Satel

Partner van Lagarde Groep

Hoogwaardige elektronische alarmsystemen

SATEL  is, sinds 1990, actief in het ontwerpen, produceren en verkopen van hoogwaardige elektronische alarmsystemen. Het assortiment bevat een complete alarminstallatie inclusief bedieningspanelen, sirenes, detectoren, meetstations, radio controllers en schakelende voedingen. Zowel hardware en firmware is gebaseerd op innovatieve technologische oplossingen, volledig ontwikkeld door SATEL’s eigen technische afdeling. Door constante investeringen in nieuwe technologieën is SATEL op weg naar een leidende marktpositie. Kwaliteit staat bij SATEL voorop, elk product moet voldoen aan een groot aantal eisen in elke fase van het bestaan, van ontwerp tot prototyping en productie worden alle producten uitgebreid getest, Hierdoor beschikken alle producten over optimale eigenschappen, zoals:

  • hoge betrouwbaarheid
  • gemak van installatie
  • gebruiksvriendelijke bediening

KNX mogelijkheden

SATEL staat bekend om haar uitgebreide integratiemogelijkheden met overige oplossingen zoals verlichting en toegangscontrole op basis van het KNX-protocol. Hierdoor is uw alarmsysteem eenvoudig te verwerken in bestaande KNX-gebaseerde systemen of kan uw systeem functioneren als basis voor KNX-oplossingen.

ISO certificering

Alle hierboven genoemde maatregelen zijn niet voor niets en leveren SATEL het keurmerk ISO 9001: 2008 gecertificeerd systeem voor kwaliteitscontrole op.

Innovatief ontwerp

SATEL legt grote nadruk op de hoogste kwaliteit van haar producten, zowel technologisch als visueel. Als gevolg hiervan heeft SATEL door de jaren heen vele prijzen voor innovatieve apparaten en design ontvangen. Hiermee wil SATEL ook laten zien dat moderne technologie niet alleen bruikbaar en intuïtief is, maar ook een lust voor het oog kan zijn.

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid