TKH Security (voorheen Keyprocessor)

Partner van lagarde Groep

Hoog kennisniveau op het gebied van beveiliging

TKH Security (voorheen: Keyprocessor) is ontwikkelaar en producent van het iProtect Security Management Systeem. TKH Security mag zich als één van de belangrijkste aanbieders profileren in de beveiligingsmarkt van totaalsystemen.

Dankzij het hoge kennisniveau van onze medewerkers op het gebied van beveiliging kunnen wij alle gebruikers ondersteuning bieden met deskundig advies. Dit geldt voor de projectplanning en technische begeleiding bij de opzet van een toegangscontrolesysteem, alsook bij de ondersteuning in de vorm van training en consultancy. 

iProtect Security is een volwaardig security management systeem dat kan worden aangepast op elke situatie. De videobewaking, inbraakdetectie en intercomfunctionaliteiten worden standaard gecombineerd met toegangscontrole. De iProtect Security Management Solution is een compleet pakket met geïntegreerde beveiligingscomponenten.

Naast iProtect Security, is er nu ook iProtect Access Dit betrouwbare, efficiënte en moderne Toegangscontrolesysteem kan al bestaan uit één kaartlezer. Dit biedt u als gebruiker een laagdrempelige manier om te starten met toegangscontrole en dit op eigen tempo verder uit te breiden.

Totale beveiliging in één omgeving met TKH Security

TKH Security biedt een totaal management systeem voor meerdere disciplines. De volgende disciplines kunt u integreren in TKH Security:

TKH Security en Lagarde Groep BV

TKH Security is ontwikkelaar en producent van het iProtect Security Management Systeem. TKH Security mag zich als één van de belangrijkste aanbieders profileren in de beveiligingsmarkt van totaalsystemen. Dankzij het hoge kennisniveau van de medewerkers op het gebied van beveiliging kunnen wij alle gebruikers ondersteuning bieden met deskundig advies. Dit geldt zowel voor de projectplanning en technische begeleiding bij de opzet van een toegangscontrolesysteem alsook de ondersteuning in de vorm van training en consultancy. Lagarde Groep is camerabewakingspecialist en toegangsspecialist en combineert beide tot het beste resultaat voor uw onderneming.

Lagarde Groep is platinum partner van TKH Security

Functie uitgelicht

Geïntegreerde beveiliging van server racks

Uw kennis en data beveiligen? TKH biedt een fraudebestendig sluitsysteem genaamd ‘TKH Rack Handle’. Hiermee worden de kasten in bijvoorbeeld uw datacenters en productlocaties beveiligd.  

Het fysiek afsluiten van een patchkast is één, maar denk is na wat dit nog meer voor uw organisatie kan betekenen: 

 • Autorisatie wie er in een datakast mag.
 • Auditeerbaar wie is er in een kast geweest.
 • Afscherming van persoonsgegevens (bijvoorbeeld in de zorg).
 • Continuïteit van bedrijfsprocessen.

Kortom, mogelijkheden genoeg! Benieuwd? Wij informeren u graag vrijblijvend.

 

Toegangscontrole

Toegang kunnen verlenen of ontzeggen is uiteraard de hoofdfunctie van een toegangscontrolesysteem. Het iProtect™ toegangscontrolesysteem biedt een uitgebreide reeks aan functionaliteiten waarmee de essentie van toegangscontrole nog beter toegepast wordt. Met de technieken van vandaag kunnen diverse disciplines samengevoegd worden tot één compleet beveiligingssysteem, waarin alle gangbare disciplines gecombineerd worden in één oplossing. Samen met Lagarde Groep wordt beveiligen een stuk stabieler en effectiever.

Toegangscontrole toegangssysteem
“Samen met Lagarde Groep wordt beveiligen effectiever.”

Functionaliteiten iProtect

Bekijk de voordelen:

 • iProtect Access Systeem
  • Toegangscontrolesysteem vanaf 1 kaartlezer
  • Alle toegangsfunctionaliteiten tot uw beschikking
  • Starten vanuit de basis
  • Gemakkelijk op te schalen naar iProtect Security
 • Overzichtelijke rapportages
 • Inclusief bezoekersregistratie
 • Gebruik van interactieve plattegronden
 • Schaalbaarheid tot 100.000 gebruikers
Mix communicatiekanalen

Toegangscontrole

Een complete oplossing

N

Schaalbaarheid en betrouwbaarheid

Bij het ontwerp van iProtect is rekening gehouden met schaalbaarheid en betrouwbaarheid. De samenwerking tussen diverse hardwarecomponenten (bijv. de modulaire controllerlijn 4.0 met o.a. de Orion & Pluto) zijn van belang voor de toepassing van een systeem. De benodigde betrouwbaarheid is in die mate aanwezig dat zelfs bij een storing het systeem blijft werken. Dit garandeert veiligheid en continuïteit, wat de twee belangrijke aspecten zijn binnen de algehele beveiliging.

U

Een overzichtelijk systeem

Met iProtect Access kunt u eenvoudig en op elk moment een overzicht krijgen van alle mensen die zich in een bepaalde ruimte bevinden. Realtime op het beeldscherm of als een overzichtelijk rapport. Het stelt de beheerder in staat om in één oogopslag actuele informatie tot zich te nemen. In geval van nood wordt snel een helder overzicht verkregen. Uiteindelijk kunnen levens gered worden.

i

Registratie van bezoekers

Ten behoeve van optimale veiligheid is het van cruciaal belang dat bezoekers geregistreerd staan in het systeem. Het iProtect systeem maakt het dan ook mogelijk om bezoekers vooraf te registreren, zodat bij de receptie bekend is dat er een bezoeker binnen is. In geval van nood en ontruiming is hiermee ook de veiligheid van uw bezoeker gewaarborgd!

Het voordeel van plattegronden

Het iProtect toegangscontrolesysteem beschikt standaard over een aantal innovatieve mogelijkheden. Een belangrijk onderdeel van toegangscontrole is het gebruik van diverse interactieve plattegronden. Deze maken het mogelijk om in één oogopslag een actuele status weer te geven van meerdere ruimtes. Met behulp van plattegronden wordt het aspect van toegangscontrole gevisualiseerd en daarmee duidelijker voor de beheerder en BHV-ers. Naast het overzicht op een beeldscherm kan een camera geactiveerd worden bij een toegangsverzoek of bij een ‘incident’. Videobeelden worden automatisch opgenomen en opgeslagen zodat ongewenste bezoekers of criminelen direct getraceerd kunnen worden.

Zakelijk telefonie Contact Center Software
Zakelijk telefonie Contact Center Software

Het juiste netwerk

Het iProtect toegangscontrolesysteem wordt ondersteund door het gebruik van diverse hardwarecomponenten zoals kaartlezers en onderstations, welke via een standaard IP netwerk communiceren met een server. Standaard UTP kabels in het aanwezige netwerk worden gebruikt, zodat er geen additionele kosten zijn ten aanzien van installatie en onderhoud. De complete implementatie van de diverse hardwarecomponenten verloopt dan ook eenvoudig en onderhoud op het systeem zelf is goed uitvoerbaar.

Camerabewaking

Binnen iProtect is Lagarde Groep in staat om een volledig geïntegreerde IP Video Observatiemodule aan te bieden. Met de IP netwerkcamera’s van vandaag de dag biedt Lagarde Groep grote voordelen. Naast een uitstekende beeldkwaliteit en het voordeel van kostenbesparingen, kunnen de videobeelden worden gebruikt door verschillende toepassingen op verschillende locaties. De IP Video observatietoepassing kan worden gebruikt als een standalone oplossing. De toegevoegde waarde ligt in het feit dat deze kan worden gecombineerd met diverse andere iProtect modules zoals inbraakdetectie, toegangscontrole en parkeerbeheer. Intelligente functies zoals bijvoorbeeld video bij transactie, video bij beweging en/of herkenning en verregaande observatie geven de zekerheid van een volledig geavanceerd IP Videosysteem.

Camerabeveiliging
“Camerabewaking en toegangscontrole: samen sterker beveiligen”

Functionaliteiten camerabewaking iProtect

Bekijk de voordelen:

 • Onderdeel van iProtect Security Management Systeem
 • Ondersteuning van diverse camera‘s
 • Hoge resolutie beelden (HD)
 • Compleet IP gebaseerd systeem
 • H.264, MPEG-4 MJPEG
 • Optioneel intelligente toepassingen zoals nummerplaatherkenning, object identificatie en gezichtsherkenning
 • Eenvoudige integratie met 3rd party systemen

Camerabewaking

Een complete oplossing

IP camerabewaking in iProtect

Terwijl de complete productlijn netwerkcamera’s perfect geïntegreerd kan worden in de IP Video toepassing, integreert Lagarde Groep ook alle andere A-merken IP camera’s in iProtect. De techniek van vandaag de dag stelt ons in staat om uitzonderlijk beeldkwaliteit te leveren met bijvoorbeeld de nieuwe serie megapixel camera‘s, welke een close-up geven van uitzonderlijk niveau. Ook het aantal camera‘s kan worden verminderd als er gebruik wordt gemaakt van deze extreem hoge resolutie beelden, waarbij de dekking door de verbeterde techniek geoptimaliseerd wordt. Bestaande camera‘s kunnen – mits technisch verantwoord – hergebruikt worden zodat extra investeringen minimaal kunnen zijn. Deze camera’s worden dan geïntegreerd binnen het IP Videosysteem in combinatie met een extra IP-converter.

w

Kentekenherkenning in iProtect

Nummerplaatherkenning of kentekenherkenning is slechts één van de intelligente en modulaire toepassingen binnen het iProtect IP Videosysteem. Zo kunnen slagbomen automatisch geopend worden en bij tankstations kunnen notoire wanbetalers geblokkeerd worden bij het tanken op basis van nummerplaatherkenning.
~

Betrouwbare systemen

Beveiliging van het netwerk zelf is uiteraard een vereiste als we spreken over IP Videosystemen. De juiste configuratie van zowel het systeem als het TCP/IP netwerk is dan ook van groot belang en dient natuurlijk goed georganiseerd te zijn. Naast specifieke IT-kennis dient het systeem ook op de juiste wijze te worden geconfigureerd zodat gevoelige (video) data beschermd blijft. Onze IP Videosystemen zijn allen voorzien van ingenieuze netwerkinstellingen, maar ook bijvoorbeeld van een watermerk waarbij alle datagegevens worden gecodeerd in een versleuteld formaat. Daarnaast wordt met behulp van RAID configuraties en het toevoegen van noodvoedingen, een optimaal functionerend systeem.
Zakelijk telefonie Contact Center Software

Betrouwbare systemen

Beveiliging van het netwerk zelf is uiteraard een vereiste als we spreken over IP Videosystemen. De juiste configuratie van zowel het systeem als het TCP/IP netwerk is dan ook van groot belang en dient natuurlijk goed georganiseerd te zijn. Naast specifieke IT-kennis dient het systeem ook op de juiste wijze te worden geconfigureerd zodat gevoelige (video) data beschermd blijft. Onze IP Videosystemen zijn allen voorzien van ingenieuze netwerkinstellingen, maar ook bijvoorbeeld van een watermerk waarbij alle datagegevens worden gecodeerd in een versleuteld formaat. Daarnaast wordt met behulp van RAID configuraties en het toevoegen van noodvoedingen, een optimaal functionerend systeem..

Inbraakdetectie

Gebruik van alleen mechanische sloten ter beveiliging volstaat niet meer. Sloten vertragen weliswaar de ongewenste bezoeker, echter eenmaal binnen kan de schade alleen maar groter worden. Met het toegangscontrolesysteem iProtect Security Management wordt een totaaloplossing geboden waarin inbraakdetectie een belangrijk onderdeel vormt. Dit gecombineerd met onze andere toepassingen voor veiligheid geeft inbrekers een argument om uw pand met rust te laten.

Een integraal onderdeel

De inbraakdetectie module is een integraal onderdeel van het totale iProtect Security Management systeem. Dankzij een tijdige en adequate alarmsignalering worden risico’s beperkt en daarmee de kans op een inbraak flink gereduceerd. Dit alles gecombineerd met andere toepassingen zoals IP Video maakt uw beveiliging tot één compleet systeem. Daarnaast kan het iProtect beveiligingssysteem communiceren met bijvoorbeeld externe gebouwenbeheer applicaties, externe beveiligingssystemen en zelfs een koppeling met een alarmcentrale behoren tot de uitgebreide mogelijkheden van iProtect.

keyprocessor-inbraakdetectie
“De inbraakdetectie module is een integraal onderdeel van het totale iProtect Security Management systeem.”

Inbraakdetectie in iProtect

Inbraakdetectie

Het iProtect inbraakdetectie systeem biedt extra veiligheid en beveiliging van uw pand. Door installatie van detectoren of magneetcontacten op strategische plaatsen, wordt uw bedrijf beschermd tegen iedere vorm van inbraak. Zodra een inbraak wordt gedetecteerd, zal het iProtect alarmsysteem reageren door een alarmbericht te sturen naar een aangesloten alarmcentrale en een notificatie naar de beveiliging medewerkers van het bedrijf.

w

Functionaliteit en toepasbaarheid

De ontwikkeling van deze geïntegreerde oplossing is gebaseerd op de nieuwste technologie en wordt geproduceerd volgens uiterst moderne fabricagetechnieken. TKH besteedt veel aandacht aan functionaliteit en daarmee toepasbaarheid, want alleen dan bent u verzekerd van een oplossing die een zeer hoge mate van betrouwbaarheid en stabiliteit biedt.

Consistent prestatieniveau

De betrouwbare iProtect™ beveiligingssystemen worden compleet geaccepteerd door verzekeringsmaatschappijen. Dit conform de algemene beveiligingsnorm EN 50131 wat staat voor een hoog en consistent prestatieniveau. De reductie van valse alarmen is met het iProtect™ Inbraak & Detectie module enorm toegenomen wat meer zekerheid geeft voor wat betreft onze kwaliteit in beveiligingssystemen.

Z

Beheer op afstand

Al onze iProtect beveiligingssystemen zijn geschikt voor het onderhouden, beheren en afhandelen van meerdere locaties op afstand. Dit betekend dat vanaf een centraal punt diverse locaties beheerd kunnen worden en daarmee worden kosten gereduceerd. Met een goed ingericht alarmcontrolepunt in de organisatie is beveiliging dus naast kosten reducerend, tevens ook effectief.

Functionaliteiten inbraakdetectie

 • Onderdeel van iProtect Security Management Systeem
 • Geïntegreerde Alarm Management
 • Ondersteuning van diverse hardware componenten
 • Gebruik van interactieve plattegronden
 • Reductie van valse alarmenConform REQ Grade 3 (EN50131)
Functionaliteiten inbraakdetectie

Intercom

Het iProtect Security Management Systeem biedt een complete en geïntegreerde beveiligingsoplossing voor toegangscontrole, camerabewaking, inbraakdetectie en parkeerbeheer. Recentelijk werd ook een intercomtoepassing geïntegreerd waarmee nu ook audio wordt ondersteund voor diverse intercomoplossingen. De waardevolle en belangrijke toevoeging van deze intercomoplossing complementeert het totaalaanbod voor een centraal beheersbaar en modulair beveiligingssysteem met perspectief.

toegangscontrole intercom paxton touch

Functionaliteiten intercom

N
Onderdeel van iProtect Security Management Systeem
N
Voorgeprogrammeerde scenario’s zijn beschikbaar
N
Geschikt voor diverse toepassingen in zowel woon- als werkomgeving
enquete toegangscontrole
N
Tot 16kHz audiokwaliteit
N
Audio en communicatie op basis van IP
N
Wereldwijd geaccepteerde audio intercomoplossing

Intercom in iProtect

De meerwaarde van audio en intercom

Met de nieuwste technieken op gebied van audio- en intercomtoepassingen, biedt het iProtect systeem een totaalpakket voor de beveiliging van gebouwen, objecten en terreinen. Een geïntegreerde intercominstallatie is een absolute meerwaarde. Een bijzondere toepassing van een geïntegreerde intercominstallatie is het voorbeeld van een parkeersysteem waar de in- en uitrijterminals én de betaalautomaten zijn uitgerust met een intercompost voor een betere communicatie. Maar ook voor de (zware) industrie kunnen vergelijkbare functies worden gebruikt. Bijvoorbeeld in fabrieken waar het omgevingsgeluid een belemmerende factor is en dus de kwaliteit van de intercomtoepassing de boventoon moet voeren.

w

Optimale communicatie met de intercom

De geïntegreerde audio-oplossingen van Lagarde Groep zijn bij uitstek geschikt voor gebruik op meerdere locaties tegelijkertijd. Alle locaties onderling zijn centraal beheersbaar en uitstekend te bereiken. Het centrale systeem kan niet alleen op elk gewenst moment een verbinding leggen met de separate remote locaties, maar ook met mobiele telefoons. Hiermee is een uitstekende bereikbaarheid gecreëerd ten behoeve van optimale communicatie op basis van audio.

Perfecte integratie van de intercom

De integratie van Lagarde Groep‘s intercomoplossing binnen het iProtect Security Management Systeem zorgt voor een zeer sterke eenheid. De samenwerking met alle andere iProtect disciplines zoals IP Video werkt naadloos. Als gevolg van deze integratie wordt het effect van de iProtect oplossing als een totaal beveiligingssysteem goed zichtbaar.

De verwerking van alarm en events gebeurt centraal en de combinatie van de diverse functionaliteiten als audio, activering van een netwerkcamera, het openen van een deur en/of slagboom verloopt dan ook automatisch en de gebruiker heeft hier verder geen omkijken naar.

Z

Kwaliteit intercom

Er is door TKH veel aandacht besteed aan de geluidskwaliteit van de audio- en intercomoplossingen. Door het gebruik van analoge technieken in combinatie met digitale signaalverwerking (DSP) loopt deze audiotoepassing voorop als het gaat om innovatieve progressie. Dit en de vele specifieke aanpassingen voor bepaalde specifieke marktsegmenten, zoals optimalisatie van de audiokwaliteit in bepaalde omgevingen, zijn kenmerkend voor de kwaliteit van het aanbod hierin. Onze installaties kunnen traditioneel worden toegepast of volledig worden toegespitst op IP netwerkprotocollen. Hierdoor is het mogelijk om bestaande, conventionele systemen te integreren in het iProtect Security Management systeem.

TKH Security voor het MKB

De oplossingen van TKH Security bieden de mogelijkheid om meerdere disciplines in één te brengen. Speciaal voor het MKB heeft TKH Security een concept ontwikkeld, FORE genaamd. Bekijk de video hiernaast voor meer informatie of kijk op onze speciale website over toegangscontrole.

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid