Wat is hosted telefonie?

Zakelijke telefonie
Hosted telefonie is een vorm van zakelijke telefonie in de cloud waarbij een organisatie betaalt naar gebruik. Deze oplossing is flexibel, schaalbaar en altijd up-to-date. De eenmalige aanschafskosten zijn laag en afnemers betalen een vast bedrag per maand. Hosted telefonie is een alternatief voor een zakelijke telefooncentrale, waarbij een telefonieomgeving eenmalig wordt aangeschaft.
hosted telefonie
“Deze oplossing is flexibel, schaalbaar en altijd up-to-date.”

Bereken in 1 minuut uw investering

Voordelen van hosted telefonie

Hosted telefonie biedt diverse voordelen. Een directeur van een organisatie zal blij zijn met dalende operationele kosten, de mogelijkheid tot het eenvoudig op- en afschalen en door de betere samenwerking tussen collega’s die wordt gerealiseerd. Voor de ICT-manager heeft hosted telefonie de volgende voordelen: één totaaloplossing voor communicatie en een toekomstbestendige oplossing. Daarnaast heeft een ICT-manager meer tijd om de business te ondersteunen. De eindgebruiker profiteert ook mee van de voordelen van hosted telefonie. Functies zijn op alle apparaten en devices beschikbaar, er is beter inzicht in de beschikbaarheid van collega’s en de eindgebruiker heeft één voicemail, één telefoonnummer en één centraal adresboek ter beschikking.

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren