Salto Systems

Partner van Lagarde Groep

Beveiliging tegen ongecontroleerde toegang

Als u op zoek bent naar beveiliging tegen ongecontroleerde toegang, kan SALTO u de perfecte oplossing op maat leveren, aangepast aan uw exacte eisen van veiligheid, comfort en controle die u nodig hebt. Salto biedt u flexibel en functioneel toegangsbeheer met een ruime keuze aan software opties. Naast een ruime keuze in software biedt Salto ook een ruime keuze in toegangslezers. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van de Salto cilinders, beslagen, wandlezer, insteeksloten of een van de Salto locker oplossingen.

E-book toegangssysteem - Grip op uw toegang

Incheckend personeel, afspraken met klanten, de schoonmaker die regelmatig langskomt. Het verlenen van toegang is een item dat dagelijks speelt. Hoe is dit binnen uw organisatie geregeld?
Met professionele toegangscontrole profiteert u van:

 • betere beveiliging, u bepaalt wie wanneer en waar naar binnen kan;
 • inzicht, u verzamelt continu en automatisch data;
 • gemak, verloren sleutel? Even een tag uitschakelen;
 • flexibiliteit, extra medewerker in dienst? Even een tag inschakelen.

Download ons gratis E-book en onderzoek de mogelijkheden van professionele toegangscontrole.

E-book toegangssysteem

 • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
E-book toegangssysteem

Werkwijze toegangscontrole Salto

Hoe werkt toegangscontrole van Salto? Eigenlijk heel eenvoudig. Bij veel systemen voor toegangscontrole wordt de informatie opgeslagen op de elektronische beslagen. Dit heeft tot gevolg dat als er een verandering moet worden aangebracht, dit op het beslag moet gebeuren. Salto heeft hier een zeer vernuftig alternatief voor ontwikkeld, waarbij het gehele sluitplan op beschermde kaarten wordt geplaatst dat contact maakt met een virtueel netwerk. Via de zogenoemde ID-dragers krijgen de beslagen hun informatie door. Bij de informatieoverdracht worden de slotgegevens gecommuniceerd naar de software van Salto toegangscontrole.

Salto Online

Indien u gebruik van wilt maken van Salto voor diverse deuren adviseren wij de meest gebruikte deuren bijvoorbeeld entreedeur of de kantinedeur online uit te voeren. Met ‘online’ deuren maakt u gebruik van de Salto software. Wanneer u wijzigingen in deze software maakt wordt deze programmering direct verstuurd naar alle online lezers. Vanaf deze online lezers zal de programmering zich doormiddel van de Salto kaarten of tags verspreiden naar alle offline deuren. Op deze manier hoeven de kaarten niet meer afzonderlijk per deur toegevoegd of uit geprogrammeerd te worden.

Salto Offline

Of het nu gaat om één deur van bijvoorbeeld de serverruimte of alle deuren in uw pand, met de on- en offline beslagen biedt Salto voor iedere deur een oplossing. Zo kunt u eenvoudig aan de slag met de programmeerbare kaarten en/of tags. Hierbij wordt elke deur afzonderlijk geprogrammeerd. Indien er toegangskaarten toegevoegd worden kan dit doormiddel van het aanbieden van de programmeerkaart waarna de desbetreffende toegangskaart wordt aangeboden per deur. Indien er kaarten uitgeprogrammeerd dienen te worden dient deze met de meegeleverde schaduwkaart uit geprogrammeerd te worden. Dit dient bij elke deur in het gebouw afzonderlijk te gebeuren.

Salto KS

Salto KS, of Salto Keys as a Service, is een perfecte toegangsoplossing voor het midden- en kleinbedrijf. Salto KS is een cloudoplossing. U beheert alles binnen uw eigen omgeving: sloten, gebruikers, berichten en toegangsrechten. En omdat het om een cloudoplossing gaat, kunt u dit doen vanaf ieder device.

De voordelen van Salto KS:

 • Het vervangen van sloten behoort tot het verleden. Blokkeer simpelweg een ‘tag’ indien nodig.
 • Door de uitgebreide toegangsrechten bepaalt u zelf wie wanneer toegang heeft tot welke ruimte.
 • Alles wordt gelogd, u kunt altijd terugzien wie wanneer welke deur heeft geopend.
 • Sterker nog, u kunt zelfs meldingen instellen bij bepaalde activiteiten. 
 • Open deuren op afstand.

Bekijk alle mogelijkheden van Salto Systems en Salto KS op www.toegangsysteem.nl.

salto ks

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid