Toegangscontrole in Keyprocessor iProtect

Toegangscontrole iProtect
Toegang kunnen verlenen of ontzeggen is uiteraard de hoofdfunctie van een toegangscontrolesysteem. Het iProtect™ toegangscontrolesysteem biedt een uitgebreide reeks aan functionaliteiten waarmee de essentie van toegangscontrole nog beter toegepast wordt. Met de technieken van vandaag kunnen diverse disciplines samengevoegd worden tot één compleet beveiligingssysteem, waarin alle gangbare disciplines gecombineerd worden in één oplossing. Samen met Lagarde wordt beveiligen een stuk stabieler en effectiever.
“Samen met Lagarde wordt beveiligen effectiever.”

Functionaliteiten Keyprocessor iProtect

Bekijk de voordelen
 • Onderdeel van iProtect Security Management Systeem
 • Overzichtelijke rapportages
 • Inclusief bezoekersregistratie
 • Gebruik van interactieve plattegronden
 • Gebruik van diverse hardwarecomponenten
 • Alarmmanagement
 • Schaalbaarheid tot 100.000 gebruikers
 • Power over Ethernet (PoE)
 • Toegangscontrole


  Een complete oplossing

  N

  Schaalbaarheid en betrouwbaarheid

  Bij het ontwerp van iProtect is rekening gehouden met schaalbaarheid en betrouwbaarheid. De samenwerking tussen diverse hardwarecomponenten als intelligente onderstations (Polyx ND+) en reader interfaces (Polyx D+ of Orbit) zijn van belang voor de toepassing van een systeem. De benodigde betrouwbaarheid is in die mate aanwezig dat zelfs bij een storing het systeem blijft werken. Dit garandeert veiligheid en continuïteit, wat twee belangrijke aspecten zijn binnen de algehele beveiliging.
  U

  Een overzichtelijk systeem

  Met iProtect toegangscontrole kunt u eenvoudig en op elk moment een overzicht krijgen van alle mensen die zich in een bepaalde ruimte bevinden. Realtime op het beeldscherm of als een overzichtelijk rapport. Het stelt de beheerder in staat om in een oogopslag actuele informatie tot zich te nemen. In geval van nood wordt snel een helder overzicht verkregen. Uiteindelijk kunnen levens gered worden.
  i

  Registratie van bezoekers

  Ten behoeve van optimale veiligheid is het van cruciaal belang dat bezoekers geregistreerd staan in het systeem. Het iProtect systeem maakt het dan ook mogelijk om bezoekers vooraf te registreren, zodat bij de receptie bekend is dat er een bezoeker binnen is. In geval van nood en ontruiming is hiermee ook de veiligheid van uw bezoeker gewaarborgd!

  Het voordeel van plattegronden

  Het iProtect toegangscontrolesysteem beschikt standaard over een aantal innovatieve mogelijkheden. Een belangrijk onderdeel van toegangscontrole is het gebruik van diverse interactieve plattegronden. Deze maken het mogelijk om in één oogopslag een actuele status weer te geven van meerdere ruimtes. Met behulp van plattegronden wordt het aspect van toegangscontrole gevisualiseerd en daarmee duidelijker voor de beheerder en BHV-ers. Naast het overzicht op een beeldscherm kan een camera geactiveerd worden bij een toegangsverzoek of bij een ‘incident’. Videobeelden worden automatisch opgenomen en opgeslagen zodat ongewenste bezoekers of criminelen direct getraceerd kunnen worden.

  Zakelijk telefonie Contact Center Software
  Zakelijk telefonie Contact Center Software

  Het juiste netwerk

  Het iProtect toegangscontrolesysteem wordt ondersteund door het gebruik van diverse hardwarecomponenten zoals kaartlezers en onderstations, welke via een standaard IP netwerk communiceren met een server. Standaard UTP kabels in het aanwezige netwerk worden gebruikt, zodat er geen additionele kosten zijn ten aanzien van installatie en onderhoud. De complete implementatie van de diverse hardwarecomponenten verloopt dan ook eenvoudig en onderhoud op het systeem zelf is goed uitvoerbaar.

  Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
  Annuleren