overuren en de daarbij behorende administratie is een belangrijk onderdeel in tijdregistratie. Zowel voor werkgever als werknemer dient te worden bijgehouden wat exact de extra gemaakte uren zijn gekoppeld aan de arbeidsvoorwaarden per werknemer. Alle informatie wordt uiteindelijk gepresenteerd in een overzichtelijke rapport dat kan worden geëxporteerd naar andere externe loonadministratie programma‘s om zodoende het overzicht te behouden op alle fronten.
  /

  TC9320 terminal

  Binnen de iProtect Tijdregistratie gebruikersomgeving kunt u de toepassing blijven gebruiken op een TC9320 terminal. Dit houdt in dat alle reeds doorgevoerde toepassingen van gebruik voor werknemers, bijvoorbeeld toegang tot het gebouw en de parkeergarage met gebruik van de diverse kaartlezers, simpelweg hetzelfde blijven. In de praktijk veranderd er niets, echter de informatie verwerking gebeurt nu in iProtect wat diverse voordelen oplevert. Diverse rapportages gerelateerd aan tijdregistratie zijn makkelijker te implementeren tot de centrale database. Van daaruit kan de informatie op diverse manieren verwerkt worden naar een groot aantal disciplines voor bijvoorbeeld boekhouding, aanwezigheidsrapportages bij noodgevallen, roosterwijzigingen en meer.
  Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
  Annuleren