Panasonic

Partner van Lagarde groep

Een nieuw tijdperk voor de telecommunicatie

Met de telecommunicatiesystemen van de KX-TDA generatie luidde Panasonic een nieuw tijdperk voor de telecommunicatie in. Deze ontwikkeling zal worden voortgezet met de nieuwe IP-gebaseerde KX-TDE telecommunicatieplatformen en de KX-NCP Unified Communication platformen. Het maakt niet uit of u nu direct een nieuw systeem gebruikt, of dat u pas op een later tijdstip wilt overstappen van uw huidige traditionele naar een pure IP systeem. Met de unieke migratiestrategie van Panasonic staan alle mogelijkheden voor u open. Deze noviteit is het resultaat van meer dan 40 jaar ervaring bij de ontwikkeling van apparatuur en systemen voor de telecommunicatie. Zo is doorgroei een eenvoudige optie geworden.

Capaciteit van een telecommunicatie-installatie verdubbeld

Flexibele, op de toekomst voorbereide oplossingen bieden, dat is waar het bij ons vanaf het eerste begin om te doen is geweest. Al in 1986 bracht Panasonic met de eerste Hybrid-Port, die een simultane aansluiting van een digitaal en een analoog systeemapparaat mogelijk maakte, een echte bestseller op de markt. Aan dit succes konden we in 1993 een vervolg geven met de Super-Hybride technologie, waarmee de capaciteit van een telecommunicatie-installatie zonder extra soft- of hardware kon worden verdubbeld.

Panasonic: de hoogste mate van bedrijfszekerheid

Als u tegenwoordig voor de telecommunicatietechniek van Panasonic kiest, profiteert u van de ervaring van een van de grootste elektronicaconcerns ter wereld. Panasonic werd in 1918 opgericht. Vandaag de dag heeft de onderneming vestigingen over de hele wereld en produceert het bedrijf het grootste deel van zijn producten buiten Japan. Voor moderne organisaties is een altijd functionerende en werkende communicatie oplossing van levensbelang. Daarom garanderen wij u de hoogste mate van bedrijfszekerheid voor onze apparaten en systemen. Alle Panasonic apparaten worden uitvoerig getest voordat ze op de markt komen. Bovenop deze strenge kwaliteitscontrole construeren we onze producten zodanig, dat de uitvaltijd voor onderhoud of configuratie tot een absoluut minimum kan worden beperkt. Lagarde Groep adviseert u graag bij het vinden van een passende oplossing.

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid