Samsung

Partner van Lagarde Groep

Eén van de gebieden waarop Samsung Techwin uitblinkt is video surveillance

Samsung Techwin heeft een leidende positie op het gebied van optische en beeld verwerkende beveiligingsoplossingen. Samsung levert onder andere beveiligingscamera’s, digitale videorecorders en netwerk controlesystemen.

Samsungs’ toonaangevende imaging-technologie speelt een belangrijke rol bij de video observatie van  bedrijfsterreinen en video beveiliging van gebouwen. Samsungs’ producten worden ingezet op straten, luchthavens, industriële installaties en militaire installaties.

Samsung voor bedrijven en non-profit organisaties

Voor het bedrijfsleven en organisaties in bijvoorbeeld de zorg komt Samsung tegemoet aan de vraag naar IP-camera’s met een volledige lijn van IP-camera’s. Samsung biedt daarbij technologiën als WDR (wide dynamic range camera’s), SSDR (Samsung Super Noise Reduction), slimme codec, full HD en meer.

Samsung biedt in haar portfolio verregaande IP-migratiemogelijkheden. Zo is het onder andere mogelijk om een hybride omgeving te creëren. U kunt de overstap maken op een volledig IP-systeem op het moment dat u daar klaar voor bent. Ondertussen is het bijvoorbeeld mogelijk om al wel nieuwe IP-camera’s te installeren met de verwerking via een analoog systeem.

Samsung portfolio

Samsung levert onder andere:

  • Camera’s  (Dome, bullet en PTZ)
  • Digitale videorecorders
  • Netwerk videorecorders
  • Decorders
  • Encorders
  • Samsung App. Ipolis

De ambities stoppen niet bij videobewaking maar gaan verder. Samsung Techwin neemt grote stappen in de richting van een totale beveiligingsoplossing. “We investeren in onderzoek en ontwikkeling, meer dan ooit, om onze zakelijke mogelijkheden uit te breiden en te combineren met toegangscontrole en inbraak alarmsystemen.

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid