Salto Systems

Partner van Lagarde Groep

Beveiliging tegen ongecontroleerde toegang

Als u op zoek bent naar beveiliging tegen ongecontroleerde toegang, kan SALTO u de perfecte oplossing op maat leveren, aangepast aan uw exacte eisen van veiligheid, comfort en controle die u nodig hebt. Salto biedt u flexibel en functioneel toegangsbeheer met een ruime keuze aan software opties. Naast een ruime keuze in software biedt Salto ook een ruime keuze in toegangslezers. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van de Salto cilinders, beslagen, wandlezer, insteeksloten of een van de Salto locker oplossingen.

salto systems

Salto Online

Indien u gebruik van wilt maken van Salto voor diverse deuren adviseren wij de meest gebruikte deuren bijvoorbeeld entreedeur of de kantinedeur online uit te voeren. Met ‘online’ deuren maakt u gebruik van de Salto software. Wanneer u wijzigingen in deze software maakt wordt deze programmering direct verstuurd naar alle online lezers. Vanaf deze online lezers zal de programmering zich doormiddel van de Salto kaarten of tags verspreiden naar alle offline deuren. Op deze manier hoeven de kaarten niet meer afzonderlijk per deur toegevoegd of uit geprogrammeerd te worden.

Salto Offline

Of het nu gaat om één deur van bijvoorbeeld de serverruimte of alle deuren in uw pand, met de on- en offline beslagen biedt Salto voor iedere deur een oplossing. Zo kunt u eenvoudig aan de slag met de programmeerbare kaarten en/of tags. Hierbij wordt elke deur afzonderlijk geprogrammeerd. Indien er toegangskaarten toegevoegd worden kan dit doormiddel van het aanbieden van de programmeerkaart waarna de desbetreffende toegangskaart wordt aangeboden per deur. Indien er kaarten uitgeprogrammeerd dienen te worden dient deze met de meegeleverde schaduwkaart uit geprogrammeerd te worden. Dit dient bij elke deur in het gebouw afzonderlijk te gebeuren.

Salto Clay (Salto KS)

Salto Clay heet na re-branding Salto KS

Speciaal voor het MKB ontwikkelde Salto, Clay by Salto. Clay is de cloud-technologie die voor een sterke verbetering in flexibel toegangsbeheer zorgt. Clay houdt de gebruikers in real-time op de hoogte via de clay-app, voor gemak en directe controle. Clay maakt de combinatie van een intuïtief softwareplatform met kwalitatief hoogwaardige hardware, dit alles in een pay-per-use model.

Bekijk alle mogelijkheden van Salto Systems en Salto KS op www.toegangsysteem.nl.

Neem contact met ons op

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren