iProtect Security Management

Toegangscontrole van TKH (voorheen Keyprocessor)

Eén systeem waarin uw bedrijfsspecifieke beveiligingselementen samenkomen. Eén managementomgeving waarin toezicht op alle facetten in en om uw onderneming inzichtelijk zijn. Lagarde Groep levert iProtect. Het Security Management Systeem dat dit mogelijk maakt voor ondernemingen, zorginstellingen en overheidsinstanties.

Gebruikers die behoefte hebben aan elektronische beveiliging worden veelal geconfronteerd met separate systeemoplossingen. Of het nu gaat om bijvoorbeeld toegangsbeheer, inbraakdetectie of camerabewaking: organisatorisch bekeken behoren ze allen tot hetzelfde beveiligingsvraagstuk van een onderneming. Door deze versnipperde aanpak ontstond voorheen een inefficiënt en kostbaar beveiligingsbeheer. Dit kan totaal anders met iProtect!

security management

Een complete oplossing

Veilig werkplekbeheer

Al het dataverkeer tussen de iProtect centrale en de werkplekken wordt versleuteld door middel van Secure Socket Layer (SSL). Er wordt gebruik gemaakt van intelligente dataversleuteling, wat de kans op het kraken van de versleutelde informatie zeer klein maakt. Het is de standaard voor beveiligde communicatie via internet. De meeste beveiligde websites vandaag de dag, zoals e-banking en e-commerce sites, maken dan ook gebruik van SSL. Daarnaast biedt het iProtect systeem nu de ‘My iProtect’ functionaliteit waarmee iedere medewerker zijn persoonlijke gebruikers interface kan krijgen.

Integraal en locatieonafhankelijk

iProtect biedt dé oplossing voor een zeer betrouwbaar en volledig geïntegreerd security management systeem door de diverse diciplines als toegangscontrole, camerabewaking, parkeerbeheer inbraakdetectie en intercom integraal te beheren. Het iProtect systeem is een webbased beveiligingsapplicatie, wat inhoudt dat alle gebruikte schermen als webpagina’s (HTML) worden gepresenteerd. Er is geen lokale installatie van de gebruikers software meer nodig, waardoor voor de gebruiker een aanzienlijke kostenbesparing wordt gerealiseerd. Het iProtect systeem is schaalbaar en door de toepassing van webtechnieken locatie-onafhankelijk. Vanaf iedere werkplek kan het systeem (waar ter wereld ook) worden beheerd.

~

End to end security

Gezien het feit dat beveiligingssystemen inmiddels een integraal onderdeel vormen binnen het bestaand ICT netwerk, dient de algehele beveiliging van dergelijke datastromen maximaal te zijn. In het geval van een toegangscontrolesysteem, begint deze datastroom bij het uitlezen van de smartcard en eindigt vervolgens bij de webclient waar het systeem wordt bediend. Het compleet beveiligen van de applicaties van de bron tot het eindpunt heet ‘end to end security’. Zeker in combinatie met DESFire kaarten en de nieuwe generatie kaartlezers heeft u de garantie dat het security management systeem méér dan optimaal is beveiligd.

Functionaliteiten

Onderstaand vindt u meer informatie over de functionaliteiten van iProtect security management. Klik op een term voor meer informatie.

Multi-site en één omgeving

iProtect is uitermate geschikt voor multi-site toepassingen, waarbij meerdere vestigingen vanuit één iProtect systeem centraal kunnen worden beheerd. Doordat gebruik wordt gemaakt van TCP/IP communicatie is praktisch elke verbinding nu mogelijk tussen de verschillende locaties: Van LAN tot WAN en ook het gebruik van ADSL, ISDN, UMTS en glasvezel behoort tot de mogelijkheden

Managementrapportage

Een goede rapportage is altijd belangrijk. Daarom biedt iProtect uitgebreide mogelijkheden op dit gebied. Rapporten zijn eenvoudig zelf samen te stellen met behulp van de unieke rapportgenerator en worden overzichtelijk gepresenteerd. Dankzij het PDF-formaat zijn de rapporten eenvoudig op te slaan, om ze dan vervolgens te archiveren, af te drukken of bijvoorbeeld te e-mailen.

Buffering

Een systeem waarbij transacties verloren kunnen gaan, is simpelweg onacceptabel. Daarom zorgt het iProtect systeem met behulp van de Polyx netwerkcontroller er met 100% zekerheid voor dat de gebufferde transacties de centrale zullen bereiken. Verder heeft de Polyx de voorzieningen om er een noodstroomaccu op aan te sluiten, waardoor onder alle omstandigheden de bedrijfszekerheid is gewaarborgd.

PoE / PoE+

Power over Ethernet (PoE) is een innovatieve technologie om stroom en data te leveren over een standaard UTP kabel in een ethernetnetwerk. Deze technologie wordt gebruikt om netwerkapparatuur, zoals in ons beveiligingsconcept, de videocamera’s en netwerkcontroller (en daar vandaan kaartlezers en sloten) van stroom te voorzien.

Flexibel door open standaarden

iProtect is uitermate flexibel te integreren met diverse andere systemen en applicaties van derden. Producent Keyprocessor heeft iProtect gebaseerd op open standaarden zoals TCP/IP, JDBC, JSP en XML. Door de toepassing van open standaarden kan snel en eenvoudig een databasekoppeling worden gemaakt met databases van diverse andere applicaties zoals personeelsinformatie, gebouwenbeheer, etc.

Camerabewaking in iProtect

Tot onze mogelijkheden behoort de opbouw van een volledig op IP gebaseerd cameraobservatie- en registratiesysteem. Naast het continue tonen van de bewakingscamera’s bij de receptie kan hier vandaan ook toegang worden verleend naar bijvoorbeeld video verificatie of op basis van kentekenherkenning. Dit is één van de talrijke functionaliteiten binnen iProtect.

De volledige integratie met andere iProtect modules zorgt er onder andere voor dat in transactie overzichten automatisch de juiste beelden van de bewakingscamera worden getoond. Hierdoor kan men in enkele seconden de (live of opgenomen) camerabeelden bij een specifieke gebeurtenis, zoals bijvoorbeeld het aanbieden van een gestolen pas, een inbraaksignaal of verificatieverzoek tonen.

Lees meer over camerabewaking in iProtect

Parkeerbeheer in iProtect

Deze module biedt een uitgebreide functionaliteit voor het bedrijfsparkeren. Dankzij de mogelijkheid van het toewijzen van parkeerplaatsen in blokken, is iProtect ook uitermate geschikt voor gebruik bij bedrijfsverzamelgebouwen. De daadwerkelijk gebruikte parkeerruimte kan zo aan de huurder worden doorberekend. Daarnaast biedt de module ‘betaalde toegang’ de mogelijkheid om betaald parkeren in te voeren voor uw parkeerterrein. Lees meer over parkeerbeheer in iProtect

Inbraakdetectie in iProtect

Deze module verzorgt het beheer van één of meerdere inbraakpanelen. Door de integratie met onder andere toegangscontrole kunnen nodeloze alarmen worden voorkomen en inbraakmeldingen worden geverifieerd met video. Het iProtect systeem heeft de mogelijkheid om op basis van verschillende alarm punten een alarmgroep samen te stellen. Al deze alarmgroepen kunnen ook worden gebundeld, die collectief in en uit te schakelen zijn. Op de interactieve plattegrond zijn de verschillende alarmpunten en alarmgroepen, in combinatie met de bijbehorende status, te visualiseren. Lees meer over inbraakdetectie in iProtect

Intercom in iProtect

Ook intercom maakt deel uit van de geïntegreerde beveiligingsoplossing van Lagarde. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld de juiste camerabeelden bij een intercomoproep worden geschakeld en gestuurd. Ook is de visualisatie van alle locaties op de interactieve plattegronden én de volledige opname in de unieke alarmhandler van het iProtect Security Management Systeem mogelijk. Lees meer over intercom in iProtect
Lagarde BV en Keyprocessor

Lagarde Groep en TKH security

Producent TKH ontwikkelt in eigen beheer de software en hardware. Dankzij het hoge kennisniveau van de medewerkers van Lagarde Groep op het gebied van beveiliging kunnen wij alle gebruikers van het iProtect systeem terzijde staan met deskundig advies. Dit geldt zowel voor de projectplanning en technische begeleiding bij de opzet van een adequaat beveiligingssysteem, als ook de ondersteuning in de vorm van training en consultancy in het gebruik van het systeem.

Toegangscontrole iProtect

Uitgebreid toegangsbeheer voor maximaal 100.000 gebruikers. Naast een breed programma aan online kaartlezers heeft Lagarde Groep ook de draadloze online en off-line cilinders en elektronische beslagen geïntegreerd in iProtect. Standaard is dit voorzien van o.a. aanwezigheidsregistratie, calamiteitenrapport, interactieve plattegronden en bezoekersregistratie. Ook kan de innovatieve softwaremodule Keybadge worden geïntegreerd, waarmee men in eigen beheer passen kan personaliseren met een pasfoto, logo en teksten. De communicatie tussen de kaartlezers en de centrale server vindt door de inzet van de Polyx netwerk controller voornamelijk over IP plaats. Door de unieke en gecodeerde communicatie tussen deze veld componenten wordt fors bespaard op bekabeling en op installatiekosten. Het begrip ‘end to end security’ is binnen de beveiligingsconcepten van TKH meer dan gerealiseerd. Daarnaast heeft TKH bij het ontwerp van de Polyx rekening gehouden met het energieverbruik. De Polyx, met een verbruik van 1,5 Watt mag zeer energiezuinig worden genoemd.

Toegangscontrole Keyprocessor iProtect
Neem contact met ons op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren