fabrikanten

Mitel voor uw organisatie

Volledige IP-communicatie oplossingen

Mitel levert volledige IP- communicatie oplossingen via het netwerk van zakelijke klanten. Hierdoor helpt Mitel om succes te behalen door middel van verbeterde productiviteit van werknemers, wat verhoogde klantentrouw en nieuwe inkomsten genereerd.

 

Focus op gebruikerservaring

Mitel levert IP-communicatie oplossingen voor de zakelijke markt. Hierbij ligt de focus op de gebruikerservaring. Mitel streeft ernaar te zorgen dat haar oplossingen eenvoudig te integreren zijn met bestaande omgevingen. Onze klanten genieten van oplossingen die schaalbaar, flexibel, veilig zijn. Daarbij vindt afstemming plaat op uw business systeemarchitecturen. Ongeveer 20 miljoen gebruikers in meer dan 90 landen kunnen vandaag de dag genieten van de ervaring van een Mitel communicatie-omgeving. Mitel wordt erkend als een belangrijke speler in de inzet van IP-communicatie-oplossingen.

 

Mitel certificering

Lagarde Groep heeft verschillende Mitel gecertificeerde medewerkers in dienst. Wij zorgen continue dat onze kennis up to date blijft. Als organisatie zijn we Mitel Authorised Partner.

Logo Mitel
“Mitel levert volledige IP- communicatie oplossingen via het netwerk van zakelijke klanten.”

Mitel

MITEL staat bekend om een breed portfolio en creërt hieruit het unieke effect van een complete omgeving waarbij any time, any way, any place bereikbaarheid gecreëerd wordt.

Mitel Zakelijke Telefoons

Mitel biedt een breed assortimen van zakelijke telefoons. Van complete receptionisten posten tot IP-randapparatuur en consoles. Mitel stemt het gebruik af op bereikbaarheid. Maximale bedieningsgemak met maximale bereikbaarheid staan garant voor tevreden klanten over de bereikbaarheid van uw organisatie.
/

MiCollab

Mitel MiCollab gaat over optimale samenwerking. U denkt bij telefonie waarschijnlijk in eerste instantie aan bellen en gebeld worden. De meest moderne communicatiesystemen zoals van MITEL gaan verder dan dit. Samenwerken voor de basis voor succesvolle business. Communicatie is de drager van samenwerking. Dit is het uitgangspunt van een complete MiCollab omgeving.

MiVoice Telefoonsystemen

Mitel’s telefoonsystemen, ofwel communicatieplatformen, staan voor uitgebreide functionaliteiten, protocollen, applicaties en randapparatuur. Mitel biedt alle functionaliteiten vanuit één basis systeem, voorheen de MCD, waarop u naar wens uw communicatieomgeving inricht. Mitel biedt:

 • eenvoudige beheer en installatie
 • netwerkready apparatuur, Mitel apparatuur past binnen uw bestaande netwerkinfrastructuur
 • flexibel en toekomstbestendigheid
/

MiContact Center

Naast samenwerking is serviceverlening richting uw klanten één van de meest cruciale bedrijfsonderdelen. Wat is service? Communicatie is in ieder geval één van de grootste onderdelen hierin. Ga voor inzicht in uw serviceverlening en een effciënte afhandeling van calls. de MiContact Center geeft inzicht, overzicht en de tools voor optimale serviceverlening. Denk hierbij aan rapportages van afhandeling, live meeluistermogelijkheden, call-assistentie, etc.

MiCloud

Mitel biedt een cloud-ready softwaremodel. Mitel is daarmee de snelst groeiende leverancier van telecom in de cloud. Cloud oplossingen, ofwel hosted telefonie, nemen een enorme vlucht. Elke dag stappen er organisaties over op hosted telefonie. Ontdek de voordelen, vraag naar meer informatie of ga naar onze pagina over hosted telefonie.

Mitel MiVoice 6900 Series

Premium desktop toestellen van Mitel. Vaste telefoons worden meer en meer mobiel. De MiVoice 6900-serie biedt een uitzonderlijk mooie HD audio kwaliteit, one-touch Bluetooth-koppeling en naadloze integratie met uw mobiele telefoon. De 6900 series telefoons verbeteren uw productiviteit doordat er een eenvoudige en intuïtieve manier onstaat om gesprekken tussen uw bureautelefoon en uw mobiele telefoon te schakelen.

Mitel toestel
Mitel toestel

Voordelen Mitel 6900

 • Bluetooth
 • Eenvoudig schakelen tussen vaste en mobiele telefoon
 • Synchroniseren van contacten tussen devices
 • Smartphone opladen via vaste telefoon
 • Hoge resolutie beeldscherm
 • Touchscreen
 • Mogelijk tot draadloze hoorn
 • HD audio

Onze opdrachtgevers

Een greep uit onze Mitel referenties.

Mitel telefonie informatie op mitelvoip.nl

Kijk voor meer informatie over Mitel VoIP telefooncentrales, maar ook voor Mitel hosted telefonie op mitelvoip.nl

website mitelvoip.nl
Neem contact met ons op

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren